![]() |
Originally Posted by halebardul:
Faza e ca textul pe care il citez/ediez are deja anumite cuvinte in bold si italic care se vad normal, adica prima varianta a cuvantului "Proba" scrisa de tine si cand ii dau quote sau edit,de multe ori mesajul care aparea anterior sub forma lui corecta,e acum ceva de genul:
Quote:
|
atunci
![]() |
Demonstratie cu mesajul lui Pit:
![]() EDIT: E chiar si mai rau cand selectez mesajele si dau merge posts,il strica si pe primul,arata asa: ![]() |
pai nu trebuia, ca te credeam.
e clar, tre sa mergi cu curca la raze... asta, cu internetul la doctor. trebe internat. |
Originally Posted by halebardul:
Am vrut doar sa arat rezultatele experimentului Pitbull,caruia ii multumesc ca s-a lasat drept cobai fara sa fie instiintat inainte :)). |
Cu pläcere.
Ne vedem la primu' termen. (Sau poate-mi trimit doar avocata.) |
Originally Posted by Pitbull:
|
Nu e o problema a forumului, dar postez aici.
V-as propune sa respectam o regula simpla cand postam fotografii sau imagini in general - sa nu depaseasca limita maxima de 640x480, cea standard pt message boards. Daca pozele sunt mai mici in varianta initiala, nu cred ca e bine sa fie marite, pot aparea probleme care tin de rezolutie. |
ia uitati ce mai zice lumea de brat-online si softure
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...%83utare&meta= azi, cel putin, site-ul merge kakuru. |
Doar probleme 'tehnice' se pot semnala aici? E am alt gen de problema. De cand s-a infiintat clubul cinemagia primesc mp de la diversi agramati cu nick-uri si id-uri de mess care de care mai ciudate si puerile care imi cer id-ul de mess. Nu sunt interesati de cinema, forum etc. Sunt cam iritanti. :(
Nu era mai bine fara 'clubul' asta? |
Pai tu cum crezi ca s-a insinuat in poveste uzurpatorul delator cu apucaturi penale?
|
Nu ma intereseaza, stiu ca sunt userite care atat asteapta, iar agatatul este oricum a doua utilitate a forumului pentru ele (sau prima :-/ ). Oricum, e treaba lor unde isi gasesc partenerii, pe cinemagia, pe alte site-uri sau in real life. Pe mine ma enerveaza cand vad mesaje necitite si, la deschidere, surprise, the_boy_of_your_dreams vrea sa te cunoasca! :-&
|
Da, e cam HI5 nenorocirea aia de club. Pentru site cred ca e benefic, problema e ca forumistii sunt inscrisi si ei automat acolo si se ajunge la faze din astea.
|
Sa nu se supere Cori,imi place clubu' si asa faci trafic,mai razi,mai alea.
Later Edit: Si cand esti bannat e f util. |
Noroc cu blancu'.
(Sau... ghinion...) |
Nu pot sa-mi schimb avatarul. Cred ca am facut miscarea cu "sterge avatar", "browse: incarca noua poza" de cateva zeci de ori. Imi apare imaginea noua la Profil in nu stiu ce sectiune, una din cele mai multe dar la "Avatar" nu merge neam. Si ce e mai important ca eu vizibilizez tot imaginea veche cu Tyler Durden.
|
acum e una care pare din terminator
|
Originally Posted by StefanDo:
|
durează un pic până se updatează baza de date, asta e explicaţia
|
Cum pana mea fac sa-mi caut mesajele vechi, e de cacat, nu-mi apare nimic, iar comentariile la filme nu-mi amintesc sa-mi apartina. Ha !
|
All times are GMT +2. The time now is 14:59. |