![]() |
Nici unul din actorii astia nu e exceptional. E drept ca Bale si Cruise sunt actori buni (chiar foarte buni in unele roluri, dar inconstanti).
|
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by karenin08:
|
|
Daca iti e tie antipatic nu inseamna neaparat ca e un actor slab. Nu ma prea dau in vant dupa Will Smith dar are calitatiile lui, vezi Seven Pounds sau Pursuit of Happyness. Cat despre actori negri, mai sunt si alti inafara de MF, Sidney Poitier, ring a bell? |
Incredibil ce comentarii imature si rasiste lasa individul asta.:|
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Foarte matur din partea ta sa te legi de IQ-ul meu fara sa fi discutat vreodata cu mine.Tocmai ce mi-ai confirmat ce am scris mai sus.;)
|
Mda.
pe ăștia nu prea îi consider actori:
Steven Seagal Jackie Chan JCVD Silvester Stallone Chuck Norris Arnold S(&^%$#$#%)r ăștia mai merg, dar mi se par slabi: Keanu Reeves Gary Sinise Stephen Baldwin Charlie Sheen John Cusack și mai sunt, dar nu-mi vin în minte acum. Actrițe sunt și ele o grămadă. Pițipoance care au ajuns la Hollywood nu-știu-cum. Nu sunt de acord deloc cu unii numiți în comentariile anterioare. Să spui că Al Pacino, Anthony Hopkins, Robert de Niro, Clint Eastwood, Matt Damon, Will Smith, Johnny Depp sau Christian Bale sunt nesuferiți, mi se pare o prostie. Mie. Nici R. Pattinson nu-i rău. Eu cred că are potențial. Părerea mea. Am încheiat. :D |
|
Cat ziceai ca ai?18 ani?Hai mai coboara pana la 12 si te cred.
|
lasa-l kriss ca asta jigneste in stanga si in drepata fara sa gandeasca. m-a jignit aiurea si pe mine intr-un alt topic...
|
Originally Posted by iiii:
|
|
|
prima data ma jignesti pe mine, a doua oara pe kriss, sunt curios cati useri mai jignesti pana o sa fi stirpit de pe forumul asta.
|
Care cultura cinematografica?Ai vazut si tu cateva filme care-ti sucesc "mintea" si te dai cocos pe aici.Daca aveai o cultura cinematografica dezvoltata nu deschideai 'nspe mii de topic-uri in care sa intrebi de filme,cunoscatorule.;)
|
|
kriss na ca i-ai zis-o cu topicurile.... nota 10+
|
|
All times are GMT +2. The time now is 12:02. |