Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Casa Creatorilor" - cronica unui vis posibil (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86687)

raptor 16 Sep 2005 15:11

.e sus christos, scuze de imbarligatura. eu propuneam o vizionare comuna doar pentru ca ma doare prea tare buzunarul sa fac 2 drumuri in bookarest. no bine, las ca mere si ase.

Cartman 22 Sep 2005 00:59

zapada

raptor 22 Sep 2005 18:12

.pit, ce se mai aude cu pozele actorilor?noi suntem gata sa demaram animatia.(aproape ca avem si o idee de scenariu pt. generic :D )

Leonard 22 Sep 2005 21:41

eu credeam cã þi le-a trimis demult. Eu i le-am trimis. Probabil a renunþat la idee crezînd cã nu mai e timp.

raptor 23 Sep 2005 22:16

Originally Posted by Leonard:

eu credeam cã þi le-a trimis demult. Eu i le-am trimis. Probabil a renunþat la idee crezînd cã nu mai e timp.

.am primit un prim set-care oricum nu-i includea pe toti+ca 3 dintre cei din poze au iesit/s-au retras-deci am ramas cu vreo 4 caractere.despre acela era vorba?
.en fin. eu nu plec nicaieri. cand trimiteti pozele ma apuc de lucru(daca va mai fi nevoie).

Pitbull 25 Sep 2005 00:33

Pitbull is back.
De marti pânä adineaori n-am avut net, furaserä unii echipamentele dintr-un bloc de pe parcurs, si bäietii au refäcut toatä ramura, pe altä rutä.
Deci:

@Cartman
Pe conducta de stiri, totul OK. Montajul e, în mare, gata, mai avem doar de fäcut genericele, de definitivat soundtrack-ul si de periat totul ca sä se înscrie în 42 de minute. (Deocamdatä dureazä vreo 48 de minute, färä generice.)

@Raptor
Da, acum îti voi trimite si restul pozelor. Oricum, facem cum am vorbit pe Yahoo. Initial, punem noi un generic cu imagini din film, iar când vine al vostru, îl înlocuim.
Pânä una-alta, trimite-mi si mie scenariul de generic prin e-mail. Multam!

Pitbull 27 Sep 2005 19:18

Joi seara, "Casa Creatorilor" va fi terminat si ars pe CD (Ricutza va cäuta formatul cel mai bun; s-ar putea ca, datoritä posibilitätilor ei tehnice, pilotul sä ocupe douä CD-uri, deocamdatä - pânä va ajunge DVD).

In acest weekend, vizionare cu toatä echipa!
Hai, Creatorii tatii, ne adunäm la loc! URGENT, propuneti unde ne vedem opera! La cine, pe ce sculä, în ce zi din weekend si la ce orä!

Restul lumii, fiti pe fazä: dupä vizionarea internä si deciziile pe care le vom lua, începem demersurile în vederea unei eventuale proiectii semi-deschise - nu cu public, dar cu Forum!

notorious 27 Sep 2005 21:21

ok, numai sa nu ne tineti pe jar prea mult... :(( bun, rau, eu unul ard de nerabdare sa-l vad...

Pitbull 28 Sep 2005 00:20

Propun ca aceastä vizionare internä sä-i includä si pe cei din "cercul exterior" al echipei - si anume, care au fost implicati tangential în realizarea filmului, fie si doar prin observatii si comentarii (oricum, ei au citit scenariul, au asistat la unele sedinte de lucru si repetitii, sunt destul de familiarizati cu proiectul si echipa ca sä nu-i consideräm niste sträini). Este vorba de Notorious, BeNnY, Bagheera, 16mm., Raptor, Christi, Serghei si Herbert (am uitat pe cineva? Mä rog, unii nu sunt în Bucuresti, asa cä probabil nu vor veni acum.) Dacä majoritatea suntem de acord, sä vinä si ei. Iar proiectia din Frame (sau de unde-o sä fie), va fi pentru toti forumistii interesati.
Hai, ziceti.

Leonard 28 Sep 2005 01:51

eu nu subscriu. vizionare mai întîi cu cercul restrîns al celor efectiv implicaþi la film (nu toþi cei care au venit la un moment dat la întîlniri sã discute despre scenariu sau proiect în general), apoi vizionare mai largã, în funcþie de o discuþie ºi o decizie comunã, cu posibile modificãri ale montajului (exemplu: altã ilustraþie muzicalã, eliminarea anumitor secvenþe sau lãrgirea altora), evident cu aprobarea finalã a regizorului.

GhitzaCartitza 28 Sep 2005 08:36

:w00t: GATA! Asteptarea a luat sfarsit! Sa facem si un trailer cu COMING SOON PE TV si sa-l punem undeva pe net (site-ul Cinemagia) ca sa vada cei interesati despre ce e vorba. S-ar putea face :? ? Mai intai sa-l vedem.

Cinemania 28 Sep 2005 20:50

Originally Posted by Leonard:

eu nu subscriu. vizionare mai întîi cu cercul restrîns al celor efectiv implicaþi la film (nu toþi cei care au venit la un moment dat la întîlniri sã discute despre scenariu sau proiect în general), apoi vizionare mai largã, în funcþie de o discuþie ºi o decizie comunã, cu posibile modificãri ale montajului (exemplu: altã ilustraþie muzicalã, eliminarea anumitor secvenþe sau lãrgirea altora), evident cu aprobarea finalã a regizorului.

idem

Pitbull 29 Sep 2005 00:36

Ce-ar fi sä propuneti si ceva cu DA în fatä, ca drept pildä: UNDE-L VEDEM?

Cartman 29 Sep 2005 01:33

crocodil

Nae 29 Sep 2005 01:37

enjoy the vizionare-thing... salutari tuturor.

P.S. da... some smooth slap/popp-jazz-bass.

Cartman 29 Sep 2005 01:39

sampon

Pitbull 29 Sep 2005 01:46

Soundtrack-ul e gata, dar sigur cä el se poate îmbunätäti oricând - asta-i cel mai simplu. Pânä una alta, DA: avem o piesä de jazz, avem si o chitarä bass - si alte câte ceva-uri.
In legäturä cu vizionarea: NU O AMANAM DELIBERAT DIN NICI UN MOTIV, pentru cä e deja târziu si e timpul sä finalizäm proiectul si sä ne repezim cu el la televiziune pânä nu ne-o iau altii înainte. Oricum, cine nu poate veni, îsi va lua CD-ul acasä imediat dupä aia si va vedea filmul în liniste, pace si onor. Dar, cum deocamdatä NIMENI n-a propus unde sä-l vedem, se prea poate ca vizionarea sä se amâne sine die. Nu-i bine, da' ce sä-i faci? De toate m-am fäcut la filmul ästa, da' casä cu computer performant si loc destul în fata lui nu pot sä mä fac!

Leonard 29 Sep 2005 02:21

atunci de ce nu vineri? la garsoniera lui Jay e 'primul lucru care-mi vine-n minte'.
despre varianta cu cd-ul acasã... :( ideea era sã comentãm în echipã despre ce am vizionat.

Pitbull 29 Sep 2005 10:35

Garsoneria-fantomä mi-a venit si mie-n minte, da' dacä nu se materializeazä nici de data asta? O sä-l sun azi, dar stiti si voi cum e cu garsoniera aia.
Altfel, sigur cä ideal va fi sä vedem filmul cu totii o datä si sä-l discutäm imediat. Dar dacä unul sau doi nu pot, decât sä amânäm pentrtu el/ei, mai bine li-l däm pe CD si ne-ajung din urmä cât de repede.

GhitzaCartitza 29 Sep 2005 16:31

Daca nu merge sa ne-ntalnim la garsoniera si nu gasim alt loc in care sa vedem filmul, as propune macar sa ne procuram CD/CD-urile si sa-l vizionam fiecare acasa dupa care sambata sau duminica o intalnire la care sa venim fiecare cu pareri si sugestii. Terasa Creatorilor ne asteapta. Inclusiv chelnerita.

All times are GMT +2. The time now is 12:40.