![]() |
Originally Posted by Cinemania:
Ca să vezi... pe mine mă amuză nervii altora. :)) Mă enervează mai degrabă când sunt nervoasă şi nu pot scăpa de starea respectivă... până nu trântesc sau sparg ceva sau... . :P |
Trantitul (mai ales al usilor, cat mai multor usi) e ceva obisnuit si la mine.
|
... ţip rău de tot. :-S
Pe sistemul: aşa rău m-am enervat aseară că azi trebuie să vorbesc prin semne. :P |
Goosfraba!
|
Originally Posted by Cinemania:
A word that Eskimos use to calm down their children. Also a word Eskimos use when they're having sex. =)) =)) =)) ------------- On: mă disperă cei care fumează în baie. |
ma 'nerveaza proshtii, psihologii de buzunar, diletantzii pretzioshi si <<decat>>agramatzi, banalismele, moartea care e atat de banala. ma enerveaza cei care nu sunt enervatzi de astea.
|
Pe mine mă enervează
apropourile făcute de creiere al căror rost e să fie NUMAI spălate de alte minţi NUMAI un pic mai late! ;)
|
am uitat, femeile slute si bagatoare in seama care se simt mereu cu musca pe caciula:D
|
aaa... că uitam bărbaţii, vb vine, "bărbaţii" proşti şi cu puţa mică, pentru că-mi amintesc mereu de melodia aia a Paraziţilor [ştiţi voi care], stricându-mi Shangri-La-ul dat de România Muzical. ;)
|
Daca are ea lentile bune , nici sa-ti mai faci griji
|
on topic
@Bremen - l-am citi azi, şi mi-a fost imposibil să mă abţin. =)) =))
![]() ---- Evident că nu la asta m-am referit o postare mai sus. ;) |
ma enerveaza fomeile care duc lipsa acuta de si imprashtie frustrarea asta pe multe topice de la cafenea, cu romantism zaharisit si cu nervi. mai ales daca vinu'i prost si dioptriile greshite...:D
|
Habar n-am ce ma ingrozeste de sa ma enervez :))) Si daca ar fi ceva, n-as avea timp sa ma enervez si sa fiu si ingrozit pe deasupra.
|
Pe mine nu ma enerveaza nimic. L-am descoperit pe Zen.:|
|
Originally Posted by Neuptolem:
Pe mine ma enerveaza Points Game X( |
Originally Posted by SoricicaMov:
|
Imi smulg comentariile ca pe buruieni si las zazenul sa faca zazen. |
Originally Posted by SoricicaMov:
|