![]() |
Uneori durează mai mult acceptarea pozelor. Restul contribuțiilor și mai mult. Răbdare
|
Gasiti logica in acest sinopsis:
Sinopsis Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story Filmul, bazat pe o poveste adevarata, are la bază trista intamplare a lui Nancy Ziegenmeyer, o victimă a violului care a susţinut în faţa întregii lumi că nu victima este cea care cauzează violul, revenind astfel la o viaţă normală şi inspirând alte fete aflate în aceeaşi situaţie să procedeze la fel şi să se apere. Trecand peste faptul ca filmul bazat are la baza |
Originally Posted by cosmin742000:
Intru totul - din pacate... |
Originally Posted by Namaste:
Absolut superb!:)) |
pofta buna marillion
|
Originally Posted by cosmin742000:
Dar ai înţeles greşit, cosmin742000, eu nu doresc, aşa că îţi va rămâne ţie un platou plin de bunătăţi ca în Salo, tot să te ospătezi. :) |
Dupa cum ziceam multi mancatori de rahat pe lumea asta , si se jura ca nu pun gura dar gura lor miroase . In alta ordine de idei uitati alt hal de sinopsis aprobat aici :
George este un tanar singuratic, care a facut totul pana in anul de absolvire, mai putin o zi reala de munca. El se imprieteneste cu Sally, o fata populara, dar complicata, care recunoaste in el un spirit inrudit. Filmul este The Art of Getting By (2011) |
Am postat un comentariu la White House Down si vad ca a fost sters.Nu continea cuvinte urate sau obscene si doar parerea mea despre film,facand si o comparatie cu alt film....Mai are rost sa comentam filmele daca voi (moderatorii) stergeti comentariile????
|
[quote=Joy121][quote=cosmin742000]
Originally Posted by Rose:
Pana una alta mai ia o descriere competent aprobata aici ; La filmul China 9 Liberty 37 ma umfla rasul cand vad ca e tradus " Pistolarul". Titlul original al filmului este Amore piombo e furore si e productie , italia | Spania nu SUA .Ia uitati insa ce sinopsis are filmul : "Filmul este o combinatie intre scoala de film western de la Hollywood si genul practicat la scoala Italiana de film spaghetti western, imprumutand cele mai interesante elemente de la fiecare. Clayton (Fabio Testi) este un tintas de elita salvat in ultimul moment de sub mana calaului. Cei care au obtinuit gratierea sunt de fapt un grup care vrea ca precisul tragator sa omoare un fermier Matthew (Warren Oates) care refuza sa le vanda pamantul. Ca parte a planului, Clayton de imprietenste mai intai cu victima si chiar se incurca cu sotia acesteia, Catherine (Jenny Agutter). Problema se complica din aceasta cauza iar in momentul in care capetenia cartelului ce l-a angajat insista sa-si duca la capat misiunea, el refuza. Poate ca titlul original nu are un titlu prea usor de excplicat, dar vizionand pelicula, totul capata sens: ferma lui Warren Oates este la noua mile de orasul China, si la 37 mile de orasul Liberty." Filmul nu e nicio combinatie intre scoala de film western de la Hollywood si spagetti western , e chiar 100% spaghetti western Ma amuza folosirea cuvantului tintas in loc de pistolar , marturisesc ca nu am mai auzit pana acum ca un bun pistolar sa fie numit " precis tragator".Apoi deja grupul se transforma in cartel Bomboana de pe coliva este insa ultima fraza , incepand cu "Poate ca titlul original nu are un titlu prea usor de excplicat,"si apoi deodata totul capata sens ( noroc ca am fost luminati ). Ce nu stie cel care a facut plotul este ca titlul original al filmului estedupa cum am mai zis more piombo e furore. La asa un plot e pacat sa risipesti puncte (1 e de ajuns ). Ce nu inteleg cei de la inemagia insa este faptul ca u toti sunt la fel. Si exemplele de abuz la limba romana , la lo ogica elementara , sau exemplele in care sinopsisurile nu au legatura cu filmele pot continua la nesfarsit . Ce nevoie sa mai am e test iq cand totul e atat de evident :))))))) |
Dupa cum mai spuneam si in alte randuri , din ciclul eu spun eu aud . nu inteleg de ce la filme unde IN MOD SIGUR , nu se pot face rost de poze din alte parti nu mi se accepta pozele. Pana acum mai era cum mai era , mi se aprobau , putine e drept , si poze din filme , in ultimele 3 -4 luni insa mi s-au aprobat doar postere..
|
Serialul danezo-suedez Broen nu are pagina,dar remake'ul american are deja.Ciudat,nu?
|
,,,,,,,,,,,,,,ma baiatu se crede cel mai destept de pe site ,el are filme ,,,noi nu avem ,,,el se uita la filme ,,,,,noi nu ne uitam ,,,,,, el le stie pe toate si noi nu stim nimic,,,,,,,,,,,,,,, el e cel mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee>:) ;)
|
Hei...eu o ard prin combustie spontana, arunc in aer concertu'
Copiii astia n-au coloana nu stiu ce-nseamna respectu' Netu e baza ei se-nroleaza, se camufleaza Prea putini simt, se mint, comenteaza si fabuleaza Pagini se-ncarca, nervi se descarca tot se-ncearca C-o remarca-acida sau stupida gen : daca, parca... Daca ''X'' poarta toale de marca, daca are conturi in banca Parca era mai ''under'' si-acum prea comercial parca Gata sa-nceapa lupta la prima sageata cu substraturi Si ceata cu ceata se cearta pe forumuri si chat-uri Latrati in laturi sau alaturi? Satul de rahaturi- In camera mea suspendata la inaltime de sase cut-uri De la batrani iau o multime de sfaturi, toti maturi Ma sustin sa dau pe tabla vietii altora maturi De la tovarasi putine shot-uri exploram naturi N-o dam pe nasturi ca nu faceti voi plata la facturi Vreti cut-uri, link-uri, site-uri, host mergeti pe blaturi Va servesc crema fina, da' voi mancati tot c***t-uri . Carbon.... |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
|
Dupa ce ca nu se aproba nicio poza ci doar doar coperti , sau poate tocmai de aia nu merg butoanele dd incarcat poze
|
As vreac si eu sa stiu daca se mai accepta poze din filme ? Raspunsul daca s-ar putea sa vina de la cel care aproba pozele.Multumesc ( desi stiu ca nu am pentru ce, pentru ca se pare ca nu prea intereseaza pe cei care ar trebui sa ii intereeze cum merge siteul, pot sa jur ca intrebarea va ramane fara raspuns)
|
Voi chiar nu realizati ca acest forum e mort? Sau in moarte clinica. Au plecat 90% din useri.Acum 1 an aici era veselie.Acum e pustiu.
|
Aici pe vremuri erau Omul din Dulap, Freak Doll, Libelula, Copila Satanista, Ghost 90, pustiu ala care desena frumos nu mai stiu cum il cheama ,si altii.Care mai sunt acum? Nici unul.Toti sunt pe Facebook.Aici deja s-a ales praful de acest forum.
|
Poate e din cauza ca treburile merg asa de bine ca nu mai e nimik de reprosat moderatorilor:)))))
|
Se mai aprobă poze (capturi) din filme mai vechi de anii '70? Parcă aşa era regula....Dacă da, de ce nu-mi sunt aprobate?
|
All times are GMT +2. The time now is 12:07. |