![]() |
2 Attachment(s)
imi sta pe limba numele:-?
Dracula Has Risen from the Grave (1968):) film din '69 Drama | War regizor francez poate asa e mai usor Attachment 1399 |
L'armée des ombres (1969).
Daca n-o sa reusesc sa editez si sa adaug un poster in noaptea asta, sa puna altcineva va rog, ca sa nu ramana jocul pe loc. |
Originally Posted by alexandru_d:
|
Mai multa atentie. Mesajul ala e de pe prima parte a topicului, iar posterul a fost ghicit de mult. :) Inca o chestie, mesajele prea scurte care nu sunt relevante pentru subiectul discutat vor fi sterse. Ca sa stii pe viitor :P
|
bine scuze...acum stiu! mersi :)...sa revenim la subiect ultimul poster este al unui film despre nazism si Hitler da nu imi vine acum numele...cum imi aduc aminte postez....
|
L'armée des ombres (1969) iti spune ceva? :|
nu mai fa pe inocentul (a) ca nu tine! |
|
De ce trebuie sa ghicesc eu, why? :)) Kind Hearts and Coronets
![]() |
Posterul filmului din care face parte si avatarul tau? Breakfast at Tiffany's.
|
Da :) te astept cu poza. Damn, am crezut ca fiind mai stilizat n-o sa fie atit de evident. :))
|
1 Attachment(s)
|
Hint: Adaptare pentru televiziune a unui roman ce apartine unui celebru scriitor rus.
|
Anna?
|
Da!
|
1 Attachment(s)
|
|
Originally Posted by rvn:
ma simt putin lezata :))) tanti din imagine nu seamana catusi de putin cu Greta :P app, cica in 2012 o sa apara a mia ecranizare a romanului, in rol principal Keira Knightley :| |
|
Diario de una ninfomana
|
Nu am crezut ca va fi atat de simplu...
|
All times are GMT +2. The time now is 17:30. |