Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

mvpsebi 10 May 2011 17:38

Originally Posted by dragonfly_drk:

vazui si Pa Negre. cat de frumooos. il recomand cu placere.:)
pana la urma, nu a fost o zi chiar rea.

Si despre ce'ar fi vorba in Pa Negre asta ? Sa'mi fac o idee daca sa ma uit :-?

Originally Posted by the_fairy:

I am number four .... si am i am speechless .... :| mare pierdere de timp! O varianta de Twilight cu oameni care stralucesc, poveste trasa de par si plina de clisee.

:)) eu am zis ca e doua sferturi Superman (apropo de clisee) si doar un sfert Twilight..iar un sfert adunat de pe ici pe colo, si mai ales din final, mi'a placut cat de cat. 5/6 de la mine :D

dragonfly_drk 10 May 2011 23:13

Originally Posted by mvpsebi:

Originally Posted by dragonfly_drk:

vazui si Pa Negre. cat de frumooos. il recomand cu placere.:)
pana la urma, nu a fost o zi chiar rea.

Si despre ce'ar fi vorba in Pa Negre asta ? Sa'mi fac o idee daca sa ma uit :-?

pai... uita-te la linkul pe care l-am postat. :) in rest, nu iti dau detalii. te las sa il descoperi si sper sa iti placa. ;)

Gebeleizis 11 May 2011 05:36

Arizona Dream (1993), un film de Emir Kusturica, cu Johnny Depp in rolul principal. Absolut senzational. Inca o capodopera marca Kusturica.
Nota 10!

FlorinMovieFreak 11 May 2011 09:00

The Roommate 6/10

bremen1980 11 May 2011 11:43

Yi Yi -2000 -regizat de taiwanezul Edward Yang.Un film de 3 ore care nu te oboseste nici macar o clipa.Citeva zile din viata complicata a unei familii ''burgheze''.Toti membrii acestei familii trec printr-o reevaluare atunci cind trebuie sa-i tina companie batrinei lor.Pe rind fiii,nora si nepotii merg sa -i tina de urit doamnei in coma.Problema apare atunci cind nimeni nu gaseste cuvintele potrivite pentru acest pseudodialog .Ce sa-i destainui unei persoane despre care nu stii daca te aude .Situatia seamana cu rugaciunea catre o divinitate despre care nu stii (sigur) daca exista ,te aude sau ii pasa de tine.
Personajele au o densitate gasita numai in filmele care chiar au ceva de spus .Iar acest film ataca (cu brio ) o gramada de teme majore :sensul vietii ,dragostea ,moartea ,destinul,esecul.Fara lirisme gratuite dar mai ales fara cinisme bagate fortat pe git.
Un film obligatoriu 9.5/10

http://www.youtube.com/watch?v=8F6tSorwYqw&NR=1

DragonMaster 11 May 2011 22:55

Cel mai recent vizionat film.

He's Just Not That Into You(2009) 7/10 -o comedie destul de reusita cu actori pe masura care are
ceva nou fata de alte filme de genul.Eu zic ca merita vazut la sfarsit de saptamana.
Good Will Hunting(1997) 9/10-un film extraordinar ce trebuie vazut neaparat.Cred ca este filmul in care Matt Damon joaca cel mai bine iar povestea este unica .

Mrs.M 12 May 2011 22:56

Thor - Chiar nu ma asteptam sa fie asa bun .M-a surprins intr-un mod placut acest film .Efectele au fost ok , scenariul putea fi un pic imbunatatit , iar actorii si-au facut treaba bine zic eu chiar si Kat Dennings asa nesufurita cum e ea .Per total un film bun de vazut in weekend .

Nota mea : 8/10

The Lovely Bones - Cam plictisitor filmul nu stiu cum sa zic , dar aveam asteptari mult mai mari de la el .Ceea ce mi-a placut a fost prestatia lui Stanley Tucci si a lui Saoirse Ronan care are un potential urias .Dar repet inca o data filmul mi s-a parut cam plictisitor fata de ce asteptam eu .

Nota mea : 6/10

The Fighter - Vreau sa spun ca CB chiar a meritat Oscarul pentru rolul asta .Dar subiectul mi se pare deja "fumat" si previzibil .Am ezitat mult sa-l vizionez si uite ca intr-un final am si reusit .Nu-mi pare rau ca l-am vizionat dar se putea si mai bine.

Nota mea : 7/10

Rio - O animatie incantatoare din punctul meu de vedere .Se vede mana lui Carlos Saldanha care dupa Ice Age isi demonstreaza inca o data talentul . Peisaje superbe chiar daca erau computerizate , umor de calitate , actorii din spatele personajelor alesi foarte bine cu un plus pentru JE , fac din acest film unul cele mai bune de anul acesta .Aaa da 3D-ul a fost chiar reusit fata de alte filme .

Nota mea : 8/10

FlorinMovieFreak 13 May 2011 07:46

Where the Truth Lies (2005) Kevin Bacon si Colin Firth fac o treaba buna .. si-au reusit sa ma surprinda .. au o chimie foarte buna .. un thriller bun ..

Nota 7/10

bremen1980 13 May 2011 11:10

Am mai prins aseara un pic din filmul chinzesc ''Xun qiang'''(''Arma disparuta'') pe ProCinema .Subietul era cunoscut dar nu-mi aminteam unde mai vazusem asa ceva.Am cotrobait prin memorie si mi-am amintit de ''Stray Dog'' (''Nora inu'') celebrul film regizat de si mai celebrul Akira Kuriosawa in 1949.Bun filmul chinezesc dar si mai bun originalul japonez.

DragonMaster 13 May 2011 12:20

Waiting for Forever(2010) 7/10 -este un film simpatic care poate fi vizionat in weekend daca nu ai altceva mai important de facut.
The Adjustment Bureau(2011) 8/10 -un film interesant dar destul de previzibil care mi-a placut pana la capat .Pot spune ca este una dintre cele mai bune filme ale anului 2011.

DragonMaster 13 May 2011 21:18

Red Riding Hood(2011) 5/10 -un film slab care este cu mult sub poveste si care mai bine nu sar fi facut.
Kill the Irishman(2011) 9/10 -este bazata dupa o poveste reala care te impresioneaza prin povestea si jocul actorilor.Este un film ce nu trebuie ratat si pot zice ca este in top 5 filme despre mafie.

Sorin87 14 May 2011 14:54

Gnomeo & Juliet (2011) foarte comica animatia:))

Mrs.M 14 May 2011 21:53

Priest - Un film bunicel cu CGI monsters si preoti kung -fu .Mai bun ca Legion ca tot se face comparatie cu filmul ala , dar nici prea stralucit .Efectele cat de cat bune , 3D-ul nu prea sa simtit .Ceea ce ma deranjat a fost durata prea scurta a filmul adica vre-o 1 h si 17 min. fara a pune la socoteala genericul de final fapt din cauza caruia se trecea foarte repede peste momentele cheie. Se putea dezvolta mai mult .

Nota mea : 6/10

Rosalinda22 15 May 2011 16:48

Wild Child (2008) ,este un film extraordinar de frumos despre adolescenti,pe care cred ca ar trebui sa-l vedeti cu toti.Pe mine m-a impresionat foarte mult acest film,vi-l recomand sa-l urmariti e chiar superb. :) ;)

Mrs.M 15 May 2011 19:21

The Lincoln Lawyer - Un thriller destul de captivant , usor previzibil dar cu o doza buna de suspans .MC joaca chiar bine , nu eram obisnuit sa-l vad in roluri asa "serioase" dar chiar a jucat bine.

Nota mea : 7/10

chuckyfan 15 May 2011 21:11

Am vazut si eu Ichi the Killer al lui Miike, si mi-am dat seama ca tre' sa vad mai multe filme de ale lui. Recomandari?

N-am vazut de mult timp un film care sa ma amuze atat de tare.

7/10

DragonMaster 15 May 2011 22:22

Sammy's Adventures: The Secret Passage(2010) 8/10 -este o animatie placuta care merita vazuta.
Catch Me If You Can(2002) 10/10 -cam rar sunt filme despre care pot zice ca merita fiecare secunda iar acest film se situeaza in acea lista.Pot zice doar vizionare placuta.

bremen1980 16 May 2011 11:22

Revazut aseara pe TV5 ''Les quatre cents coups ''.Meserie .
Se pare ca a fost seara celor cu nume de Doinel :Antoine Doinel si Do(r)inel Munteanu
;)

Liviu- 16 May 2011 12:19

Originally Posted by chuckyfan:

Recomandari?

Audition, dar nu e in acelasi stil comic. Si 13 Assassins mi-a placut, dar nu ca celelalte doua, e prea cuminte, prea conventional.

chuckyfan 16 May 2011 13:31

Audition vreau sa-l vad de foarte mult timp, dar nu stiam ca e regizat de el. Banuiesc ca o sa-mi placa.

13 Assassins arata interesant...

Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 07:20.