![]() |
Sunt nefericita ca mesajele mele au fost citite ca o expresie a conflictului dintre cele doua forumuri (conflict care mie mi se pare o pierdere de timp si energie, si in care incerc sa ma amestec cat mai putin).
Eu de fapt aveam doar o problema personala cu Illo. ;) Intre timp insa am ingropat securea razboiului...cel putin deocamdata >:) :P .... |
nu e nimic anormal sa nimeresti la mijloc...am patit la fel de cateva ori...depinde de persoana care iti citeste mesajele si de tabara in care se afla...sunt sanse 50/50 sa "superi" pe careva...si da, din pacate, e un lucru nefericit
altfel, mi se pare foarte nastrusnica noua metoda de a scrie in tema cunoscutului conflict si a-l intretine uneori folosind acest topic :D e ca si cum as spune "Sunt nefericit pentru ca "x-ulescu/x-uleasca" e o hahalera jegoasa" |
Originally Posted by Chambord:
Get it? Si imi amintii cu placere, nu vad de ce sarisi asa, ma rog, cine stie ce intelesasi tu din postu` ala :|. |
...i-am trimis un mesaj iubitei mele:
Quote:
Quote:
|
Originally Posted by Gospin:
glumesc mai, nu sar deloc, get it ? |
I got it!
Friends? :) |
deal :)
|
Eu am avut un soc de dimineata. Se pusese zapada dupa ninsoarea de ieri.
|
Originally Posted by corinka:
|
O groaza de colege de-ale maica-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Deci faza e ca eu ma iubesc cu o ea care are un barbat cu acte undeva dracu stie si eu imi iubesc unguruoaica. Problema e ca eu o iubesc si pe illo si ea nu mai da pe aici. Illo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
Sunt nefericit pt. ca mie greata ( cea mai urata senzatie pe care o poate avea corpul omenesc dupa parerea mea X( ) sper sa se rezolve cu o lamaie :|
|
Am racit . Urasc toamna . De fapt , nu am avut parte de toamna , a fost o trecere brusca de la vara la iarna .
|
Originally Posted by Rapture:
Nefericit pt ca Craiova este condusa la pauza de CSM Ploiesti cu 2 - 0 si fara nici o sansa de revenire pt. ca joaca execrabil! |
Pentru ca netul de la Romtelecom merge ca o cizma cu gauri in talpa!! Huo X(
|
Sunt racita,stresata,suparata si trista...in plus le ploua de numa' afara si maine am un examen la care inca nu am reusit sa invat ca lumea,fiindca e prea mare galagia si persoanele in cauza nu ma asculta.Nu pot striga la ele,ca ma doare gatul.Dar sper sa apuc sa ma razbun >:)
|
N-am citit postarea asta , dar pot sa spun ca timp de aproape 3 luni am trait cu doua femei in acelasi apartament si inteleg totul fara sa citesc... cred ca mi-e deajuns
|
foloseşte asta www.speedtest.net. faci cât mai multe verificări, are funcţie de arhivă, şi când ai câteva, trosc pa PC cu răclămaţia ...
|
Originally Posted by Dragomara:
ia zi-i plangacioasa frazele astea unui barbat, sa-i vezi reactia :) |
see that's what im talking about....
|
...'cause my head is going to burst . Am racit . Din nou.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:14. |