Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

Cinemania 17 Sep 2009 08:42

am dat un Search de genul

a gasit mesaje din 28 Mai 2005 pana in 14 Sep 2008

Gloria 17 Sep 2009 11:31

Originally Posted by nume:

Cum pana mea fac sa-mi caut mesajele vechi, e de cacat, nu-mi apare nimic, iar comentariile la filme nu-mi amintesc sa-mi apartina. Ha !

Draga nume, poti sa fii mai specific, te rog.
Toate mesajele private s-au importat din vechea versiune a site-ului, deci nu ar trebui sa-ti lipseasca nimic.
Comentariile la filme - nu-ti apartin? Poti veni cu screen shoot-uri ca sa se lamureasca cei de la programare daca e, intr-adevar, vreo problema?
Sau ti s-au intamplat toate astea aseara tarziu, dupa un party cu prietenii si multe grade?

Dragomara 17 Sep 2009 11:50

şters!

Pitbull 17 Sep 2009 15:11

Originally Posted by Dragomara:

@Gloria - atrage-i, te rog, atenţia lui Pitbull, el este cel care-a "corectat" mesajul, şi de-aia nu-l poţi înţelege. :D
pentru nume sfatul meu e să mai taie din ea şi poate atunci o să-i iasă căutarea. :">

Eu am corectat doar "pana" - Nume fusese mai... mai... mai priapic... :">

corinka 17 Sep 2009 22:56

Nici eu nu-m gasesc toate mesajele vechi. Am gasit unele mesaje din 2004-2005, dar unele au disparut.

Cinemania 18 Sep 2009 07:28

deci voi vorbiti de alea private sau de post-uri ?

StefanDo 18 Sep 2009 13:20

stai sa se trezeasca nume, ca inca nu stim

nume 03 Oct 2009 19:27

Nu merge sa uploadez poze, trebuie sa aiba o dimensiune mai mica sau care e faza, uploadul nu merge. Cacat.

Dragomara 20 Oct 2009 19:27

şters!

Cinemania 20 Oct 2009 20:09

Nu ştiu ce dracu se întâmplă, dar mai toate topicele îmi apar ca necitite,

chiar daca esti logata ?
din ce am observat eu daca citesti un topic nefiind logat(a), acelasi topic iti apare ca necitit cand esti logat(a)...si invers

iar când postez, pare că ceva a mers aiurea şi postarea mea nu a fost salvată, iar dacă mai încerc (încă odată), mi se spune că nu am voie să postez mai des de nu-ştiu-câte secunde.

am patit si eu...odata ce ai dat "Submit reply" la un mesaj trebuie asteptat pana acesta apare ca postat...chiar daca intervine un delay de conectivitate

Dragomara 20 Oct 2009 21:22

şters!

Dragomara 20 Oct 2009 21:24

şters!

Gloria 20 Oct 2009 22:07

o sa dau la programare, spre verificare; ciudat, mie nu mi s-a intamplat, desi am postat in cursul zilei de astazi.

Dragomara 20 Oct 2009 22:15

şters!

Gloria 21 Oct 2009 16:03

s-a rezolvat, da?

Dragomara 14 Dec 2009 17:23

alooooo...

MAI LUCREAZĂ CAREVA AICI?!

ce mama naibii se întâmplă cu semnătura mea electronică, şi cu profilul meu?! cine-l tot modifică?!

am salvat-o de 15 ori, pentru a 50-a oară, unde iar dispăruse. dar ce să vezi numai io o văd!! al naibii paradox!

Dragomara 14 Dec 2009 17:33

aş dori şi io o explicaţie, logică dacă se poate, vă rog.

- unele dintre mesajele mele pe care le editasem cu "ştes" au fost şterse, unele, nu toate, numărul meu de postări a rămas totuşi acelaşi, :-O
- semnătura mea electronică tot dispare de la sine, din 2 în 2 zile. nu-i bai, om fi în zona crepusculară, pe mine una chiar nu mă deranjează să o pun (scriu) din nou, însă mă surprinde faptul că ea nu se mai aplică tuturor postărilor mele, aşa CUM ESTE LOGIC, ba mai mult, io o salvez, cineva o toooooot şterge, şi tooooot şterge până unul dintre noi 2 cedează. uneori el.

?!:-O :-?

StefanDo 14 Dec 2009 17:37

ba cred ca tu

ti-am zis ca nu am sa accept o semnatura spre un text in care faci cinemagia in toate felurile

ori o stergi tu, ori ti-o sterg eu si daca o repui te banez trei zile

cat despre mesajele tale cu "sters" scris mare cu rosu, acestea sunt irelevante pentru forum, prin urmare le sterg atunci cand le observ. Daca numarul de postari a ramas acelasi este pentru ca postezi mesaje noi in acelasi timp

suficient de logic pentru tine? sunt sigur ca nu...

Dragomara 14 Dec 2009 17:45

Originally Posted by StefanDo:

ba cred ca tu

ti-am zis ca nu am sa accept o semnatura spre un text in care faci cinemagia in toate felurile

ori o stergi tu, ori ti-o sterg eu si daca o repui te banez trei zile

cat despre mesajele tale cu "sters" scris mare cu rosu, acestea sunt irelevante pentru forum, prin urmare le sterg atunci cand le observ. Daca numarul de postari a ramas acelasi este pentru ca postezi mesaje noi in acelasi timp

suficient de logic pentru tine? sunt sigur ca nu...

tu, Gloria şi Pitbull NU SUNTEŢI CineMagia. :">

dacă aţi fi oameni de caracter, corecţi şi responsabili acele reproşuri nu ar fi scrie acolo, ci aici, ca să nu mai spun că ele nu ar TREBUI SĂ existe.

şi apoi nu trebuie să te deranjeze ceea ce nu e adevărat, adică, în opinia ta, afirmaţiile mele vis-a-vis de tine.

StefanDo 14 Dec 2009 17:55

eu pun problema altfel, dar atata vreme cat tu ramai cu convingerile tale si fara semnatura, cu mine e ok

All times are GMT +2. The time now is 16:12.