Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

ricutza 12 Oct 2009 11:33

Sunt nefericita ca mesajele mele au fost citite ca o expresie a conflictului dintre cele doua forumuri (conflict care mie mi se pare o pierdere de timp si energie, si in care incerc sa ma amestec cat mai putin).

Eu de fapt aveam doar o problema personala cu Illo. ;) Intre timp insa am ingropat securea razboiului...cel putin deocamdata >:) :P ....

Cinemania 12 Oct 2009 12:32

nu e nimic anormal sa nimeresti la mijloc...am patit la fel de cateva ori...depinde de persoana care iti citeste mesajele si de tabara in care se afla...sunt sanse 50/50 sa "superi" pe careva...si da, din pacate, e un lucru nefericit

altfel, mi se pare foarte nastrusnica noua metoda de a scrie in tema cunoscutului conflict si a-l intretine uneori folosind acest topic :D

e ca si cum as spune "Sunt nefericit pentru ca "x-ulescu/x-uleasca" e o hahalera jegoasa"

Gospin 12 Oct 2009 18:33

Originally Posted by Chambord:

Originally Posted by Gospin:

Sunt nefericit cand vad ca va certati asa, ce Dumnezeu, e doar un forum , aici ar trebui sa ne relaxam si sa ne spunem parerile, suntem oameni pana la urma nu?
Mai lasati si de la voi, cand va ataca cineva, o avea omu nervi atunci.
Eu facusem un post prin Mai si deja m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur, da' oamenii glumeau si eu fiind nou aici m'am cam ofensat dar mi-a trecut repede.
PEACE!

Cand te luai eu mah pe tine la misto ?! Asta e calomnie ce faci tu aicea X( Avocatzii mei te vor actziona in instantza !

Am specificat /:) , prin luna Mai cand eram nou pe aici, la un topic "Un top 10 all time in opinia mea.
Get it?
Si imi amintii cu placere, nu vad de ce sarisi asa, ma rog, cine stie ce intelesasi tu din postu` ala :|.

Judex 13 Oct 2009 00:20

...i-am trimis un mesaj iubitei mele:
Quote:

am o perioada execrabila, am avut o zi mizerabila, sunt nefericit pana-n maduva oaselor, ma bazam intrucatva pe apropierea de tine... dupa ce au plecat oamenii astia si dupa ce am analizat situatia destul de nasoala in care am fost pusi de oficialitatile romane, am mai avut si o discutie aprinsa cu maica-mea... aveam nevoie sa te simt aproape, pareai singura fiinta cu care am o conexiune sufleteasca mai complexa - masculii din preajma-mi, chiar daca imi sunt prieteni buni, nu au capacitatea asta, iar gagicile celelalte nu pot nici ele mai mult... iar tu dormi...

...la care ea raspunde automat:
Quote:

si tu imi lipsesti tigrisor

WTF???

Chambord 13 Oct 2009 08:49

Originally Posted by Chambord:

Sunt nefericit cand vad ca va certati asa, ce Dumnezeu, e doar un forum , aici ar trebui sa ne relaxam si sa ne spunem parerile, suntem oameni pana la urma nu?
Mai lasati si de la voi, cand va ataca cineva, o avea omu nervi atunci.
Eu facusem un post prin Mai si deja m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur, da' oamenii glumeau si eu fiind nou aici m'am cam ofensat dar mi-a trecut repede.
PEACE!

Cand te luai eu mah pe tine la misto ?! Asta e calomnie ce faci tu aicea X( Avocatzii mei te vor actziona in instantza !

Am specificat /:) , prin luna Mai cand eram nou pe aici, la un topic "Un top 10 all time in opinia mea.
Get it?
Si imi amintii cu placere, nu vad de ce sarisi asa, ma rog, cine stie ce intelesasi tu din postu` ala :|.

glumesc mai, nu sar deloc, get it ?

Gospin 13 Oct 2009 08:50

I got it!
Friends? :)

Chambord 13 Oct 2009 09:01

deal :)

corinka 14 Oct 2009 15:29

Eu am avut un soc de dimineata. Se pusese zapada dupa ninsoarea de ieri.

Gospin 15 Oct 2009 09:55

Originally Posted by corinka:

Eu am avut un soc de dimineata. Se pusese zapada dupa ninsoarea de ieri.

Nici chiar asa, da aici la mine e un frig de crapa pietrele, zici ca esti in Decembrie!

Judex 15 Oct 2009 10:45

O groaza de colege de-ale maica-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Deci faza e ca eu ma iubesc cu o ea care are un barbat cu acte undeva dracu stie si eu imi iubesc unguruoaica.

Problema e ca eu o iubesc si pe illo si ea nu mai da pe aici. Illo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gospin 15 Oct 2009 22:43

Sunt nefericit pt. ca mie greata ( cea mai urata senzatie pe care o poate avea corpul omenesc dupa parerea mea X( ) sper sa se rezolve cu o lamaie :|

Rapture 18 Oct 2009 13:49

Am racit . Urasc toamna . De fapt , nu am avut parte de toamna , a fost o trecere brusca de la vara la iarna .

Gospin 18 Oct 2009 15:54

Originally Posted by Rapture:

Am racit . Urasc toamna . De fapt , nu am avut parte de toamna , a fost o trecere brusca de la vara la iarna .

Da' ai dreptate.
Nefericit pt ca Craiova este condusa la pauza de CSM Ploiesti cu 2 - 0 si fara nici o sansa de revenire pt. ca joaca execrabil!

obsessed 19 Oct 2009 12:49

Pentru ca netul de la Romtelecom merge ca o cizma cu gauri in talpa!! Huo X(

buticut 06 Nov 2009 21:50

Sunt racita,stresata,suparata si trista...in plus le ploua de numa' afara si maine am un examen la care inca nu am reusit sa invat ca lumea,fiindca e prea mare galagia si persoanele in cauza nu ma asculta.Nu pot striga la ele,ca ma doare gatul.Dar sper sa apuc sa ma razbun >:)

hellsteed 07 Nov 2009 18:52

N-am citit postarea asta , dar pot sa spun ca timp de aproape 3 luni am trait cu doua femei in acelasi apartament si inteleg totul fara sa citesc... cred ca mi-e deajuns

paul_aramis 07 Nov 2009 18:56

foloseşte asta www.speedtest.net. faci cât mai multe verificări, are funcţie de arhivă, şi când ai câteva, trosc pa PC cu răclămaţia ...

keepwalking 07 Nov 2009 19:22

Originally Posted by Dragomara:

mi-am prins ceva păr, la spate, cu baticul, mă doare, am pete pe ochelari, mă doare un umăr, azi noapte am dormit maxim 3-4 ore, însă continuu să-mi bag o carte şi bindonul de apă, de la bicicletă, în rucsac, cu toate că nu presimt că-mi va fi sete. nu sunt încă foarte obosită. frigul mă va ţine vigilentă.

ia zi-i plangacioasa frazele astea unui barbat, sa-i vezi reactia :)

hellsteed 07 Nov 2009 19:29

see that's what im talking about....

Rapture 07 Nov 2009 23:02

...'cause my head is going to burst . Am racit . Din nou.

All times are GMT +2. The time now is 18:14.