Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Windom 08 Jun 2010 19:27

Originally Posted by Dragomara:

Iar trăiesc câteva tragedii:
1- nu găsesc subtitrare pentru Madeo (2009)

Incearca una de aici:
http://www.opensubtitles.org/en/sear...languageid-all

Dragomara 08 Jun 2010 19:38

Mda, cred că singura care mi-ar fi mers e "Requested page is temporarily unavailable, please try again later.".:D

bonbons 08 Jun 2010 20:36

4- petuniile mele au fost invadate de mii musculiţe negre, nu-mi ajungea că tb să car tone de apă, şi să le plivesc zilnic, acum tb. să-mi mai pierd vremea şi deparazitându-le, başca rândunicile de sub ştreaşina blocului îşi fac treaba-n ele, başca un vecin neidentificat încă a scuturat sacul de la aspirator pe ghiveciul meu, evident nu pe cel plin de caca de păsărică, ar fi fost SF să rămână vreun ghiveci curat şi aspectuos,

Am aceeasi problema cu petuniile si cu musculitele, si colac peste pupaza ale naibii se inmultesc in fiecare zi ......app am si o tona de musculite la geam care stau bine mersi de vreo 9-10 zile....oribil..urasc vremea asta

Rapture 08 Jun 2010 22:45

S-au dus naibii şi momentele mele de glorie inefabilă ; I don't get to see him anymore.

Dragomara 09 Jun 2010 05:30

Originally Posted by bonbons:

Am aceeasi problema cu petuniile si cu musculitele, si colac peste pupaza ale naibii se inmultesc in fiecare zi ......app am si o tona de musculite la geam care stau bine mersi de vreo 9-10 zile....oribil..urasc vremea asta

Eu după prima stropire cu inscticid, cea de luni, stau mult mai bine. Tristeţea este că ele erau deja bolnave când le-am cumpărat, deoarece mai toate erau foarte lipicioase, mă rog, asta nu le împiedică să artate spectaculos. Am să insist cu insecticidul. Tipa de la magazinul de unde am cumpărat insecticidul a zis că, chipurile, acele musculţie vin din gardul viu sau din pomii/ copacii de-afară, ceea ce este de-a dreptul trist, pentru că ori îi deparazitez pe toţi - muncă mai mult decât titanică -, ori îi tai - chestie care contravine total convingerilor mele ecologiste. :-O :-? :(( Oricum, de 3 săpt regret zilnic că nu am pos muşcate curgătoare, ele sunt mult mai rezistente la dăunători.

++++
În altă ordine de idei ieri am fost la un grătar la care am mâncat câte un pic din toate chestiile interzise pe care de obicei eu le evit pentru că ori îmi fac rău fizic foarte rapid, ori cresc colesterolul etc. Ei bine de data asta nu am avut nimic, mă rog aproape nimic - unde m-a pus dracu să împrumut cuţitul folosit al altcuiva acum iar mi-s Miss Herpes, şi evident nu mai am în casă nicio pastilă de Aciclovir. :(( :(( X(

FreakDoll 09 Jun 2010 08:35

Originally Posted by bonbons:

Eu după prima stropire cu inscticid, cea de luni, stau mult mai bine. Tristeţea este că ele erau deja bolnave când le-am cumpărat, deoarece mai toate erau foarte lipicioase, mă rog, asta nu le împiedică să artate spectaculos. Am să insist cu insecticidul. Tipa de la magazinul de unde am cumpărat insecticidul a zis că, chipurile, acele musculţie vin din gardul viu sau din pomii/ copacii de-afară, ceea ce este de-a dreptul trist, pentru că ori îi deparazitez pe toţi - muncă mai mult decât titanică -, ori îi tai - chestie care contravine total convingerilor mele ecologiste. :-O :-? :(( Oricum, de 3 săpt regret zilnic că nu am pos muşcate curgătoare, ele sunt mult mai rezistente la dăunători.

++++
În altă ordine de idei ieri am fost la un grătar la care am mâncat câte un pic din toate chestiile interzise pe care de obicei eu le evit pentru că ori îmi fac rău fizic foarte rapid, ori cresc colesterolul etc. Ei bine de data asta nu am avut nimic, mă rog aproape nimic - unde m-a pus dracu să împrumut cuţitul folosit al altcuiva acum iar mi-s Miss Herpes, şi evident nu mai am în casă nicio pastilă de Aciclovir. :(( :(( X(

Omg, dar trage ghinionul la tine, nu glumă !!!!

Dragomara 09 Jun 2010 11:27

Originally Posted by FreakDoll:

Omg, dar trage ghinionul la tine, nu glumă !!!!

NU. Am o prietenă care este astroloagă şi care mi-a zis că racii se simt cum vor ei să se simtă, deci şi azi mă simt super, unde tind să o ajung pe Angelina Jolie în dimensiunea buzelor, şi asta cu toate că am băgat dimineaţă un Acilovir de 400, de la colegu Iliescu care la ultimul meu herpes a tot râs de mine, şi pe care L-a bătut D-zeu mai apoi! :)) :)) Oricum, la mine cred că numai injecţiile alea împotriva alergiei mai au efect; cât despre vaccin am auzit că tb să-l repeţi la nu ştiu câte luni şi tot aşa, deci pas.
În concluzie iaaaaaaaar nu prea pot râde, dar totuşi sunt bine! ;) :P

rrs85 09 Jun 2010 12:17

Sunt mai mult nervos, decat nefericit, dar intr-o oarecare masura pot spune ca sunt si nefericit ca... exista atata marlanie in trafic, turbez cand cineva nu isi tine banda, sau nu semnalizeaza cand schimba banda, sau in giratoiu ocupa doua benzi...X(

MariaMona 11 Jun 2010 13:03

Sunt de-a dreptul devastata ca mi-am pierdut cainele :((

SoX 11 Jun 2010 13:25

Vaya con Dios... Glumeam. :) Stai linistita, stie drumul spre casa mai bine ca stapanu' ;)

copila_satanista 11 Jun 2010 14:45

creierul meu a devenit lichid si da in clocot

MariaMona 11 Jun 2010 15:22

Originally Posted by SoX:

Vaya con Dios... Glumeam. :) Stai linistita, stie drumul spre casa mai bine ca stapanu' ;)

Da, dar au trecut deja 2 zile si 2 nopti... Deci daca pot sa sufar in halu' asta dupa caine, sa fereasca D-zeu sa se intample ceva cu fetele mele ca as lua-o razna, cred. :(

SoX 11 Jun 2010 15:38

Inainte motanul meu obisnuia sa dispara pentru 2-3 zile (presupun, in cautare de pisici) si venea inapoi mai fericit ca intainte de a pleca. Acum vin pisicile la el. :)

Judex 11 Jun 2010 15:56

@Maria
Las' ca se-ntoarce el. ;)

Io-s nefericit ca rubgy-ul romanesc e-n galeata rau de tot!
Ma uitam la finalul meciului Romania - Namibia din IRB Nations Cup. Eram deja in prelungiri, atacam cu toate liniile ca aveam nevoie de incercare transformata ca sa castigam, facem o faza buna, obtinem lovitura de pedeapsa, o jucam logic in tusa, apoi pachetul de inaintare impinge pana in terenul de tinta advers. Eseu si transformare!!! Yess!!!
Yes o pula! Merg sa-mi iau o felie de pizza, arbitrul lasa o ultima faza, aia repun, ma-ntorc sa asist la fluierul final - deci chestie de douaj' de secunde, plm - si africanii deja inscrisesera. X(
Faceti ceva cu sportul asta, dobitocilor din Federatie!!!

anaemona 11 Jun 2010 17:10

Inainte motanul meu obisnuia sa dispara pentru 2-3 zile (presupun, in cautare de pisici) si venea inapoi mai fericit ca intainte de a pleca. Acum vin pisicile la el. :)

Si cum ii masurai indicele de fericire? =))

Maria, daca nu ai cine stie ce vecini care vor sa faca rau sa speram ca se intoarce teafar.

FreakDoll 11 Jun 2010 17:48

Originally Posted by MariaMona:

Sunt de-a dreptul devastata ca mi-am pierdut cainele :((

Eu te ințeleg :( Și eu am o cațelusă de 8 ani și aș muri dacă i s'ar întâmpla ceva . Sper să'l găsești curând !!!Ai pus afișe în cartier??Poate l'a văzut cineva ...Să nu'l fi furat cineva..Mai ales țiganii care vin pe la gunoaie obișnuiesc să facă asta :(

SoX 11 Jun 2010 18:11

Originally Posted by anaemona:

Si cum ii masurai indicele de fericire? =))

Asa:

Chiar seamana cu motanul meu... :-?

MariaMona 13 Jun 2010 01:18

MI-AM GASIT CAINELE! (asta fiindca nu exista emoticonul ala cu o tipa care topaie de fericire ca nebuna!):)

fresie 13 Jun 2010 01:31

MI-AM GASIT CAINELE! (asta fiindca nu exista emoticonul ala cu o tipa care topaie de fericire ca nebuna!):)

Ma bucur pentru tine! Eu l-am pierdut anul trecut si, din pacate, nu l-am mai gasit.

redmen 13 Jun 2010 02:53

Pai si care e nefericirea ?

Windom 13 Jun 2010 08:03

Ca nu a gasit emoticonul "cu o tipa care topaie de fericire ca nebuna". Cind dai peste el sa-mi zici si mie ca-s interesat.;)

copila_satanista 13 Jun 2010 10:44

yeeeey :)

Judex 13 Jun 2010 11:53

Sunt extrem de nefericit ca nu ni se inteleg familiile greco-maghiare.....................:(

bremen1980 13 Jun 2010 13:11

Pai pune-i pe unguri sa invete greaca (veche )

http://www.youtube.com/watch?v=uceVh...eature=related

MariaMona 13 Jun 2010 22:53

Originally Posted by redmen:

Pai si care e nefericirea ?

Nu-i nici o nefericire, doar ca aici m-a compatimit lumea la nefericirea de-a-l pierde, si m-am gandit sa le dau vestea cea buna... my bad ca le fac in ciuda celor nefericiti :"> ;)

Windom 18 Jun 2010 11:53

...pentru ca aia cu reclama-cearsaf n-au o adresa de contact unde sa-i poti baga in pizdele mamelor lor, pe fiecare in parte.:( Poate ne ajuta Cinemagia in acest sens, daca in alte sensuri nu se intreprinde nimic...

Jumperr 18 Jun 2010 16:27

pt. ca n'am prietena :(

FreakDoll 18 Jun 2010 17:02

Originally Posted by Jumperr:

pt. ca n'am prietena :(

Adevărul e că la 14 ani ăsta e un capăt de lume :)

abureala 18 Jun 2010 17:13

:)) baiatul si`a spus of`ul. Zi`i de`o incurajare, acolo

FreakDoll 18 Jun 2010 17:25

Originally Posted by abureala:

:)) baiatul si`a spus of`ul. Zi`i de`o incurajare, acolo

Nu mai zic nimic ! Nu mă mai provoca!:D

abureala 19 Jun 2010 12:38

Sunt (foarte) nefericit ca patrupedul meu cu pedigree s`a transformat intr`un .. tomberonez :(

Judex 20 Jun 2010 14:49

I have my own Jacy Farrow, I recently met her again after quite many years and she's bloody married! :((

rrs85 21 Jun 2010 07:54

Rahat in ploaie!!!X(
M-am dus si eu dupa 100 de ani la peste si m-a prins o ploaie... halal noroc!:(

SoX 21 Jun 2010 13:12

...prietena mi-a dat papucii. :(

rrs85 21 Jun 2010 13:16

@Sox.. chiar ca naspa!:(

SoX 21 Jun 2010 15:32

Eh, noi sa fim sanatosi ca boala vine. :)

rrs85 21 Jun 2010 15:45

Doamne fereste! Lasa ca are balta peste...
Ca fiu on topic: sunt nefericit ca nu mi-a iesit la pariuri scorul exact, am zis ca bate Portugalia cu 4-0, si au batut cu 7:-O

Judex 21 Jun 2010 16:11

SoX, un drum pe la Bucuresti? :D

marius_em 21 Jun 2010 16:25

...prietena mi-a dat papucii. :(

ti-o dau pe-a mea.

SoX 21 Jun 2010 16:43

Originally Posted by Judex:

SoX, un drum pe la Bucuresti? :D

Sa stii ca da. Cat de curand. Iti dau de veste. :D

Originally Posted by marius_em:

ti-o dau pe-a mea.

Pastreaz-o, poate vei avea si tu nevoie candva de o pereche de papuci. Oricum multumesc pentru gest. :)

Cat despre supararea mea:
Zboara, esti libera ca o colibri,
daca tot imi dai papucii, da-mi-i pe aia gri.
>:)

Judex 21 Jun 2010 17:21

Hehe, SoX and the City... ;)

rrs85 23 Jun 2010 17:42

... nu am chef de nimic, sa-mi bag picioarele cat de lenes sunt azi!:(

danonino 23 Jun 2010 18:02

Am reinceput sa trag de fiare. B-) Comeback scrie pe mine.

bogdan0125 09 Jul 2010 10:26

Sunt trist ca ploaia asta nenorocita mi-a stricat toate planurile.

redmen 01 Aug 2010 12:43

Sunt nefericit ca mi`a pierit placerea de a vedea filme.Nu am mai vazut un film de ceva vreme.Poate cineva ma ajuta cu vreun sfat ceva sa simt iarasi pasiunea aceea...

Rapture 01 Aug 2010 15:42

Originally Posted by redmen:

Sunt nefericit ca mi`a pierit placerea de a vedea filme.Nu am mai vazut un film de ceva vreme.Poate cineva ma ajuta cu vreun sfat ceva sa simt iarasi pasiunea aceea...

That makes 2 of us.

redmen 02 Aug 2010 12:27

Welcome to the club.Se pare ca nimeni nu vrea sa ne dea niste sfaturi.Probabil ca pofta de filme o sa revina cand o sa fie momentul potrivit.

StefanDo 02 Aug 2010 12:33

nu momentul, ci mai degraba filmul potrivit :)

redmen 02 Aug 2010 13:00

Da bine zis filmul potrivit.Problema e ca am tendinta de a respinge toate filmele noi care apar.Le prefer pe cele vechi,cele care le`am vazut de atatea ori.Sunt convins ca sunt filme bune si printre cele noi,dar nu ma atrag de nici un fel.Imi luasem intr`o zi cateva filme noi,care consideram eu ca merita vazute,si pana la urma am ajuns sa ma uit la Roman Holiday si la An Affair to Remember.

jansic 03 Aug 2010 22:13

sunt mai mult decat nefericita pt ca nu mai stiu cine sunt. m-am pierdut complet in incercarea de a cladi o lume care de fapt nu poate sa existe. si oamenii care nu renunta la trecut, si se considera "liberi" dar in realitate, sunt ingraditi de propriile prejudecati. pt ca nu insemn nimic in ochii celuilalt si poseda marele talent de a intoarce totul impotriva mea.:( nu mai pot sa inteleg nimic.

All times are GMT +2. The time now is 18:08.