![]() |
Originally Posted by herbert:
auzi,iti multumesc pt cuvintelul frumos"fulgusor instelat"sper sa nu se topeasca prea repede,drept pt.care treb.sa ne gandim si la prezent sa traim/distram..dar toate cu limita.iar eu NU sunt diva a dambovitei,cand m-ai vede tu acolo sau avea intr-o astfel de ipoataza atunci sa vorbesti!eu chiar poate regret ca mi-am inceput viata sexuala tarziu (la aproape 22 si acum am 23ani)si poate nu am gustat din toate placerile vietii inca..dar in nici-un caz nu voi merge pe dambovita,asa ca nu vorbi ceea ce nu e! poate prostioare mai facem,dar suntem oameni nu roboti perfecti! |
da ce naiba..mai intai v-a imbatat si apoi ati facut emisiunea?...sau ai baut doar tu :shock: :?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
SALUTARE VOTATI-MA,DACA VRETI LA CONCURSUL DE SOSII -MARILN MONROE WWW.CANAL.RO |
Am orbiiiiit! Make her stop!
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
este concursul sub cel de animale.cum va par cu peruca????? |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Tu chiar esti ea...? Ca daca da...atunci... :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Si zi-mi te rog, la Ciao Prostie...care is cele 2 echipe...daca nu s-a mai pus intrebarea asta pana acum... :) |
Originally Posted by M0n0:
cxe parere aveti de mine la conc.de sosi pe canal,ma aseaman cu marlyn???/ |
vai! de abea ashtept!
maine seara ... :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
|
oh! .. you bet ur sweet ass i will ...
|
Friday, November 4, 2061
Seconds left to live... 1,783,501,229 ooo...is bazat!!... :lol: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
ce-i cu data asta ca mie lene sa citesc!!!!!!!!!!! :P |
Originally Posted by Denis_stelistu:
What...? Cum adik ti-e lene...nu ti-e lene sa postezi aiurea...? Data pe care a scris-o smeagol e probabil data cand a prezis siteul www.deathclock.com ca o sa moara nea smeagol... |
Originally Posted by M0n0:
|
Irene fara nici un misto si lasand la o parte toate rautatile : ESTI O DULCE! Si uite iti fac si cu ochiul ;)
|
Am vazut-o pe irene la national, dar dupa 5 min am schimbat.
A fost foarte trist si putin comic prin tristete. Felicitari. |
vrei sa zici Antena 1
|
Daca va place fata atat de mult, de ce nu treceti la actiune?
"Faptele vorbeste"! Sau faceti misto de ea si ii distrugeti bunatate de sufletel inocent. |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
she iz the sweetest ... :P |
All times are GMT +2. The time now is 01:53. |