![]() |
Memoirs of a Geisha http://sonypictures.com/movies/memoirsofageisha/
|
Originally Posted by Gaandalf:
nuvela lui Eliade care va fi adaptata de catre Coppola, chiar are titlul TINERETE FARA DE TINERETE (scrisa in 1976, cred, in engleza e titlul care apare mai sus!), se afla in colectia noua de proza fantastica la Humanitas. 'Tinerete fara batranete si viata fara de moarte' e basmul lui Petre Ispirescu! |
rusii lovesc din nou!
:w00t: super-war movie de la mother Russia anul acesta, Compania a 9-a (9 Rota), a spart box-oficeurile de la ei, dar ceea ce poate fi de mai interes pt noi e ca .. a aparut deja pe DVD sooner than expected, so go get it narode! ca sa va convingeti, take a look: http://www.filmz.ru/traler/9POTA/9P_Trailer_2_720.mov btw., un alt war movie pe care il astept cu infrigurare, Welcome to Dongmakgol, de la mother Korea, se prelucreaza pt DVD in US, as we speek 8) ; |
iar cu rusii :
DAYWATCH |
Peter Jackson - The Lovely Bones (2007). din ce am citit în plot, pare ceva în genul Heavenly Creatures. Dupã o escapadã oscarigenã ºi high-budget (ultima 'minune' fiind King Kong din care am vãzut cîteva secvenþe ºi nu-mi doresc sã-l vãd pe tot vreodatã) e timpul ca tipul sã-ºi revinã puþin.
|
Bee Movie - Barry B. Benson (Seinfeld), a bee who has just graduated from college, is disillusioned at his lone career choice: making honey. On a special trip outside the hive, Barry's life is saved by Vanessa (Zellweger), a florist in New York City. As their relationship blossoms, he discovers humans actually eat honey, and subsequently decides to sue us(HUMANS).
|
.wwwwwwwhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jack Sparrow isz cumming back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wheeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t:
Piratsz of da Caribbean dva |
ce mai conteaza de vazut din 2005:
King Kong The Producers Munich la antipozi, Dogmakgol si Running Wild-- mos Craciun maybe, ca Nicolae vad ca nu prea le are cu filmele..:( |
Tristan si Isolda:
http://www.apple.com/trailers/fox/tr...er1_large.html |
Originally Posted by bellhop:
De ce filmul asta e atat de mediatizat , nu e chiar genul meu , insa e destul de mediatizat si sunt curios ... mie nu mi se pare asa nemaiextra , dar repet nu e genul meu . |
Originally Posted by Gaandalf:
.de ce simt un junghi in coasta care imi sopteste ca o sa fie de cacat? |
coming soon to a theater near you:
Nightwane's Naked Hullabaloo |
niiiiiice!!!!! looking forward to THIS movie!!!!
|
Hai sa «bag» si eu un film care a aparut in Octombrie 2005 in SUA si despre care nu vad nimic scris in programarile din Cinemagia.ro nici macar pina in 2008. Dar probabil ca se va face corectia de rigoare.
Este vorba de filmul DREAMER, cu Kurt Russell, Chris Kristoferson, Elizabeth Shue, Dakota Fanning. Este un film de familie, cuminte (adica fara bau-bau, fara bubuituri de arme si, mai ales, fara «f***k»). Ce imi place la acest film (pe care l-am vazut doar in faza de trailere) este nu numai actiunea, dar si muzica, pe care o ascult de multe ori de pe site-ul filmului. Anyway, astept sa vad si MUNICH-ul lui Spielberg, despre care am citit ca deja este contestat. Cred si eu, din moment ce trateaza un subiect atat de «fierbinte» (despre evrei), chiar daca evenimentele au avut loc in 1972. Cam atat!!!!! ;) ;) |
miami vice
|
Underworld 2 Primul nu a fost rau, mi-a placut , acum sa vad daca partea a doua va fi mai reusita.
Big Momma's house 2 :lol: deabia astept sa-l vad pe martin lawrence din nou Final Destination 3 primele doua mi s-au parut reusite |
Originally Posted by alc:
da pentru Underworld Evolution...mai ales pentru Kate Beckinsale si (daca va fi sa fie) atmosfera gotica nu pentru Big Momma's House 2, poate tocmai din cauza lui Martin..ce ar mai putea arata un actor care si-a cam terminat benzina prin '97? NU mare pentru Final Destination 3..nu a fost destul de exagerat al doilea...ce pana mea s-ar mai putea coace pe tema asta? da', vorba aia, nu poti face kk pe gustul omului...in schimb o poate face Hollywood-ul :D |
Da in ultimul timp martin lawrence a cam intrat in ceata, dar poate isi revine el...sper :D
Is fan al filmelor cu supranatural etc. si de asta as vrea sa-l vad :P nu ca ar fi nush ce capodopera. Bine ca am inteles ca va fi ceva cu un accident intr-un parc de distractii, pare ceva mai plictisitor decat primele doua :( |
Eu astept cu nerabdare Codul lui Davinci(2006).E un film pe care vreau sa-l vad neaparat.
|
Si eu ma intreb cum o sa iasa
|
All times are GMT +2. The time now is 03:37. |