![]() |
Quote:
Huh? Aici e chiar ceva ciudat la mijloc. Mi se pare foarte suspect sa apara din neant un fan atat de mare de-al lui Sergiu. In fine...never mind, fapta e consumata...cred ca toti 4 care au avut acelasi punctaj merita felicitati, DVD-urile au fost rodurile inspiratiei, dar din pacate castigarea laptopului s-a dovedit a fi o chestie de noroc. Oricum nasol sa stii cat de aproape ai fost de el...21/24 si nu ar mai fi fost nicio tragere la sorti. PS: Tranquilo se scrie cu un singur "l" ;). Nu incerc sa fac pe grammar police, dar ca iubitoare a limbii spaniole ce sunt, imi place sa vad cuvintele scrise corect :D. |
Eu zic sa va apucati de pe-acum de predictiile pt la anu ! Ati vazut ca baiatu ala de-a castigat, cum il chema ... fratele mai mic a lui Paula Seling, ce harnic era ! Lucra in fiecare zi la predictii, nu ca voi leneshilor si nesimtzitzilor care stati si asteptati numai sa va pice laptopuri in gura !
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/archives/20283/ |
:slap: , ca sa prezici trebuie sa te uiti la filmele cu IMDb inalt si deacum tu sa apreciezi , sa te pui in locul lor ) , si ai sa vezi cati iese ) , ce stiti voi..
|
da tre sa ai aichiuul jos casa vezi imedebeu sus. Unii nare. Ce stii tu...
|
Originally Posted by Chambord:
chambord, oftica ta de curtea scolii e savuroasa anyway :P insa: nu numai ca sergiu are o activitate pe forum care in cel mai sever caz poate fi etichetata ca cel putin decenta, dar concursul a fost pe prima pagina a saitului nu pe forum ca anul trecut! asa ca nu vad de ce ar merita forumistii sa fie mai cu mot decat ceilalti. poate doar cu unul mic de tot. :D |
Vaaai cata polemica pe marginea concursului....daca nu as fi participat as crede ca s-a facut pe bani inscrierea:)) Multa suspiciune si teorii conspirationiste cat cuprinde. Cred ca inainte de a face pe "grammar police" in spaniola, engleza sau chineza mandarina ar fi preferabil sa incepem prin a corecta greselile de limba romana.
|
Ca sa inchei discutia asta inutila ...
Pentru "stangistii" care se cred repere morale: Eu tin cu Steaua. E ridicol din partea voastra sa imi spuneti: "Vai ! Nu-i corect ! Trebuie sa tii si cu Sportul Studentesc ! Ce ? Nu-i si ea echipa ? Faceti-va atunci un campionat numai cu Steaua si Dinamo si Rapid si jucati intre voi !" |
si eu spun ca discutia se poate incheia. sau pot s-o inchei eu!
ma nedumereste faptul ca useri cu una-doua postari pe forum tocmai aici si-au gasit sa-si inceapa "relatia" cu Cinemagia... |
Originally Posted by Liviu-:
Mda, printre capodopere ca 2012, Losers sau Killers s-a strecurat si un Boogie Nights, pe care l-am si ales, iar ca rezerva, in caz ca nu-l mai au p-asta, am optat pentru Legend of the Guardians. Iar tu visai la Andrey Rublyov :)) |
Originally Posted by omudindulap:
Nemultumitului i se ia darul!!;) |
Ete scart. Ce dar, ca doar nu l-am primit de pomana?! Am depus ceva efort, minim, ce-i drept, dar totusi...Intelepciunea populara nu-si are rostul in cazul de fata.
|
Really??No shit!/:)
|
Stresata mai e lumea de pe-aici...
|
Originally Posted by omudindulap:
Da... ce vise pe capul meu :( Eu am ales Seven cu rezerva TSN, iar pe langa ele singurul care merita cu adevarat era Boogie Nights, poate How to train your dragon. Primele doua le-as vrea mai mult pe DVD, au imagine mai misto si merg foarte bine pe un televizor mai maricel. Plus ca-s ceva mai comerciale si merg scoase rapid de pe raft cand mai apare cineva pe la mine :P |
Sergiule e waterproof laptopul?? Poate că lacrimile cinemagicienilor pot sa-l strice . :((
|
Originally Posted by StefanDo:
Hmmm, probabil nu am fost eu atent si exista anumite topicuri pe care se poate incepe "relatia" cu cinemagia...sau aici e evul mediu timpuriu si e nevoie de omagiu ligiu care seniori. |
daca chiar nu te privea, o lasai sa treaca, iti zic eu :))
a te baga ca musca-n lapte intr-un conflict pe un forum, de la prima postare, e egal din punct de vedere psihologic si social cu a te amesteca in cearta parintilor unui coleg de scoala la prima vizita la el acasa. nimeni n-o face daca n-are o agenda ascunsa, asa ca move on |
Am primit asta acum cateva zile :D, abia astazi am observat
Your cinephile status is proven—you have successfully outguessed critic Roger Ebert in The Great Oscar® Challenge! Your prize is a free 3-month subscription to MUBI's video streaming service for the best independent, international and classic cinema. Use it to enjoy any of the films we have available to watch in your area. |
Originally Posted by StefanDo:
Nu stiu daca psihologia pe care o etalezi ai "invatat-o" la scoala sau dintr-o carte de self-help. Unii oameni sufera de mania persecutiei, altii sunt bolnavi daca nu gasesc emit o teorie a conspiratiei la fiecare zece secunde. M-am prins, faci parte din a doua categorie:D si in lipsa de altceva confuzi forumul cu "familia, casa, onoarea". Pupat piata Endependentii. |
bine, man, hai fie ca tine: tu cavaler fara prihana, eu bolnav de teoria conspiratiilor
|
All times are GMT +2. The time now is 07:52. |