![]() |
Ralph
|
dak-s putea, as vota cu ralph f de doua ori: o data pt schindler's list (primul film in kre l-am vazut - si-am vazut pe spate!), a doua pt strange days/baby of macon/spider - whatever...
kiar si cind joak intr-un film prost, el il face park mai bun, il ridik un pic - ceea ce nu se poate spune totushi despre p.s. :P |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
(freudian) slip: "si-am cazut pe spate", of course :) |
:lol: :lol: :lol:
|
vOT
Ralph, desigur. Celalalt e actor ???? N-am auzit de el !? :o
|
Nu draga...e dansator :wink:
|
da mai, si mie imi place ca actor, de Ralph...de fapt nici nu cred ca se poate face comapratie intre cei doi, din punctul asta de vedere...dar mie nu pot sa zic ca imi place cum arata...mai mult imi place de Swayze....
|
Originally Posted by ricutza:
|
Ralph trece in runda a II-a. Si urmatorul meci se desfasoara intre Jean Claude Van Damme si Jet Li (o alta poza afis la HERO).
|
Vot
Normal ca Jet Li. Van Damme nu-i pentru site-ul asta ! :wink:
|
saracu janclod... park vad k nu primeste nici-un vot :cry: asha k na,uite, unu d la mine, k-i european :lol:
|
A fost odata 'un soldat universal' dar Eroul este unul singur: Jet Li :D
|
Jean Claude.
Da-l dracului de galbejit, Van Damme macar ma amuza in filmele lui prin prostia sa. |
eu zic ca fetele ar trebui sa se grabeasca sa voteze daca-l vor pe jet li mai departe, noi baietii vom ramine mereu "in inimile noastre" cu van damme. votul meu: van damme :evil:
|
Ce!?!?! Sa aleg intre Van Damme shi Jet Li??? Pai trebuie sa fii chiar cretin sa-l alegi pe Van Damme! Jet Li way much better!. Las` ca mai bine asha. Dilema era daca trebuia sa aleg intre Jet Li shi Brandon Lee.
|
De la mine un JET pt li! :lol:
|
Jet Li.
|
Rome Cel Fara Nume
|
Jet Li
|
Pentru Van Damme - are origini daco-romane :P . Face shpagatul, fetelor, de ce nu apreciatzi voi asta intr-o lume a obezilor?... Joaca shi el cum poate... cand poate.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:50. |