![]() |
Da. Bravo! :)
|
Imi permit sa intervin.
![]() |
Probabil cel mai de seama partizan din rezistenta anticomunista.
|
Quote:
Cel mai de seama partizan din rezistenta anticomunista? Are you fucking kidding me? Amice, poti sa incetezi odata sa mai pui poze care nu au absolut nici o tangenta cu cultura cinematografica sau televizuala? |
F., ar trebui sa fim putin mai toleranti. poate acest personaj a fost eroul vreunui film. asa s-ar justifica "fantomatica" propunere.
|
Quote:
1.Pot da' nu vreau. 2.A fost eroul unei ecranizari romanesti destul de recente. 3.Scrie cumva Recunoasteti personajul din cinematografie,sau cuiva i-au picat ochii-n gura? |
"Portretul...."? Gavrila?
|
Ideed.
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
Star-uri (11 Viewing) Actori, regizori, scenaristi Moderators: Gloria, StefanDo, corinka Chiar daca nu era specificat (pentru idioti), puteai sa-i ceri unui gibon de stadion sa inteleaga notiunea de bun-simt? Nu puteai. Ei nu stiu decat de bici si de tunurile cu apa. Ignored. |
Stiu ca sunt orgolii aici pe forum dar cred ca trebuie sa treceti peste dispute, Federico si ghost90 sa va impacati.Nu e frumos sa va vorbiti urat.Doar sunteti maturi.C'mon dudes!
|
Bai Federici,am pus poza unui erou national(cel putin asa-l consider eu),iar povestea lui a fost ecranizata intr-un film romanesc.Si vezi ca eu nu te-am jignit ciobanule intelectual.
Quote:
Does it look like I give a fuck? |
|
da. mie mi-a placut mult alt rol al lui, cand era copil.
|
Mai sus e o poza minuscula cu familia Griffin in Family Guy Presents: It's a Trap!
Sa continuam... ![]() ce sexy imita cu gurita ei lasciva o pruna uscata :x nu-i asa?... |
Tipa din A separation? Mi-e lene sa-i caut numele, Baclava something.
|
Oh no, you didn't! Tocmai ce vorbeam cu Pepper si eram sigura ca nu se va ghici. Well done! :))
|
:D Neah, mi se pare destul de evident, o tradeaza si baticul. Baclava Leila Hatami.
![]() O piesa celebra a sa se regaseste pe coloana sonora a unuia dintre filmele mele favorite. |
Gymnopedistul Erik Satie, baclava ce esti >:P
Era sa uit de poza #-o ![]() Believe it or not, aceasta frumusete e cantareata de opera :D are pagina si pe imdb, si pe cinemagia. |
Originally Posted by Pepper:
Da, stiu, sunt un dulce. Dudesa asta oparita e Katherine Jenkins, cumva? |
All times are GMT +2. The time now is 00:09. |