![]() |
Chiar nu e cazul. Pitbull are dreptate, de data asta.
Hai on topic, totuşi! |
Am pus acel PS prin editare INAINTE de a reusi tu sa unesti cele doua topicuri. La revedere!
|
Cine pula mea e Ipu asta care asociaza basinile basesciene cu dreapta romaneasca???
|
Originally Posted by Judex:
Îmi cer scuze de offtopic. :| |
Nu, nu asa se face, vave! Se spune exact ce s-a intamplat, pentru ca nu mai am chef de insinuari imbecile din partea lui Pit sau StefanDo, pe teme diferite, e drept.
|
Ah, tot nu-i bine? Perfect:
ai pus acel PS înainte să mut eu topicul de colo-colo. Eu mă mişc încet, tu eşti vigilent. Sper că eşti satisfăcut acum... for good! |
Nici un lasa!
Ziceam ca Pitbull a futut un cal in pizda scotandu-ma din sarite prin insinuarile alea abjecte de la Cafenea, ceea ce a dus la o cearta cu vave, ceea ce m-a suparat la culme si nu-l voi mai ajuta sa scoata ceva din ideea cu cronicile video. |
Ete scârtz.
Vezi cä esti off-topic - deci... la azil cu matale! (Si cu räspunsul meu.) |
M-am băgat aiurea în discuţia dintre tine şi Pitbull, nefiind atentă la context. Cum am mai zis, eu am greşit.
P.S. Citeşte asta şi apoi mut discuţia dintre noi la azil. |
Mda, nu m-ai lasat sa raspund, du si asta la azil dupa ce citesti.
Faptul ca te-ai bagat in discutie nu e rau, chiar eu ti-am cerut asta pentru a lamuri situatia. Doar ca tu ai umplut-o de sange. Eu ti-am respectat rugamintea de a nu folosi print screen drept dovada, in schimb tu ai venit cu precizari intr-o doara, ca tiganul prins cu portofelu-n mana: na-ti-l, ma, inapoi, vezi ca nu ti-am luat nimic? In fine, ai apucat-o pe cai gresite, eu nu ma mai agit pana nu indrepti tu lucrurile. :-S |
ce diferenta de perceptie intre critici... s-ar zice ca unul dintre ei s-a cam facut de ras, ha ha ha (radeam de respectivul... critic, sigur asta e?) sgulp.
|
bravos
|
'atacul la persoana', lol :))
faptul k i. carmazan a ajuns un regizor de toata jena nu inseamna (logic) k tot ce afirma este fals: exista si adevaruri obiective - gen soarele e pe cer, ceru e albastru, regizoru cutare e ratat :D |
Esti previzibil si off-topic, Tufänel! :D
La fel ca mine, de altfel. Ia hai amândoi la Azil, de mânutä! :X:X |
Vb azi cu prietenii mei: nu putea să moară Băseascu şi-ai lui?! :) Da' n-am io norocul ăsta.
Off-topic: azi l-am văzut pe Mazăre într-un Jaguar vechiuţ, da'totuşi atât de sexy :">, în dreapta avea o blondă, nici ea prea nouă. Evident că s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic; io una m-am uitat ca la TV şi mi-am zis: "categoric sunt mai multe, şi mai controversate moduri de a intra în istorie". Cel prin deces subit e unul dintre cele mai autentice. ;) |
Taci şi tu, măcar o dată!
Originally Posted by Pitbull:
După toate aparenţele se pare că nu am numărat corect proştii. |
Originally Posted by Dragomara:
|
Vave, de la #619 trimite la Offtopic Asylum, please.
|
O gäleatä de läturi
|
Djinjis, pentru "cronica" ta - banare zece (10) zile.
|
Proză informativă
Nota nr.1 din 14 mai 2010, redactată după schema:
<epitet periorativ> Băsescu <predicat> <complemente (in)directe, circumstanțiale> |
nu-ti fa griji, recuperezi somnu' in timpul filmului. n-am vaz filmul dar am vaz teaseru. buehehe. ce pleazna stangace. se pare ca orice moron care trage cadre lungi este comparat cu tarkovsky, ca atat au inteles ei din filmele lui, ca tarkovsky are cadre luuuungi.
|
Vreau doar să le mulţumesc lui Judex, Windom, redmen şi restului celor care :"> :-* au îndrăznit (în scris) să-şi afirme părerea; din păcate ca orice contact cu moderatorii (angajaţi CineMagia) şi asta a fost încă o vânare de vânt.
@moderatori: aceleaşi reproşuri (de mai sus), sau de... 3 ani încoace. ;) :D PS: Aaaa... şi vreau postările lui Judex înapoi; nu la cele legate de insignifiante user-iţe undercover pe site mă gândesc io acum; aşa mi se pare corect: ori păstrezi totul, ori ştergi totul. Acum să nu-mi spui că numai pe el l-ai citit şi priceput, şi că încă traduci la postările mele şi ale măscăricilor tăi, că nu te cred! =)) =)) |
atentie cu excesul de emoticoane, dragomara
|
Originally Posted by StefanDo:
|
nu, nu este, dar in regulament exista precizarea "nu folositi excesiv emoticoanele". Citeste-ti postarile si vei vedea ca bati recordul de departe la capitolul asta.
|
Oricum, faptul că cel puţin pe ele le citeşti şi înţelegi este într-adevăr un progres. :"> :-* No, stai liniştit număratul emoticoanelor CineMagia va fi de-acum prioritatea mea maximă. :-& \m/ X_X :!! >:P |
Originally Posted by Dragomara:
e chiar o idee buna. Si daca iesi pe primul loc ce-o sa faci? |
|
bine, unde incape un premiu incape si al doilea. ala o sa fie de la mine
|
OK. Stai să-ţi fac şi ceva mici sugestii: după Lamborghini (musai galben :x :x ) cel mai mult îmi lipsesc banii de buzunar pt. excursia la Budapesta. :"> ;) :P
|
parca visai sa ajungi in Tibet.....sau nu mai e la moda tibetu'?
|
nu, dragomara, eu o sa te ajut doar sa nu te gandesti (sau sa nu aiba rost sa te gandesti) la cinemagia in perioada respectiva
acum on topic |
Originally Posted by illotempore2002:
Şi oricum în Tibet voi pleca pentru totdeauna, asta după ce voi termina cu responsabilităţile familiare. Nu ştiu dacă înţelegi tu cum stă treaba. Etc.;) :P |
Ei, cine ar putea intelege complexitatea si celeritatea cu care te misti tu mental catre un eufuism pe minut? :"> Normal ca nu inteleg cum stau lucrurile.
p.s. vroiai sa zici responsabilitatile familiale? |
@on-topic: îţi reproşez: - că nu ai citit / aplicat / respectat regulamentului, - că nu ai citit/ aplicat / respectat fişa postului tău, - că te pricepi la filme tot atât de bine ca un cizmar, - că nu ai pic de morală, educaţie, bun-simţ, - că cea care te scoate din anonimat nu e nicidecum prostia, ci combinaţia asta letală de răutate, lipsă de discernământ şi rea-voinţă. Într-un cuvânt eşti doar... malefic, :"> - că în 3 ani de zile nu te-am văzut crescând pe absolut niciun plan, ba mai mult îmi pare că dpdv profesional eşti tot într-o cădere, - că tb. să-ţi repet din lună în lună aceleaşi reproşuri, pe care nu cred că faci nici măcar minimum de efort pentru a le citit. Sau poate le-oi citi, dar nu le pricepi, mai ştii?! :-? Aaaa... şi unde ştiu că eşti încă la capitolul poze colorate primeşte, te rog aceste emoticoane care şă-ţi amintească de valoarea ta şi de sentimentele nobile pe care le trezeşte activitatea ta pe acest site... :-& :-& :-& :-& . PS: ţine-o tot aşa! [De parcă ai ştiu, putea, dori altfel! :"> :)) ] PS1: te rog roagă-i pe Illo sau pe Eufrosin să-ţi traducă, ei se pricep atât de bine la vieţile altora. |
bine, dragomara
ramai tu aia buna, desteapta si iubita de toata lumea, cu privirea atintita in sus si inflacarata de teluri sublime :) |
:(( :(( :(( PS: ai totuşi o calitate: mă faci să râd, câteodată, doar. :D |
Cu alte cuvinte, e modul vostru subtil de a`mi spune sa o sterg, deoarece pe langa o gramada de topicuri "de cacat", ca sa citez un intelept "guru" de pe aici, o poza de 30 kb e deja prea mult ?
|
nu, e prea mult atunci când după ce că e un "topic de căcat" (licenţa îţi aparţine) te apuci să îl "răhăţeşti" (ca să fiu în ton cu licenţa mai înainte pomenită) şi mai tare, postând pe lângă topic. de parcă ar fi aşa greu de priceput despre ce e vorba.
şi după ce ţi se spune frumos că ai postat aiurea, să te mai şi jigneşti ... |
Nu imi apartine, de acolo si ghilimelele !
Si nu m`am jignit, voi subestimati si presupuneti ca daca nu ai 1000 + postari, nu esti capabil sa intelegi titlul unui topic. Ca sa va scutesc de polemici inutile, am sa sterg poza, asftel nu atrag atentia "politiei subiectelor off-topic" asupra mea ;) |
abureala parca te-ai atacat cam tare ... chill oleak
|
:)) nu sunt deloc atacat, surescitat etc, doar ca nu inteleg de unde nevoia constanta de a critica si a atrage atentia pe forum pe subiecte neinsemnate
|
Originally Posted by abureala:
|
Cu riscul de a ma repeta, eu NU am inteles de ce atata tam-tam pe seama unei poze nu la subiect ! Sunt singurul care posteaza ceva off topic in 11-12 pagini de topic`uri numai la "star`uri" ?!
Ceea ce tu nu intelegi este faptul ca am inteles semnificatia titlului, atat cu inca in el cat si fara. Am pus o poza off topic iar raspunsul meu, desi pueril, ar fi : SI ?! PS. am inlaturat ambele poze, orice "pledoarie" de acum incolo fiind, zic eu, inutila |
Danonino e un fel de troll?
|
Parca mai bine suna Depputa... (Cu tîzî.) |
Coreeect...! :D
...Sau, mai bine nu. Aia sä fie gagicä-sa. "Menstruatiu si Depputa" (Cu tîzî si cu tîzî.) Hai c-am pus-o! :x:x:x |
ceea ce faci si tu. Stai linistit, continua. "Iaurt cu sange" wow! Clever... Nu ai haz. Dar mai incearca, eu am incredere in tine. Persevereaza si cu putin noroc poate chiar faci o gluma reusita. Nu te opri. |
Booty, fatä, pe vechiul loc adunarea!
S-a-ntors Menstruatiu! Azi ti-l las tie, cä eu am o jenä. |
All times are GMT +2. The time now is 16:52. |