![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
Este Olivia Hussey, Maria lui Zeffirelli. Si gata, nu mai postez nimic, pentru ca vad ca postez degeaba. |
Ei,nu te supara tu acum,poate a fost greu de ghicit,adica pt mine,nu pt altii..Si eu l-am pus pe Christian Bale in Empire of the sun.
Si e randul vostru sa puneti o poza,mi-a placut alegerea Mariei lui Zefirelli,o sa revad filmul. |
Abia acum l-am vazut. Nici nu ma uitasem la poze, doar am vazut ca ai postat altceva, asa ca am dat repede raspunsul si am iesit sa ma dau cu bicicleta. Dar ne-a prins ploaia. :mad:
|
pai ai grija cu sarpele ala pe ploaie, ca devine cam alunecos.
|
|
Indiciu; unu' e agent celebru(a fost) si unul e in avatarul meu:p
|
Roger Moore si Tony Curtis in :
http://www.imdb.com/title/tt0066701/ Cine pune o poza ? Pitbull, si lume care stai si citesti pe sarite dar nu scrii nik?:p |
|
charlotte rampling?
ma rog, seamana. |
Da, aici seamana un pic cu Charlotte Rampling, dar nu este ea. Sunt din generatii diferite, Charlotte Rampling i-ar putea fi mama, judecand dupa varsta.
|
Eva Green,o da E! Entertaiment mereu.
Inca-o poz' dac-am ghicit.:D |
![]() nu e actor dar s-au facut filme despre el. Aici e doar mic copil. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Bravo, Pauline! De ce n-ai postat tu una? Esti tot pe dos. Cand recunosti personajul din poza nu postezi alta, numai cand nu. :D |
Ai mare dreptate,in general sunt cu capul in nori,in viata reala imi zic mereu: iar m-am fraierit,iar am fost prea darnica sau neatenta,etc.
Cred ca de suparare si nerabdare ca nu ghicesc pun alte poze,iar cand ghicesc astept cu nerabdare alta. Aia lu' Halebu e grea,asa ca tot astept alta.:D Halbardu',am si eu poze cu scriitori,presedinti,personalitati...dar aci e cu actori si regizori,actrite,regizoare.Sau macar pune una mai matura,nici nu stim ce e ala si e si la o varsta la care nu se putea afirma cu mare lucru:p |
e Adolf.
inca una, special pt Pauline: ![]() ia sa vedem. |
Nu se vede nimic si nici pe link nu se poate intra.
|
Acum se vede. Stiu cine-i, dar nu spun, o las pe Pauline.
|
la mine se vede perfect.
ai probleme cu browserul. oricum, e pentru Pauline :) Cand se da ea batuta, spuneti voi. |
|
Originally Posted by halebardul:
PS: sunt frumusica,e verificabil. Of,si Adolfica a fost copil?:(( Tipa lu' Cori are coafura ca Natalie Wood,dar e departe... |
All times are GMT +2. The time now is 11:38. |