![]() |
John O'Farrell - The Best a Man Can Get (Perfect Barbatesc)
|
"The Time Traveler's Wife" de Audrey Niffenegger...Astept acum cu interes sa vad si filmul...
|
exact ca si la The Lovely Bones, e mai probabil sa-ti placa dupa ce citesti cartea ;)
|
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by ricutza:
Mie mi s-a parut mai buna cartea. |
Patul lui Procust de Camil Petrescu (am crezut ca este la fel de buna ca si "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi", dar m-a dezamagit... era complet diferita de ceea ce ma asteptam).
Acuma citesc "Rosu si Negru" de Stendhal :). Mi se pare geniala cartea si o recomand tuturor |
"Fellini despre Fellini"
Pot sa spun ca l-am descoperit pe omul Fellini, acum urmeaza sa-l descos si pe marele regizor. Am scos La strada, 8½ si Amarcord. Imi poate sugera cineva ordinea in care ar trebui vizionate si ce ar trebui sa mai vad afara de cele 3? |
Originally Posted by omudindulap:
Quote:
Quote:
|
Originally Posted by Federico:
La cea cronologica ma gandeam si eu. Mersi. |
La dolce vita e cel mai bun film al lui dupa 8 1/2. U might wanna try it.
|
You bet. Deja l-am scos. Acu trebe sa-mi fac timp sa le si vad.
|
Originally Posted by ZeKalanga92:
hi, hi, suntem exact pe dos. Mie Patul lui Porcust mi-a placut mult mai mult decat Ultima Noapte. Iar "Rosu si Negru' am urat-o cu spume fiind singura carte pe care m-am chinuit sa o termin desi in mod evident nu-mi facea nici o placere. Nu stiu de ce, ca de exemplu la Doamna Bovary n-am avut aceasta aversiune, dar Julien mi s-a parut un personaj atat de patetic si penibil incat imi venea sa dau cu cartea de pamant de fiecare data cand ii citeam replicile. |
Istoria romanilor de C. C. Giurescu si ca fiction Pet's Cemetery de Stephen King:D
|
"Deaf Sentence" de David Lodge
|
Eu de cateva luni ma chinui sa termin "Nice Work" de Lodge. Nu inteleg de ce nu se lipeste de mine, foarte citibila, dar nimic care sa ma angajeze in poveste. Am si prezentat-o la un seminar, dupa ce nu mi-a mai trebuit la scoala cred ca mi-am pierdut interesul.
|
anna karenina, m-a acaparat foarte repede,dupa ce am terminat-o m-am uitat imediat la film, care bineinteles ca m-a dezamagit.
|
Originally Posted by miercuri:
trebuie sa recunosc ca nu toate romanele lui mi-au placut in aceeasi masura. "Nice Work' si "Small World" nu m-au inspirat nici pe mine prea tare. Le-am citit insa pentru ca faceau parte din trilogie. Iar de "Cat sa intindem coarda" (nu stiu numele din engleza) m-am si lasat la un momentdat, si am reluat-o si temrinat-o dupa niste ani de pauza. Preferatele mele sunt "Ganduri Ascunse' (pe care am terminat-o intr-o seara), "Schimb de dame' si "Deaf Sentence, care sunt fiecare speciale in felul lor. Ultima mi s-a parut clar cea mai serioasa, si emotionanta, si m-a surprins c aun autor atat de ironic si sarcastic poate sa abordeze atat de sensibil problema batranetii si relatiei cu tatal lui. |
as vrea sa-mi recomandati niste carti care sa ma faca intelept :)
recunosc ca, pana acum, am citit foarte putine carti care sa ma faca sa gandesc si, eventual, sa ma invete ceva util. |
Uite aici, Keep!
Scufiţa Roşie - Să nu îţi laşi singurul copil singur prin pădure doar pentru că îi este foame unei babe senile. Albă ca zăpada - Nu-ţi lăsa fiica adolescentă pe mâna a şapte pitici în călduri. Hansel şi Gretel - Nu le cumpăra copiilor tăi dulciuri... or să le placă şi vor ajunge să fie mâncaţi din cauza lor. Vrajitorul din Oz - Ce crezi că o să se întâmple dacă îţi lasi copilul afară pe furtună? Răţuşca cea Urâta - Să nu faci sex cu o negresă! Lumea încă e închuiată şi nu îţi vor primi copilul la şcoală. Heidi - Nu-ţi lăsa copilul pe mâinile unui moş care fumează opium toată ziua. Hainele cele nor ale împăratului - Învaţă-l să fure şi să păcălească! Mai mult ca sigur o să-i fie folositor. Cei trei purceluşi - Învaţă-l să fie leneş! Oricum, la final se va ascunde în casa prietenului harnic. Pinochio - Învaţă-l să mintă! Cei puţin femeile o să-i adore nasu..;) Doar atât am putut scoate pe moment! |
Originally Posted by Kramer:
Haha .... foarte tare.O s`o tin minte p`asta. |
All times are GMT +2. The time now is 03:06. |