Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

White1 10 Jun 2018 19:32

Brian Greene's string theory? Da, sigur, si White's theory of gravity pt. ca l-am pomenit pe Newton intr-un post.

Cretzulynne 10 Jun 2018 21:37

=)) =)) =))

Ești fun! Faci ce faci, că tot ca tine iese!

Me? I'm happy that I'm not in those ideas :)) Sunt în afară (a nu se înțelege pe dinafară! :)) )

White1 10 Jun 2018 21:51

Pai serios acum, Greene nu e taticul teoriei corzilor, e doar cel mai prolific popu...popularizator al teoriei si un modest contribuitor.Ma tem ca in afara ideilor alora e doar nimicul and that is no fun place to be :P Dar na, probabil subestimez eu originalitatea gandirii tale. In alta ordine de idei (8-|) ultimele reply-uri de aici ar trebui infasurate in alta dimen....mutate in alt thread.

klute 10 Jun 2018 23:39

Acest gen nu se numesc în vreun fel despre care să am știință, Crețuline, aici m-ai prins. Poate un dualist ca Petrini?

Cretzulynne 11 Jun 2018 14:08

:))

W, man, tu ai început, tu să ne muți X_X (și eu m-am plictisit aici-n sufragerie și vreau-n mansardă)

:-O o-r-i-g-i-n-a-l-i-t-a-t-e ? I like that! :x
Păi da, de-aș fi adepta unei idei sau alteia, n-aș mai avea loc pentru altele! Consideră-mi mintea a fi un borcan de sticlă măricel. Nu se-ntinde, deci. Ceea ce bagi acolo trebuie să fie de calitate. Când se umple, înseamnă că am devenit closeminded...
Apăi, care ar fi diferența între a alege o tabără dintre 2 cu ce-au făcut oamenii religioși, naziștii, etc ? Niciuna.

P.S. Îmi plac teoriile dualiste, moniste, totului, nimicului - adică cercetez totul și ajung la tot + nimic. ;)

K, chiar ? Mai voiam cuvinte de genul ăsta. Mă jucam-n trecut de-a așa ceva. Speram să mai găsesc, știind cum le cheamă. Acum, nici nu știu unde să caut...:(

klute 12 Jun 2018 09:16

Treci la joacă!

Cretzulynne 12 Jun 2018 10:03

Ce tare! Nu știam de existența acestui site! Superb! :x >:D<

Cretzulynne 13 Jun 2018 21:19

Damn it. nu m-am putut abține! :">

M-am-nvârtit printre monade leibniziene și aalenieni
cu doi prieteni,
eterni,
-n astă cameră virtuală,
unul distractiv, celălalt morocănos c-așa-i place,
copiii mei, frații mei, bătrânii mei,
unul studiază-ndelung filozofia, celălalt se joacă cu ea,
eu?
-i cuprind.
pe amândoi.
ei?
mă ceartă. Mă iartă apoi.
Ții minte, dragă?
“-Dualisme și monisme? Ce-s alea?
Nu vezi că sunt obosit?”
Ții minte răspunsul meu?
Cum te-am certat, deși n-am vrut?
Te-am bătut cu o-mbrățișare, deși voiai liniște.
Celălalt, a intervenit, cu reproșuri recurente.
Astfel, eterni,
deschis-am ușile filozofiei dualiste.
Unul, cunoscător de Petrini,
altul, cunoscător de Greene,
și eu, cunoscătoare de ei doi...
tustrei ridicându-ne pe umerii newtonieni,
ne-am luat de mână și am râs de nimic.

11 iunie 2018

White1 13 Jun 2018 21:47

Am mai zis ca imi plac doar poeziile cu rima? Si morocanos si taran necioplit :x

klute 13 Jun 2018 23:02

Mie-mi place mult, dar nu-l înțeleg. Monade și aalenieni! E făcut din anagrame? Trebuie citit de la vest la est sau de la est la vest? :">

Cretzulynne 14 Jun 2018 07:30

Nup. E scrisă pe lungimea sufletească. Rațiunea a stat-nvelită în pat. De citit oricum vreți.

klute 14 Jun 2018 11:10

Te referi, desigur, la a mea, care dormea buștean și sforăia ca un tractor. Cum nu știu dacă avem voie să postăm mulțumiri pe threadul de reproșuri, mai bine îmi fac autocritica - deși, în calitate de moderator, n-am ce să-mi reproșez. :P

Cretzulynne 14 Jun 2018 12:06

W,

Ajută-mă să înțeleg: vrei să îl imiți pe Ionică al lui Rebreanu? Iar inimioara e pentru tine, sau pentru mine?

K,

Dacă tot suntem pe reproșuri, îți atrag atenția că nu e nimic de neînțeles... nu are anagrame și e naturală?
Totuși, mă surprinde că n-a comentat nimeni de dualismul din postarea mea:-? Mi-ati dat o idee. Dualismul filozofic o fi totuna cu dualismul din poezie?

Da, cunosc ideea cu monștrii. Cine zice că toți monstruleții sunt răi? De ne împrietenim cu ei, cu proprii demoni, n-ar deveni ei îmblînziți? Rațiunea mai e când dormim? Nu visăm? O, dulce Rațiune!:P

White1 14 Jun 2018 14:24

Nu stiu care Ionica al lui Rebreanu, mi-a ucis scoala pasiunea pentru literatura autohtona inainte de a inflori cum trebuie. Inimioara e pentru mine, evident, mereu ma iubesc singur.

Cretzulynne 14 Jun 2018 15:40

Ionel! Ionuț! Ionică!!!

Ion, monistul:P Știi, practica filozofia materialismului cu obsesia lui pentru pământ. :)) Bine că tu-ți vrei doar bîrlogul.

Uite, ai un sfert de inimioară de la noi. Mulțumesc pentru bucățica ta! >:D<

White1 14 Jun 2018 16:33

Ion, nu spune "dar nu ti-am dat-o" ca e foarte urat :| Gata, ca aici e forum, nu chat.

Cretzulynne 14 Jun 2018 19:15

Ioane, multumesc ca esti sincer si de-acum-nainte o sa stiu sa te evit. Cu adevarat, o fiinta necioplita!

White, uite aici.

White1 14 Jun 2018 19:41

Am senzatia ca Ion si White sunt aceeasi persoana. Acolo au voie doar ideile si eu nu sunt idee (Berkeley ar avea ceva de comentat aici, huh?). Am de reprosat moderatorilor ca nu sterg sau muta conversatia asta 8-|

klute 15 Jun 2018 00:57

Pare că-i "gata".

Cretzulynne 16 Jul 2018 12:08

Surpriză!

Și asta-i bonus pentru dualistul de W. :P (a fost surpriză și pentru mine să găsesc taman așa ceva!)

Acu-i gata! :))

All times are GMT +2. The time now is 16:17.