![]() |
Originally Posted by anaemona:
:-bd |
Originally Posted by anaemona:
|
Ignorati-l, omul are in mod clar probleme. Eu o sa-i sterg mesajele de pe sectiunile importante si sper ca in curand sa se rezolve si cu banarea si stergerea toate mesajelor.
|
Mama , cati prosti !!!!!!!!!!
Originally Posted by Twinsen:
|
E clar ca toata lumea de pe forum are ceva cu tine. Nu e mai placut sa stai de vorba doar cu vocile din capul tau? Stiu ca din cand in cand disputele de acolo tind sa devina violente dar cel putin toate sunt de acord cu faptul ca esti genial, neinteles si asuprit. Si eu sunt de acord.
|
ignorati personajul someebody
O sa fie banat la un moment dat, este o certitudine inevitabila.
Problema e ca o sa isi faca alte conturi. Nu este nici la primul si nici la al 2 lea. Orice tentativa de comunicare constructiva cu individul in cauza s-a rezumat la multe insulte din partea lui si amenintari gratuite. Individul are probleme si face circ pentru atentie. Cel mai constructiv lucru e sa il ignoram cu totii. |
Ce aveti ?!? Nu v-ati luat pastilele ?
Originally Posted by 0ctavian:
|
Imi cer scuze ca am insinuat ca ai avea ceva in cap.
(gata, nu-l mai provoc, promit). |
buna ziua, userul „someebody” a fost banat
|
se mai ocupa cineva de aprobarea posterelor ?.De 3 luni nicio miscare in sensul asta.
|
Ce se intimpla cu forumul asta? A fost lasat total de izbeliste. Pacat, pentru ca exista informatii foarte pretioase pentru toti cei care iubesc filmul, dar se pierd in gunoaie.
Dupa cum se vede mai jos ieri au fost 11000 de useri online. Chiar nu pot fi blocate toate conturile astea robotice inainte sa se formeze? Most users ever online was 11,151, Yesterday at 20:17. alisatakla, Avengers, fdghj, ghmjggfn, Jancuk, lipsiakter, mamatdurya, miguslek, nahedijoy, nelakharisma, robertTprez, root, Suantaaaa, top-hit-movie-collection, watchfree, Whahidul |
Azi sunt 13.000 :)) Intrasem aici ca sa intreb acelasi lucru, oricum e clar ca nu intereseaza pe nimeni. Pacat, da.
|
Am fost martoră la acest fenomen încă de când a început. Erau 2000, apoi 6000, apoi 9000...până am ajuns la aproape 15000...Și va mai urca.
Le-am scris lui Twinsen&Gloriei. Mai rămâne să le scrieți Gloriei. E singura persoană care mai face ceva pe forum, din câte am observat eu. |
Probabil au trimis problema la suport IT. Nu știu cât de grav e spamul acesta sau ce se întâmplă, dar poate se rezolvă cât mai repede.
Ar trebui introdusă o validare a contului pe email dacă nu este deja sau cod captcha. Ceva trebuie făcut să nu se mai întâmple. |
Va multumesc amandurora pentru semnalare, am mai sters si eu din spam, dar numai baietii de la IT puteau cu adevarat rezolva problema si s-au ocupat.
|
Mulțumim! :-*
|
Mulțumim!
|
Multumesc, Gloria. Arata mult mai bine.
|
Problema persistă! Cred că codul ăla captcha ar fi foarte binevenit!
|
Da, persista. Ar trebui pus un cod ca sa poti publica fiecare mesaj scris. Stiu ca ar putea fi neplacut pentru userii curenti, dar cine scrie mesaje din 5 in 5 minute, sa fie deranjat de asta?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:34. |