![]() |
Cu mentiunea ca Once nu e "musical", ci "music film". Dar asta nu afecteaza in vreun fel calitatea filmului, de altfel si eu il recomand :D In general nici mie nu-mi plac muzicalurile, Singin' in the rain included. All that jazz e cam singurul care m-a incantat.
|
Originally Posted by Liviu-:
Aa, inseamna ca de asta mi-a placut. Ca daca stau bine sa ma gandesc oamenii aia chiar nu se apucau sa cante si sa danseze din senin cum se face de obicei prin musicaluri :)) |
Mie la Chicago chiar mi-au plăcut momentele de cântat şi dansat... cum e faza cu presa în care toţi jurnaliştii sunt marionete sau cea în care prizonierele îşi explică crimele, it was a murder but not a crime. :D
Îmi amintesc, când eram mică, am văzut The sound of music şi îmi plăcuse enorm... acum nu mă prea încântă. |
''Battle of Los Angeles''-toate cliseele s-au adunat in acest pseudofilm.Realizatorii acestui film ar trebui sa plateasca drepturi de autor unei duzine de case de productie.Au ciupit de peste tot pentru a asambla o balarie in care :extraterestrii aterizeaza in America (iarasi ??),sunt rai dar prosti ,ataca tot ce misca ,sunt coordonati de citeva nave usor de distrus ,sunt batuti de citiva eroi care sunt niste ''buni patrioti americani ''.As fi trecut peste toate minunile astea dar s-o mai suport si pe Michelle Rodriguez ???X( .Singur lucru care-i da o nota feminina acestei ''actrite'' este l dublat din nume (Michelle ) ;) .
5.5/10 |
eu nu inteleg de ce va automutilati auzul si vazul cu asemenea filme.
bremen, eu daca eram in locul tau, dupa max.5 minute trageam oblonul,faceam inca 5 minute de relax total,inspiram adanc aer in piept si incercam sa uit ca se produc aceste orori cinematografice. |
Am vazut aseara pirates of the caribbean on stranger tides. Super filmul faze comice, actiune crazzyyy:)
|
Originally Posted by rvn:
Se numeste Zeitgeist -spiritul timpului.Nu sunt o persona foarte activa dar sunt o persoana foarte curioasa.Vreau sa prind din zbor toate ideile ,zgomotele ,discursurile unei anumite perioade. Asta inseamna si carti ,filme ,reviste ,discutii mediocre sau proaste. Sunt un mic voyeur. |
[quote=bremen1980]
intre timp, cineva m-a caracterizat,spunand ca am "creierul spalat".poate are dreptate.cert este ca, in ultima vreme, refuz sa mai suport astfel de agresiuni psihice. |
Dupa 6-7 filme la care ma uit pentru ca am oarecare garantii in ceea ce priveste calitatea lor, mai caut si cate unul mai nou, mai usor, mai la moda. In primul rand nu te poti uita tot timpul doar la capodopere si in al doilea s-ar putea chiar sa ai surprize placute(cum a fost Kick Ass pentru mine). Si chiar daca e un film prost, nu strica...mai ascute simtul critic, iti mai da un subiect de amuzament la o bere, etc.
On Topic: in curand "cel mai recent vizionat film" va fi Brazil. |
on musicals: mi-am adus aminte ca si Dancer in the dark mi-a placut foarte mult desi nu suport vocea lui Bjork.
|
Trolösa (2000)
Daca v-a placut Scenes from a Marriage si daca sunteti amatori de angoase transpuse pe pelicula, trebuie neaparat sa vedeti si acest tulburator film scris de Bergman si regizat de Liv Ullmann, o radiografie crunta a destramarii unui cuplu si a consecintelor tragice pe care un divort le are asupra partilor implicate, mai ales cand sunt si copii prinsi fara voia lor in conflictul parintilor. Filmul ofera, pe deasupra, si o interpretare de exceptie a lui Lena Endre, de care nu auzisem pana acum. |
[quote=rvn]
Originally Posted by bremen1980:
|
exact in acest spirit am zis si eu ca nu merita timp pretios din viata consumat cu toate dejectiile imbecile de acest gen, care de numesc "filme",doar pentru ca dureaza o ora jumate sau doua...
@ dulapiorule, de ce pui tu comentarii de-astea la filme?na, acuma tre' sa las totul deoparte si sa ma "vitaminizez"cu Trolosa! |
Originally Posted by Chambord:
![]() |
![]() |
Cu placere! :) Vezi ca-i destul de lung si chiar dificil de urmarit. Sa nu se lase cu efecte adverse... |
P.o.t.C. - On Stranger Tides - Vazut astazi la cinema .Mi-a placut dar tin sa mentionez ca nu e mai bun decat celelalte chiar daca e 3D. Din nou Johnny Deep a.k.a Jack Sparrow e cireasa de pe tort cu acelasi stil "prostesc" dar foarte amuzant .Cu sigranta merita vazut la cinema acest film deoarece da un stil aparte filmului , nu neaparat prin efectele 3D.
Nota mea : 7/10 |
Originally Posted by omudindulap:
|
Ultimul film vazut : Thor
Nota 9/10 |
De zaak Alzheimer - povestea ultimei misiuni a unui asasin trecut bine de prima tinerete, bolnav de Alzheimer. Aduce putin cu Harry Brown. Destul de bun. 7/10
|
All times are GMT +2. The time now is 15:06. |