![]() |
Concurs
Am castigat si eu un set de 5 carti de la Editura Herald pe 15.11.2011. Oare cand o sa primesc un mail cu confirmare si adresa se unde ridic premiul. Ce sa intampla daca dispar de pa pagina cu castigatori pana primesc de la voi raspuns. Nu mai sunt castigatoare?
Multumesc! Astept raspuns. |
Regulament
Art. 1. Se va trimite un singur mesaj / concurs / zi. Art. 2. Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site în fiecare zi de luni a săptămânii. Art. 3. Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul căştigat la adresa [email protected] pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site. Art. 4. Orice participant la concursurile organizate pe acest site se presupune a fi citit acest regulament. Daca ai trimis deja e-mail trebuie sa astepti mesajul de confirmare. O sa dureze ceva, dar vor veni |
buna seara
Originally Posted by StefanDo:
eu am castigat o carte...e pe bune concursul pt m`am inscris de putin timp si am avut norocul sa castig, dar am castigat cu numele ca mie nu mi`a venit nici o carte ....si nu stiu ce sa cred acum...daca aveti cum sa ma ajutati sa`mi primesc si eu cartea castigata ar fi super. ms o seara buna tuturor |
imi raspunde si mie cineva????
|
Am castigat premiu Senna, un parfum Davidoff Champion de 90 ml, pe data de 16 decembrie 2011, iar pe data de 24 decembrie 2011, cand inca mai era pagina cu premiul pe site, am trimis un mesaj la [email protected] cu datele personale. Pana la aceasta ora nu am fost contactat si nici nu mi-a fost trimis premiul. S-a ratacit sau nu a fost trimis?
|
Am primit pana la urma premiul, multumesc.
|
Originally Posted by piranha:
Filmul deja l-a dat si protv-ul. :)) De doua ori.=)) |
Luni, 12 martie a.c., am primit pe pagina mea de la www.cinemagia.ro un mesaj cum ca am castigat o invitatie de doua locuri la Movieplex Cinema. Din pacate, nu se prea poate beneficia de invitatie pentru ca cei de la cinematograf au varii motive astfel incat sa nu poti beneficia de castig. Va dau un exemplu:
Acum ceva timp in urma, am castigat tot prin cinemagia, o invitatie de doua locuri la PRO Cinema si ca sa pot obtine invitatia castigata a trebuit sa cumpar un bilet. Avand experienta aceasta, am sunat la Movieplex Cinema, am intrebat daca pot ridica saptamana aceasta sau saptamana viitoare invitatia castigata si mi s-a spus ca trebuie sa vin sa o iau saptamana aceasta pana vineri. Insa, aseara, la fata locului, lucrurile au stat altfel: mi s-a spus ca "nu sunteti pe lista, dar mai incercati saptamana viitoare, poate cine stie...". Cand am intrebat daca sigur saptamana viitoare voi putea beneficia de invitatie mi s-a raspuns evaziv: "incercati, nu se stie sigur..." DECI??!! Cum sta treaba cu castigurile astea??? Va multumesc pentru raspuns! |
Mai eu am castigat de mai multe ori si nu am avut niciun fel de probleme. Am castigat la Cinema Pro, la Cityplex si la Movieplex. Problema este ca nu ai mers in perioada in care trebuie si de aici vine confuzia. Pe pagina fiecarui concurs este si un regulament. Citez din acesta : "Această invitaţie este valabilă în zilele luni-joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate. Câştigătorul îşi poate alege filmul şi ora de rulare a acestuia, excepţie făcând spectacolele în avanpremieră." Deci daca ai fost anuntata ca fiind castigatoare saptamana asta, trebuie sa mergi la film saptamana viitoare (luni-joi). Pe langa asta adaug ca ar fi bine sa faci si o rezervare daca stii ca e posibil sa nu prinzi locuri in zile aglomerate (exemplu miercuri cand e Orange film).
Cei de la cinema este posibil sa fie ceva mai derutati pentru ca ei ofera invitatii la mai multe concursuri, nu doar pentru cele de pe Cinemagia. |
Originally Posted by piranha:
Intre timp a trecut 1 an si jumatate. Alo, StefanDo imi raspunzi si mie ? |
Au trecut deja 3 luni. Premiul castigat: cartea "Bărbaţi care urăsc femeile. Millennium 1 de Stieg Larsson" la concursul "3 carti oferite de editura Trei". - 23.01.2012. Il mai primesc vreodata? Multumesc
|
Daca am castigat DVD dar sunt din Rep Moldova am sanse sa primesc premile?
|
premiu
Buna, am castigat jocul Battleship si am trimis mailul cu datele solicitate dar nu am primit niciun raspuns privind modul cum imi pot ridica premiul si de unde. Cum intru in posesia lui?
|
Buna ziua. In data de 25.05.2012 am castigat o revista ''The Avengers(Razbunatorii). Am trimis email cu toate datele cum mi s-a cerut dar pana astazi nu am primit nici un raspuns. Sa mai astept sau sa-i spun fiului meu sa-si ia gandul de la ea. Va multumesc si o zi buna sa avetiX(
|
Nu ma bag in treaba asta cu concursurile, dar nu stiu ce sa zic, am vazut multi useri noi care au castigat si de 2-3 ori in curs de 2 luni. Eu am tot jucat la o vreme dar nu am castigat nimic si astfem m-am lasat. Nu stiu cum se fac extragerile dar este putin ciudat....
|
Originally Posted by irismetal:
Extragerile sunt corecte- spun asta pentru ca eu am castigat de cateva ori, si asta pt ca ma inscriu regulat la concursuri, participa si prietenul meu daca nu am timp. Premiile au ajuns la mine, asa ca nici aici nu am nimic de reprosat. Si nu cunosc nici un administrator sau moderator al site-ului. Daca inca n-ai castigat, incearca in continuare, conteaza atat norocul cat si perseverenta, si, evident raspunsurile corecte. Succes! |
Intrebare
Am castigat un premiu saptamana trecuta la unul dintre concursurile cinemagia. Am trimis un mail cu datele mele la adresa indicata pe site si nu am primit nici un raspuns. As vrea sa stiu cum si cand pot intra in posesia premiului.
|
fiona...
daca esti din bucuresti, te cheama la ei la sediu, pe langa stadionu national. |
Concurs
Buna am castigat recent la sectiunea MIB 3 si am trimis email de confirmare...si as vrea sa stiu cum intru in posesia premiului....te suna cei de cinemagia...ti-l trimita prin posta sau curier???
|
parfum Bang
Am fost la sediul lor si am intrat in posesia parfumului, dar e tester.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:32. |