![]() |
![]() David Lynch e un geniu.La vara cand merg in Usa vreau sa vizitez si Snoqualmie Falls.Un prieten care a fost deja acolo mi-a zis ca atat orasul cat si oamenii sunt "spooky". |
Ma manca sa-i prezint aprecierile mele Cristinei, dar a trebuit sa m-abtin ca nu vreau sa o incurajez. :D
le ![]() Din Lessons of Darkness (tzaranu' de Herzog :D ) ![]() Boogie Nights (mentionare speciala pentru singurul utilizator al forumului care -- probabil -- nu ar fi recunoscut imaginea :D ) |
![]() ![]() |
Wtf?! De Niro and Depardieu getting handjobs?N-am vazut inca Novecento,in mare datorita duratei dar m-a facut curios cadrul asta.:))
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Just kidding. Si eu ma simt obligat sa-l abordez de cand am vazut poza aia (vreo doia ani?), de-asta s-a-ntamplat s-o si pun aici - fiindca ma gandeam sa vad filmul in viitorul apropiat. |
Am evitat si inca evit multe filme datorita duratei,cel putin in momentul de fata n-am rabdare sa vad unul mai lung de 2 ore.Vad ca varianta uncut tine 317 min.
Nu cred ca as putea sa-l vad dintr-o singura vizionare chiar si cand sunt in forma maxima.:)) |
Men... [-(
Din Shame doua cadre m-au impresionat emotional foarte mult: ![]() ![]() |
Originally Posted by Federico:
Timid rău Depardieu.Sa il lase pe mana mea 10 minute si fac animal din el. |
:)) Kriss, ce-ai ratat, tată!
Blue Velvet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Cristina_:
:-O ma dezamagesti. daca ziceai 1 min. altfel statea treaba |
Elena
|
Under the Hawthorn Tree (Shan zha shu zhi lian) (2010)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tablouri
I want to live! ![]() Sherlock Holmes 2 ![]() Ugetsu ![]() |
Sympathy for Mr. Vengeance
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Attachment(s)
|
Natvris Khe
![]() |
Ca tot vorbea Omu de Blue Velvet...
Din Import/Export. ![]() |