![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
poate doar sa se uite nu poate sa puna mana :D |
Asta suna a cap de ziar. |
Cum va place sa cititi in parc,singuri sau in...doi?:D
|
Originally Posted by Judex:
cap de ziar citit singur in parc :) |
Judex ,cand o inviti pe illo pe platou' de filmare?
|
Pai in doi, ca-n Before Sunrise. :D
|
Singura.
:-* |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
se face forumeeting pe 9 mai.
|
La Cityplex nu-i platou.
|
la cityplex nu-i ca pe platou si nici pe platou nu-i ca la cityplex.
|
Adica tu-mi dai intalnire peste aproape 2 sapatamani, intr-o sambata la ora 11 dimineata??? Te-ai tacanit? :-O Eu ziceam diseara. Adica nu, maine seara. Acum plec sa repar un computer (a se citi tractor) si pe urma ies la bere cu baietii din echipa. De fotbal, evident. :-* |
Da.
|
Originally Posted by corinka:
Sa votez ... ? mmmhhhhhh ..... yo nu's Cetateanu' Turtit ... hic ... Turmentat ... pardon ... votu meu e prea valoros pt astia ... de azi ... deci ... HIC MARE ... parol ... parerea mea ... hic ... |
hai maaaaaaaaaa, mai schimb-o, da-o naibii de prosteala.
inca cat sa mai suportam? X( |
Originally Posted by Pauline Kael:
Nicicum. Am incercat, dar n-am avut spor. Odata s-a asezat un tip pe banca mea, s-a laudat ca e nu stiu ce om de afaceri recent revenit in tara, mi-a zis ca vrea sa inceapa o afacere si ca e in cautare de resurse umane. Mi-a oferit un post f bine platit + BMW X5 ca masina de serviciu! =)) :)) Nici atunci n-a reusit sa imi smulga nr. de telefon, asa ca mi-a dat nr. de la hotelul la care statea, sa il sun acolo! Probabil era si el picolo la restaurant! N-am mai aflat ca nu l-am cautat. :)) Altadata m-a abordat o tanti iehovista si de la lectura cartii am ajuns la discutii pe teme biblice. Asa ca prefer sa citesc acasa! |
Originally Posted by corinka:
Parcul Ioanid? |
Parcul Central din Cluj.
|
Ioanid.
|
Central din Cluj.
|
Ioanid.
|
Central. Stop. Am zis. :D Hehe, you loooooooose :P
|
Centralul din Bacau l-am vizitat. Deh, nevasta din Piatra. E fain. Dar prefer Ioanid.
E bine ca m-am tuns? |
Bai, unde mergeti fiecare in mini-vacanta de 1 Mai ?
|
in Ioanid.
|
Corect. Ioanid.
|
Gresit. Deci unde mergeti ?
|
Ioanid.
|
Da, Ioanid.
|
Deci CENTRAL DIN CLUJ !!!!!!!!!! X(
|
Deci isi ia Illo laptopul, eu vin cu conexiunea si facem un webmeeting cu voi, sa fim si noi la Cluj si voi la Bucuresti in acelasi timp. N-a ca am impacat tot. :D
|
OK, eu sustineam Parcul (National) Central din Cluj ca sa o contrazic pe illo, k adicalea sa nu ramana fata necontrazisa, stiu ca nu-i place cand toti zic la fel :P Dar "atunci" voi fi 3 zile in Durau, la poalele Ceahlaului :)
Mai ziceti ... bulgari, mare, soare anyone ? bre, cum a fost ? |
Deci in primul rand scuze pt enormitatea aia de cratima. V-am zis ca sunt aerian azi?
|
... HIC ... Azi sint TREAZ TREAZ TREAZ ... SERIOS ... Parerea mea ... kiar sint treaz ... bag un ceai ... na B-)
|
N-a ca v-am zis-o! =)) |
Ce este Ioanid? Vreun parc din Bucuresti?
|
Un parculet frumos de tot in centru.
|
ma tund sau imi las parul lung?
:-/ |
my god ce urata e....
|
Te-ai impacat cu Pauline? =))
|
HeiX(
Ia vezi. |
Senzational, aceeasi reactie!
Sa explic: PK: Illo e urata, EE: Illo seamana cu Jennifer Carpenter, Illo: vai ce urata e JC! qed |
|
Not such a big deal. Era vorba de ce-ai zis tu maI demult, ce-a zis EE si ce-a zis Illo, ajungandu-se ca tu si Illo sa afirmati, intr-un final, unul si acelasi lucru. A=B si A=C si C=B. Uatevar...
|
I still believe it...but,vorba lui Silver Boy, The Beauty is in the eye of beer holder.B-)Bei bere acum?:P
|
Nu beau bere acum. Sunt pe lapte, daca-ti vine sa crezi. B-)
http://www.kewego.com/video/iLyROoaftvGt.html Ce bagati la ghiozdan in seara asta? |
Friptura de miel,budinca cu ciocolata.Apa,suc.Tigari,vreo doua.Si un ...film.
|
Ce film vedeti in seara/ noaptea asta? (ca maine e 1 Mai) Plecati la mare?
|
Nu vad film ci, evident, meci: Bremen - Hamburg.
La mare nu, cel mai probabil - la o terasa in parc. Voi? PS Io la ghiozdan bag branza cu rosii, masline si pepene galben. Si cam atat, ca am primit ordin sa slabesc. :D |
Va place pictura? Adica o iubiti?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:31. |