Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Sorin87 16 May 2011 17:56

:-/ cred ca este cat de cat

florryinn 16 May 2011 18:30

@chuckyfan

Din ce a facut Miike, si nu a mai fost mentionat, mai reprezentative sunt, dupa umila mea parere:
- Dead or Alive (primul mai ales, dar si intreaga serie): creatie definitorie pentru cariera lui Takashi;
- The Happiness of the Katakuris: combinatie de horror, muzical si comedie; nu l-am vazut dar cica este ok;
- Gozu: unul dintre filmele cu adevarat ciudate si exagerate ale lui Miike, s-ar asemana cat de cat cu Ichi the Killer (are cateva scene comice absurde, aiurite);
- Izo: nu l-am vazut, dar am inteles ca este la randul lui mai ciudatel;
- era sa uit Visitor Q: poate cel mai dement film al regizorului, insa ar merita vazut;
- One Missed Call si Detective Story: ca si filme horror mai comerciale, destul de bune amandoua (mai ales primul);
- ar mai fi The Bird People in China: nu l-am vazut, dar ar fi unul dintre cele mai bune filme ale lui Takashi Miike;
- in final Imprint (din seria Masters of Horror) si Box (din Three...Extremes): amandoua mi-au placut mult - desi sunt horror au imagini foarte frumoase, sunt usor poetice si parca sunt mai reusite decat alte ciudatenii ale lui Miike.

Ar mai fi si altele...si sunt cu siguranta useri care au vazut mai multe din filmele lui si ar putea sa impartaseasca din experienta lor:)

Sorin87 16 May 2011 18:35

One Missed Call m-a inspaimantat bine de tot nu ma asteptam sa fie asa bun

chuckyfan 16 May 2011 18:39

Deci e clar, trebuie sa ii iau filmografia de la inceput...........merita. Am auzit de majoriatea filmelor prezentate de voi, dar nu am stiut ca sunt regizate de el.

Multumesc din nou

Ultimul film vazut:

Chermin - Presupus horror malaezian(:|

2 / 10

Imi plac foarte mult horroarele din Indonezia, Malaezia, Singapore,pentru ca sunt pline de clisee si foarte amuzante, dar asta a incercat sa fie serios si a iesit un mare KKT.

DragonMaster 17 May 2011 10:52

Cel mai recent vizionat film.

Body of Lies(2008) 7/10- se putea mai bine zic eu dar a fost destul de interesant.
The Next Three Days(2010) 8/10 - este un film foarte bun iar Russell Crowe joaca formidabil.

victor 17 May 2011 15:06

Tracker - 2010 - Ray Winstone, Temuera Morrison(primul doctore din Spartacus) 8/10

Nu e o poveste deosebita, previzibila cu un twist, dar daca nu pentru poveste atunci pentru jocul celor doi, si daca nici pentru asta atunci neaparat pentru imagine si peisajele de poveste din Noua Zeelanda.

Lofei 17 May 2011 22:22

Game of Thrones . Este alcatuit din mai multe parti. In premiera este prezentat pe HBO iar actiunea te surprinde de fiecare data. Il recomand.

bremen1980 18 May 2011 10:28

Un scurt metraj de Georges Franju ''Le sang de betes " -1949.Cum sa devii vegetarian.

http://www.youtube.com/watch?v=hk4LH...eature=related

AndreiStefan 18 May 2011 14:42

M-a tot batut cineva la cap sa vad cele 4 sezoane din Battlestar Galactica...pentru ca ar fi mai mult decat un simplu SF...

Intr-adevar au incercat ei sa puna accent si pe drama,dragoste si romance dar sunt momente in care din atatea eforturi, se pierd in povesti si le impart destul de haotic pe parcursul episoadelor...

Incerc de vreo 2 luni sa-l termin, dar n-am ajuns decat la sezonul 3:) Daca ai 4-5 zile libere si esti fanul acestui gen, ar merita un maraton...

chuckyfan 18 May 2011 20:42

Am urmarit sequelul filmului cu zombie grecesc: To Kako. Daca primul a avut gore, cel de fata a avut si mai mult. Daca primul a avut umor, asta a avut si mai mult. Daca primul a avut orice vreti voi, asta are si mai mult.

To kako - Stin epohi ton iroon AKA Evil - In the time of heroes

8/10

MariaMona 19 May 2011 09:45

Am vazut aseara Five Minutes of Heaven cu Liam Neeson si Anamaria Marinca. Mi-a placut mult si m-a impresionat - este un film despre vina si dorinta de razbunare ca urmare a razboiului civil din Irlanda de Nord. 8 din 10

andreiu7z 19 May 2011 09:58

Finally, am văzut la cinema, Fast 5. Pot spune că la capitolul acţiune filmul stă bine, în schimb acting-ul şi replicile lasă de dorit. Mult prea superficial şi previzibil.
Nota: 6.5/10

vave 19 May 2011 11:13

Nu am idee de ce, dar de abia săptămâna asta am văzut Singin' in the Rain [1952]. 10/10

Ştiam numai faimosul clip cu Gene Kelly care dansa şi cânta în ploaie. Am descoperit un musical ce are destule momente amuzante şi care chiar te va face să zâmbeşti. Mi s-a părut totul foarte inocent, inclusiv povestea în care până şi încurcatul iţelor are un optimism aparte.

iiii 19 May 2011 11:59

Europa Europa 1990

Chambord 19 May 2011 13:57

Originally Posted by vave:

Nu am idee de ce, dar de abia săptămâna asta am văzut Singin' in the Rain [1952]. 10/10

Cred ca e singurul musical pe care l-am suportat. Si unul din filmele mele favorite.

Mrs.M 19 May 2011 15:00

Trilogia Spider-man.

Daca partea a 3-a o vazusem cam acum 1 an si jumatate , primele doua chiar nu le mai tineam minte asa ca m-am decis sa le vad in ordine .O serie frumoasa Spider-man fiind si eroul meu preferat cand eram copil si ma uitam la desene .Daca vedeam prima parte in anul cand aparuse cred ca era filmul meu favorit din cele 3 dar asa 2-ul mi se pare cel mai frumos , insa nici celelalte nu sunt de aruncat.

Notele mele in ordinea cronologica a filmelor :
7
8
7

vave 19 May 2011 17:08

Originally Posted by Chambord:

Originally Posted by vave:

Cred ca e singurul musical pe care l-am suportat. Si unul din filmele mele favorite.

Ai văzut Chicago? :D [că de alte musicaluri mai vechi nu mai pomenesc]

Windom 19 May 2011 17:59

Try this one, man: http://www.imdb.com/title/tt0304262/. Singin' in the Rain is for sissies.>:)

the_fairy 19 May 2011 18:12

Il y a longtemps que je t'aime
Cu fiecare film in care o vad pe Kristin Scott Thomas ma "indragostesc" si mai mult de ea. Urmeaza Partir :D

Chambord 19 May 2011 21:15

@vave: L-am vazut, chiar la cinema. Tocmai luase Oscarul pt Best Picture. Am fost cu o fata :D De aceea poate mi-a si placut pe moment dar dupa aia mi-am dat seama ca nu era chiar grozav. In general nu ma omor dupa musical-uri pt ca fie muzica e slabuta fie ce inconjoara muzica e siropos. Dar pe langa Singing mi-am mai adus aminte de unul care mi-a placut foarte mult: Once (2006). http://www.metacritic.com/movie/once. Il recomand.
@windom: aoleoo, musical-uri cu "chineji". Asta-mi mai lipsea :D

All times are GMT +2. The time now is 23:25.