Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

marius_em 12 Mar 2010 11:31

Ma enerveaza ca Basescu a declarat raboi Iranului. De ce? Asa i s-a sculat lui.
Daca americanii ataca Iranul, Romania, in calitatea de membru Nato, va face acelasi lucru. Doar ca americanii stiau asta, si daca nu stiau, Basescu putea sa-l informeze pe Obama prin telefon, nu sa faca declaratii publice. Si apoi un atac al Iranului nu ar intra sub incidenta articolului 5, pentru asta ar trebui ca Iranul sa atace un membru Nato, si nu au facut-o. Dar in fine, astea-s amanunte, daca Basescu vrea razboi, mergem la razboi.
Pana atunci poate ne trimite Bin Laden niste sinucigasi, ca tot ne place noua se ne dezvelim piepturile cand nimeni nu ne-o cere.

copila_satanista 12 Mar 2010 11:45

pe mine ma enerveaza cumplit ideea de razboi in general. mi se pare o Mare Tampenie si de cele mai multe ori ascunde niste interese de-ti vine sa-i omori pe aia X(

vave 12 Mar 2010 11:48

Originally Posted by copila_satanista:

pe mine ma enerveaza cumplit ideea de razboi in general... de-ti vine sa-i omori pe aia X(

Asta-i bună... rău de tot. >:)

Dragomara 12 Mar 2010 11:48

oamenii în care-mi pusesem fărâme de speranţă. Ştiu că totul are o explicaţie, că au circumstanţe atenuante, însă nu pricep de ce mama dracului trebuie să-mi consum tipul, nervii şi energia acceptându-i, suportându-i, încercând chiar să-i iubesc! :-& Nu sunt Dumezeu, nu am nevoie să iubesc cretini şi lichele pentru a mă simţi fericită, şi a avea un scop; dacă i-aş gaza pe unii dintre ei cred că m-aş simţi mult mai bine. Oare aş termina vreodată?! :P

De fapt nu mă enervează mai nimic, doar mă scârbeşte... majoritatea.

Neuptolem 12 Mar 2010 12:07

Te inteleg Dragomara, dar remediul nu e pe net.

copila_satanista 12 Mar 2010 12:14

dragomara cred ca nici nu prea stii sa alegi oamenii in care sa-ti pui increderea si cred ca te lasi afectata mai mult decat trebuie. sentimentul tau de scarba generala pentru majoritate nu e prea in regula. esti sigura ca nu faci si u rau altora? scz ca o zic, dar in ultima vreme am constatat ca 90% din cei care au nemultumiri de genul le provoaca la randul lor. invata sa intelegi mai bine si sa vezi oamenii :)

Cinemania 12 Mar 2010 12:28

Cat timp nu da in mizantropie ar trebuie sa fie ok :D

Dragomara 12 Mar 2010 16:03

Originally Posted by copila_satanista:

dragomara cred ca nici nu prea stii sa alegi oamenii in care sa-ti pui increderea si cred ca te lasi afectata mai mult decat trebuie. sentimentul tau de scarba generala pentru majoritate nu e prea in regula. esti sigura ca nu faci si u rau altora? scz ca o zic, dar in ultima vreme am constatat ca 90% din cei care au nemultumiri de genul le provoaca la randul lor. invata sa intelegi mai bine si sa vezi oamenii :)

No, acum tocmai ce mă nefericişi dându-mi sfaturi pe care nu ti le-am cerut. :D

Îi înţeleg, îi scuz, încerc să-i suport şi accept, dar NU-I MAI IUBESC pe contemporanii mei.

No, nu mi-s într-atât de nefericită încât să NU pot fi off-topic, dedicându-ţi prima parte din concertul pe care tocmai ce l-am ascultat la Radio România Muzical: Joaquin Rodrigo -Concerto "Andaluz"

copila_satanista 12 Mar 2010 17:24

multam de dedicatie :) am zis ce am gandit, dar esti libera sa faci ce vrei ;)

vave 12 Mar 2010 17:49

Cred că o să mor şi nu voi înţelege:

1. De ce dacă nu îţi convine ceva, continui să-l faci?!
2. De ce dacă nu te interesează ceva, continui să vorbeşti despre lucrul acela?!
3. De ce dacă nu ai habar de ceva, nu te documentezi înainte să îţi dai cu părerea?
3. De ce dacă cineva ia o decizie care-l priveşte personal, altcineva se simte atacat?! [o fi la modă să te simţi ofensat din orice?]

P.S. Este atât de simplu să ignori... pentru că, nu-i aşa?, opusul iubirii/simpatiei e ignoranţa, nu ura [atâta timp cât urăşti încă mai simţi ceva].
P.P.S. Toate nedumeririle astea mă enervează crunt.

SoX 17 Mar 2010 21:53

Prietenasii care isi aduc aminte de mine doar cand bate Dinamo pe Steaua...!

Judex 21 Mar 2010 18:27

Labagiii care se baga invisible pe forum.

Bai, imbecililor, voi nu va dati seama ca e al dracului de simplu sa va vedem? >:)

hellsteed 26 Mar 2010 11:46

To the be the best e si el...

copila_satanista 26 Mar 2010 11:49

poate intentia era sa fie prezentate niste motive palpabile telespectatorilor, nu in termeni prea complicati ci la un nivel accesibil, dar care sa-i faca totusi sa analizeze "stirile de la ora 5" si dintr-o alta perspectiva. nu stiam sincer de emisiunea asta si chiar ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa se faca o chestie de genul asta in cadrul stirilor... sa nu mai fie prezentate tot felul de crime cu atata superficialitate si prostie ca d-aia e tot poporu asa de varza

vave 26 Mar 2010 23:30

De ce rahat e asa dificl sa impaturesti o harta la fel cum a fost???

Rapture 27 Mar 2010 20:06

Faptul ca recent am devenit o ipohondra.

Judex 28 Mar 2010 07:20

Originally Posted by Rapture:

Faptul ca recent am devenit o ipohondra.

Nu mai citi topicul ala! :D

Rapture 28 Mar 2010 10:55

M-ai pierdut. Care topic? :))

Judex 28 Mar 2010 11:35

Huh?=))

vlad4s 31 Mar 2010 20:44

Pe mine ma enerveaza cand oamenii se contrazic cu mn chiar daca am dreptate si ei o tin pe proasta versiune a lor!Se impotriveste si tot asa si asa de imi vine sa ii trag un pumn in gura!B-)

All times are GMT +2. The time now is 18:27.