![]() |
Originally Posted by halebardul:
2. Aici e de discutat. Pe scurt, concluzia ar fi: limbajul porcos e permis în mäsura în care NU ofenseazä (folosit cu umor, färä intentii jignitoare, etc.). 3. Fatä de discutiile deranjante/bannante, încercäm sä folosim douä solutii: stergere / mutare la "Offtopic Asylum" (ca sä rämânä vizibile motivatiile; cu bine stim, existä o tendintä rebel-infantilä pe-aici: cum e bannat câte-un derbedeu, cum se gäsesc vreo cinci sä-l apere, dornici de continuarea spectacolului mahalagesc). 4. Gloria ti-ar putea räspunde. Eu mi-am spus opinia: - Halebardul: avertisment - Ceilalti doi: bannare permanentä, pentru recidive repetate, gratuitate absolutä a atacurilor, si nulitate a contributiilor pozitive. Drago, mä bucur cä no iar te-am fäcut sä râzi, si abia astept sä ne promiti c-ai sä ne înveti cum se modereazä un forum, pe noi, cei prosti, imorali, ipocriti, irationali si ilogici, cu care tu nu-ti pierzi vremea niciodatä. |
Originally Posted by Pitbull:
... si nonsensuali, k asta-i ultima ei marota lingvistica: 'nonsens' :)) ps speaking of which: dc nu este bannat permanent (si) suspect de bizar? au injuriile lui nu-s destul de grobiene? iar contributiile lui - suficient de inconsistente /neglijabile/ jetabile etc? |
@ pitbull
1. Sugerez Blackberry pt macar un supermoderator, ca sa se poata banna de oriunde, la orice ora. :) (acum pe bune, ori se organizeaza serviciul de "permanenta" ori sa se inchida topicurile cand nu e nimeni - legea morala din noi nu pare a functiona singura) 2. Chiar ca e discutabil, aici cine hotaraste ca X nu trebuie sa se supere daca i se face o "gluma", pt ca e fara intentie? 3. Pai nu s-a sters tot, nu s-a mutat. Vrei link direct la postarile ramase? 4. Suspectul a sarit calul mult peste Ambra Blu, stiu ca in al doilea caz esti tu implicat deci s-ar putea sa vezi lucrurile altfel... Dar Ambra Blu facea ironii (penale, cu intentii defaimatoare, josnice, dar ironii) suspectul jignea pe fata, obstinat, repetat, fixist, birjareste, timp de 3 ore. Nici anuntarea bannarii nu l-a potolit. Ma intreb ce-l va potoli maine cand va aparea din nou cu singurul text pe care-l poate scrie? |
1. Ar fi cazul, într-adevär!
2. Acum, sä nu cädem nici în extrema cealaltä. De obicei, e destul de evident. Nu suntem un forum de bätuti în cap. 3. Da, ar fi util sä le semnalezi (dar, din nou: färä exageräri de natura meticulozitätii maniacale). 4. Nu, sunt obiectiv. Intr-adevär, ofensele Suspectului la adresa lui A.L.S. erau mult mai grave - le amplifica vulgaritatea limbajului si violenta tacticii de atac (pe celelalte le atenua lipsa totalä de umor, inteligentä sau logicä elementarä, molesindu-le total). Pe nici unul dintre ei nu-l poate potoli nimeni. Au fixuri gratuite si irezistibile: Suspectul pe A.L.S., Aburicu-Pämântului pe mine (dar nu numai). Oricum, Ambra Glu(mä a creatiunii) a revenit cu o clonä, pentru un nou sughit voit ofensiv, deci si-a atras bann total (si de IP), pe termen nedeterminat. Preväd cä Suspectul va face/päti la fel. |
1. ok
2. pai ca-n povestea cu Mala si vulturul. E clar ca e o gluma. Dar e deplasata sau nu, cum judeci? 3. incepand de la http://www.cinemagia.ro/forum/showth...08#post1457208 in jos, vei gasi cata frunza cata iarba si la http://www.cinemagia.ro/forum/showth...54#post1457254 4. ok |
2. Dacä n-am mai spus, repet:
|
Io tre sa merg sa cumpar ceapa. Roachere, te ocupi tu?
|
![]() |
Cool. Huh-huh... :D
|
avem si de-al nostru (vorba vine) \m/
p.s. on-topic: ne distram / ne amuzam, dar de sters/mutat nu sterge/muta nimeni. |
Uite rationamentul din spatele pedepsei - 3 zile pentru o injuratura-reactie, 5 pentru o insulta-gratuita si 7 zile pentru incalcarea unei promisiuni si injurii. |
LOL se dau banari pt "incalcarea unei promisiuni" ?!
|
Parerea mea este sa nu se mai mute din mesaje; cine a avut de inteles ca nu sunt agreate off-topicurile, a facut-o pana acum. Cine nu, va continua sa-i faca pe moderatori sa-si piarda timpul mutand in Asylum. Ce ziceti? |
Originally Posted by Gloria:
corect |
Originally Posted by Chambord:
Bineinteles, si pe forum poti avea relatii bazate pe incredere. Nu?;) |
@Gloria
Oricum apar probleme la mutare, cand reusesc, cand nu. Am crezut ca gresesc eu pe undeva, dar Pitbull a spus ca mai face programul figuri. |
Sa le mut eu sau inchidem Asylum? Votam?
|
Eu zic cä sunt încântat sä sterg scurt. Am creat "Offtopic Asylum" din consideratie pentru o useritä si un non:
- Dragomara: nu suportä sä-i fie sterse mesajele, dar posteazä excesiv de multe off-topic; astfel, i le grupam într-un loc mai adecvat, läsându-le totusi vizibile. - Am-Bubu: are fixu' cä vreau sä-i sterg mesajele (cum fäcea el când ajunsese accidental modeator, în regimul de tristä). Nu i le sterg, le pun doar la locul lor. Dar dati liber la delete, si... mamä-mamä! L.E. Deci, pro-delete & no more Asylum. |
N-A FOST O INSULTA GRATUITA! Cauta ultimele mesaje ale suspectului dinainte de banarea anterioara si ai sa vezi ca sunt toate insulte, or fi 20, nu stiu. Unele sunt deja in Azil, altele nu. sa le postez pe toate aici ca sa apara in toata splendoarea? cat despre mutari: eu nu vorbeam despre off-topicuri nevinovate sa fie mutate, ci despre acestea de mai sus, care-s pline de p.. si c... . Daca raman acolo consider ca-s inca valabile si ma voi stradui sa le raspund in continuare, ca asa mi se pare corect, nu? |
eu sunt pentru inchiderea azilului, off-topicurile sterse direct
|
Cum vreti. Eu ma gandisem sa mut certurile dintre ALS si illotempore2002. Nu mai aveau nicio legatura cu Maria Dinulescu. |
Din pacate, unii useri folosesc si ontopic limbajul de mahala. |
NU OFF-TOPICURILE, insultele!
si da, stergere definitiva. off-topicurile nevinovate au hazul lor. |
Originally Posted by StefanDo:
Subscriu. |
LOOOOL ai că asta-i bună, când le-ai creat, frate, pentru mine?!:-O :-O :-O =)) =)) =)) mă duc să citesc... PS: ai redeschis topicul cu bannarea mea tot pentru binele meu. :-? mi se pare mie, sau vb unui mare filozof în ziua de azi valorile nu mai au nicio valoare?! |
Pe de alta parte, sa lasi injuraturile vizibile e ca si cum arati probele cand este judecat cineva (si, in consecinta, banat pe forum). Lasand injuraturile, nu ascunzi, ci lasi public ce-i poate pielea unui user. Corect?
|
si daca spune inventii respectivul user care injura? am avut cazuri concrete de persoane care au inventat tot felul de nenorociri......
problema e: cum stim daca inventeaza sau nu? :D |
no, că asta chiar a fost de râs
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483
contul meu a fost creat pe 11 decembrie 2007, însă mi se făcuse deja un topic pe 21 martie 2007...:-O :-O :-O ştiu, ştiu, şi Pitbull şi-ai făcut operaţie de schimbare de sex, între timp, şi mai are şi însuşiri paranormale. =)) =)) =)) =)) merită un "te iubesc", nu-i aşa?! :-* :-* :-* |
toate mesajele suspectului de cand s-a intors din banare sunt insulte. de la prima interventie a lui, cu linkul citat, lucrurile s-au imputit. Puteti sterge tot. al doilea link e doar O postare. |
sint de acord cu gloria: injuraturile, insultele etc tbuie sa ramina!
nu pt k cei vinovati sa se simta cu musca pe caciula, e clar k nu se vor simti, ci k sa existe dovezile bannarilor lor ps in ac ordine de idei, nu s-ar putea face o jmekerie tehnik pt k toate postarile dragomarei sa se duca direct la 'asylum'? :)) |
de-acord. |
Originally Posted by Dragomara:
pastrati-le in Azil, dar schimbati fontul in wingdings :) |
Originally Posted by illotempore2002:
cat mi-a luat sa postez asta, 10 secunde, deja mai scrisesera 4 useri :-O ce viteza aveti |
nu ai spus nimic despre insultele negratuite?! intră la injurii, sau ce?! şi pentru hărţuire cât se dă?! să-l ia careva pe domnul critic de pe mine, pls! |
sau faceti font alb ..... stai stai stai stai, ca Stefan a zis ca orice mesaj deletat poate fi un-deletat. Asadar probele se pastreaza, doar ca nu-s publice. Ceea ce mi se pare normal. Ca si dosarele. Doar "partile" implicate si judecatorii, avocatii etc tre sa aiba acces. Deci delete, cu posibilitatea de undelete. |
să te luăm pe tine de pe toată lumea, mai degrabă :)) |
de parca ar vrea cineva sa se 'suie pe ea', QUE HORROR!!! :-& *
* nu vi se pare k 'bavetzica' aia a ei din poza seamana cu emoticonul vomitiv? mai ales cind se umfla cum i se umfla ei peptu :)) |
Originally Posted by StefanDo:
no, abia acum îi dau dreptate lui Hale, postările cărui Dragomar le citeşti tu, cel care mă toooot calci, admirativ sunt convinsă, pe picior ?! :-O |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
acelaşi sentiment ales l-aş fi avut şi eu dacă ai fi vrut cumva tu. încă unul dintre nonsensurile pe care le avem în comun, nu?! =)) |
postarile de la
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...08#post1457208 sunt tot acolo. e bine ca va putea de maine suspectul sa lege usor firul conversatiei, sa continue de unde a ramas. :-& |
dar suspect nu te-a jignit pe tine, Hale.
dar vad ca la tine e o conditie vitala sa ai pata pusa pe cate cineva: pe mine vad ca m-ai slabit, cu dragomara parca esti mai rezonabil, trebuia sa vina randul cuiva, nu? :-? in plus omu' si-a primit pedeapsa. daca cineva face puscarie pt un furt de o gaina timp de un an, nu-l mai poti pedepsi dupa ispasirea pedepsei. |
adik, ma-ntelegi, e mai putin grav... :-O ps vreau sa spun aici, in ceasul al 12-lea, k am apreciat f mult 'dezlantuirea' halebardului impotriva acelui lumpen bizonian - era EXACT ce merita! mai ales k anumite fiinte neevoluate cerebral n-ar intelege limbajul decent, k sa nu mai vbim dspr aluzii subtile, apropouri fine etc |
mea maxima cupla!
Originally Posted by Alex Leo Serban:
ăăăăă... io cred că sunt neevoluată cerebral pentru că nu găsesc nimic decent în mai bine de 75% din ce postezi tu pe acest forum. nici măcar despre părerile legate de filme nu pot spune că sunt 100% decente, cât priveşte discuţiile tale cu ceilalţi useri nu pot decât să afirm că sunt continue injurii evidente, sau camuflate! din păcate nu ai evoluat încă suficient cerebral, permite-mi, te rog, să-ţi promovez expresia, pentru a fi măcar ironic, şi/ sau sarcastic. autoironia în cazul tău este exclusă din start. să sperăm că după ce voi evolua cerebral am să descopăr şi apropouri fine, şi aluzii subtile. |
@ als
ok. dar chiar si asa, pedeapsa a fost aplicata. povestea se termina aici. vinovatul a fost pedepsit. |
Da, dar daca recidiveaza, pedepsele sunt mai aspre. |
asta e alta poveste.
deocamdata a jignit - a primit ban. ce faceti atata istorie in jurul lui? |
@illo
toate afirmatiile bizarului ca sunt in slujba lui als, ca sunt sluga sau servitorul lui supus, ca el e zeul meu si celelalte aberatii le consider jigniri personale. Ca il jigneste pe als (alta varsta, cu TOTUL alta liga, etc, nici nu-i nevoie sa explic) ma enerveaza de principiu si mi se face rusine cu mine sa nu reactionez. Si cred ca ar trebui sa faceti la fel mai multi daca forumul asta e cine-magia si nu cine-mahalaua. Nu neaparat cu als, cu oricine reprezinta o valoare a forumului si un nume in breasla asta. odata intelese aceste lucruri, va fi inteleasa si reactia mea impotriva suspectului, care nu se va schimba, oricat bann mi-as lua. Iar la capitolul fantezie erotica - debordez. |
q.e.d. in 3 simple steps: 1 she admits being stupid 2 nay, the other one is stupid, coz she misses the ironies! 3 she hopes to become less stupid so she can get the ironies & subtleties that she missed @ point 1, coz the other one is stupid as stated @ point 2, although missing them coz she's stupid is already stated @ point 1 & missing them coz they can't be there, the other one being also stupid, is stated @ point 2 =)) |
acum am să-ţi spun ce m-am abţinut să-ţi spun când ai postat din contul clonă, tu cel mai corect user CineMagia: tu ai tupeu, nu glumă! :-O scuze pt sinceritate, mi-e foame şi nu am timp de fineţuri. nu prea am înţeles io faza aia cu jignirile personale, dacă omul chiar e o valoare, părerea mea e că dimpotrivă ar tb să fii onorat de-a fi servitorul lui supus. aş da juma de viaţă să-l pot "servi" şi numai prin cuvinte pe G. Garcia Marquez. :"> |
Pai uite, e foarte simplu: nu-l idolatrizez. Si nu sunt supusul nimanui.
Bine? E simplu. Dar respect cred ca trebuie sa i se arate. Cand sare si el calul, ca si el e om, poate fi bannat ca oricare dintre noi. E limpede acum, drago? |
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |