Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   F1 fans, get ready...go!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84050)

Danny 06 Mar 2005 01:27

Originally Posted by herbert:

uneori mi se pare - cand ma incalzesc bine - ca risc eu mai mult la volanul BMW-ului meu.

daca tu risti cu bmw-ul tau...inseamna ca aia care se joaca cu daciile sunt kamikaze :)

nume 06 Mar 2005 01:52

Originally Posted by herbert:

ca risc eu mai mult la volanul BMW -ului meu.

:lol: :lol: :lol: Da ma BRAVO ! Ferrari n-ai ? :lol: :lol: :lol:
Ce idiot ! Seria 7 sau .... ? Sa nu-mi spui ca ai si comanda speciala ca mor. Parca o vad, ii scrie herbert pe grila din fata. :lol: :lol: :lol:

p.s.
emoticoanele justificate aici. Nu m-am putut abtine. Herbert care o arde sambata (2:52 am) pe cinemagia, are bmw. :lol: :lol: :lol:

MinRep 06 Mar 2005 09:40

Foarte interesant inceput de campionat... Fisichella, Barichello si Alonso pe podium, urmati de Coulthard, Webber, Montoya, Klien (!!!!!!) si Raikkonen, ca sa ma rezum la cei care au luat, efectiv, puncte... Altfel, chiar daca voi continua sa tin cu Schumi, ma bucur pentru victoria lui Fisichella... De mult timp asteptam sa puna mana pe o masina (mai) ca lumea si sa castige... Pare sa se contureze un campionat in care Renault se va infige in fata, eventual luptandu-se cu Ferrari si Red Bull... De McLaren nu stiu ce sa zic. Par periculosi, dar daca iar fac ca sezonul trecut si se plaseaza intre pozitiile 5-8... degeaba...

WraIth 06 Mar 2005 10:18

eu speram sa iasa primul Barichello,dar ce-i drept era shi timpul pt Fisichella
Alonso a mai adus cate ceva puncte, iar restul Coulthard, Webber, Montoya, Klien si Raikkonen, careai mai zis pe acolo, raikkonen putea mai bine .zic eu

MinRep 06 Mar 2005 11:34

Pai, putea mai bine, evident, dar tot masina cred ca il faulteaza. In schimb, Coulthard s-a descurcat mai bine pe Red Bull... :D

Danny 06 Mar 2005 12:42

Originally Posted by Danny:

Fisichella n-ar trebui sa rateze victoria. Sper totusi la o cursa spectaculoasa.

Si n-a ratat-o. Iata si ce a declarat:

"It was easy from the beginning to the end," Fisichella said. "I was quite conservative, never pushed to the limit except at the end when Rubens was catching me and I went a little quicker."

Cursa a fost insa destul de plictisitoare, salvata doar de depasirile lui Alonso si de incidentul lui Schumi.
Renault confirma, McLaren dezamageste, Ferrari se arata periculoasa chiar si cu masina de anul trecut, Red Bull surprinde.

1 G. Fisichella Renault 1:24:17.3
2 R. Barrichello Ferrari 5.5
3 F. Alonso Renault 6.0
4 D. Coulthard Red Bull 16.1
5 M. Webber Williams 16.9
6 J. Montoya McLaren 35.0
7 C. Klien Red Bull 38.9
8 K. Räikkönen McLaren 39.6

WraIth 06 Mar 2005 12:46

da...dar totushi..McLaren.s-au cam lasat.
dar Coulthard inainte unde era? la McLaren?!
acuam cred ca la Red Bull i-au dat aripi :)) :P

MinRep 06 Mar 2005 13:16

Originally Posted by WraIth:

acuam cred ca la Red Bull i-au dat aripi :)) :P

:lol: :lol: :lol: Asta a fost tare!!! :lol:

Este de remarcat ca sezonul trecut cariera lui Coulthard parea ca se indreapta inspre groapa, nu reprezenta o concurenta pentru colegul Raikkonen... Insa, ... a inceput foarte bine noul campionat. Sa nu ne grabim cu anticipatiile, totusi... Tipul mi-e simpatic, dar ca pilot este mediocru.

WraIth 06 Mar 2005 14:31

8. K. Räikkönen McLaren 39.6

las ca poate kimi.acuma s-a lasat :P
pana anu trecut cam asha...tinema cu schumi in prostie,luasem shi tricou cu el:P, dar parca prea multe cashtigate,nu mai este acel element de surpriza. mai fain cand vezi pe unu de pe locul 5 sau 6 cum ajunge pe 2 sau de ce nu pe 1.

notorious 06 Mar 2005 17:50

dar schumi ce-a patit ? :? a iesit in dehors ?

MinRep 06 Mar 2005 18:32

Da, s-a lovit de Heidfeld...

WraIth 06 Mar 2005 21:19

shi Heidfeld de schumy :P
sau reciproca nu este valabila :)

WraIth 13 Mar 2005 13:37

am vazut chiar pe site aici o reclama la F1-prima revista de formula unu din romania.normal ca linkul nu mi-a mers,dar pana acuma nu mai era vreo' asemenea revista?! parca tin minte sa fi avut asha ceva shi pe la noi

Danny 15 Mar 2005 12:05

www.f1racing.ro

WraIth 19 Mar 2005 08:59

thx.sa traieshti. i'll look into it

Danny 22 Mar 2005 10:54

Fu si MP al Malaeziei cu un Alonso ce continua evolutiile de exceptie.

1 F. Alonso (ESP) Renault 1:31:33.7 2
2 J. Trulli (ITA) Toyota 24.3 2
3 N. Heidfeld (GER) Williams 32.1 2
4 J. Montoya (COL) McLaren 41.6 2
5 R. Schumacher (GER) Toyota 51.8 2
6 D. Coulthard (GBR) Red Bull 72.5 2
7 M. Schumacher (GER) Ferrari 79.9 2
8 C. Klien (AUT) Red Bull 80.8 2

De remarcat si intrarea in puncte a lui M. Shumacher.

MinRep 22 Mar 2005 13:56

Originally Posted by Danny:

De remarcat si intrarea in puncte a lui M. Shumacher.

:lol:

Ce sezon o sa fie asta!
:lol:

Longshot 22 Mar 2005 14:12

shumacher p locu 7.
alonso pe locu 1.
longshot is getting giddy.

herbert 22 Mar 2005 16:54

parca spuneam eu ceva - mai sus - despre Alonso :)
hai ca nu-i deloc rau.
sa-i propunem spaniolului sa-l ia la remorca pe Schumi :) , daca neamtzul n-a avut inspiratia sa se retraga...

Longshot 22 Mar 2005 20:08

eh nici chiar asha. de unde sa stie omul ca masinile lui suge in anu' asta

All times are GMT +2. The time now is 11:26.