![]() |
Ingrid Bergman
![]() |
Bruce Willis/tatal lui Bruce Willis/fiul lui Bruce Willis...same smirk
![]() imaginea e dintr-o ecranizare a unei carti celebre, atat de celebra incat s-au realizat aprox 20 de filme dupa ea :-O |
Contele?:P Daca da, cedez.
|
Contele de Monte Cristo?
|
Bagati si voi un nume :-w ma gandeam sa-ti interzic omule sa raspunzi, dar fie, sunt buna si inchid ochii :))
mno..s-a terminat meciul,huh? |
Multumesc! <):) Robert Donat
![]() |
Actrita de origine italiana, doua premii importante, unul la Cannes (revelatie feminina) si unul la Venetia (Marcello Mastroianni).
|
1 Attachment(s)
Jasmine Trinca
Am auzit de ea, dar nu i-am retinut chipul; noroc de indicii (plus ceva bafta si inspiratie de moment). Attachment 1905 Regizor |
Originally Posted by Pepper:
|
Originally Posted by Pepper:
|
The day when i'll "quit whining" will be the day i die 8-|
|
Indicii:
- Este cunoscut mai mult ca regizor de horror-uri; - A realizat o ecranizare foarte cunoscuta dupa o scriere a lui H.P. Lovecraft. |
Dupa indicii, Stuart Gordon. Cedez.
|
Recunoasteti baba.
![]() ![]() |
Pustoaica doar ce luase un Oscar.
|
ok, pustoaica e Patty Duke. In poza 2 baba ii atinge buzele si beregata ca sa o asculte. A ajuns la performanta asta datorita unei profesoare care, dupa parerea unora, ar trebui introdusa in manualele de istorie. Deci cine basca mea ar putea fi baba?
|
Helen Keller. Nu te enerva. :P
![]() |
|
Luis Tosar. Nu-i asa ca de ieri te uiti pe sub pat inainte de nani? :P
![]() |
Culmea, dar m-au inspaimantat mai tare scenele cu gandacii aia oribili decat cele cu el sub pat. :))
Oricum, e un actor nemaipomenit! M-a impresionat ce-a reusit sa faca aici si in "Te doy mis ojos". |
All times are GMT +2. The time now is 03:26. |