![]() |
Originally Posted by aura_iolanda:
|
nici mie nu imi place Paris, singurul film pe care l-am vazut cu ea a fost House of Wax unde a jucat incredibil.... de prost
|
Nu stiam ca o considera cineva actrita pe Paris Hilton=))
|
Originally Posted by aura_iolanda:
|
:)) da, la asta cu siguranta se pricepe
|
Justin Timberlake=Justin Bieber same shit.Amandoi niste vedete umflate cu steroizi care practic nu au nici o valoare sau poate singura caracteristica a lor ar fi magnet pentru dobitoci.
|
Originally Posted by Cristina_:
|
+1 |
dar cred ca justin bieber este doar cantaret... sau nu? eu nu am vazut nici un film cu el, dar nici nu as vrea sa vad vreodata |
Originally Posted by Federico:
jack nicholson??cum sa nu-l iubesti pe omu` asta?? |
Tom Cruise (in afara de Tropic Thunder, ii un anti-talent total) si Christian Bale (violentul care a distrus seria Batman) :|
|
Originally Posted by Rapture:
|
Mie totusi imi e cel mai nesuferit Dylan McDermott. Mutra lui ma scoate din pepeni. X( :D :))
|
Originally Posted by gabrielaaa.korodi:
Tom Cruise - inseamna ca n-ai vazut Rain Man, Jerry Maguire, Vanilla Sky, Eyes Wide Shut, Collateral, Magnolia. De Christian Bale chiar nu mai are rost sa zic ceva, mi se pare cel mai talentat actor al generatiei sale. Actorii trebuie apreciati pentru ce fac pe ecrane, nu pentru ceea ce fac in viata de zi cu zi, si Russel Crowe e un nenorocit, insa ca actor nu are nimeni ce sa-i reprosezi. Sunt multe cazuri de acest gen. ON: Robert Pattinson :-& , Steven Seagal, (:| , Ashton Kutcher, David Caruso, Channing Tatum, Mila Kunis, Sandra Bullock. |
Steaven Segal
Adam Sandler Colin Farrell Jeremy Renner |
Originally Posted by Rapture:
Ai dreptate nici mie nu imi place de el .... exagereaza prea mult !!! |
Pai ideea e tocmai alta, ca are aceeasi reactie indiferent de situatie...:|
|
Cameron Diaz-slaba overall
Keira Knigtley-destul de falsa cand joaca Robert Patinson-dupa ce am vazut Amurg m-am decis ca nu-l suport Angelina Jolie-in toate rolurile ea trebuie sa fie cea mai tare,asta facand filmul previzibil Nicole Kidman-falsa |
Originally Posted by marius_em:
|
Originally Posted by Nobody777:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:00. |