![]() |
Hera, la nici douä ore de când o primisem:
![]() (Foto: Gloria) |
![]() Ooooo, ce fetita frumoasa! Ce s-ar mai juca Maxilicul nostru cu ea! Este superba. |
Originally Posted by redmen:
eu zic sa nu mai faci glume cu broscutele testoase. ieri una din cele trei broscute ale mele, a fost rapita cu cruzime din acvariul ei de catre criminala mea catea, si mancata pana sa ajungem noi acasa... absolut oribil si traumatizant....imi venea sa o omor pe Laia la propriu... uneori animalele pot fi atat de cretine... |
Pai nu era nici o gluma.Broscuta mea a murit .. si vreau sa ii pastrez carapacea.
|
@ Pitbull
"In lupta, nu conteaza neaparat marimea cainelui - ci spiritul de lupta al cainelui." - Dwight D. Eisenhower. sau: "Vrei loialitate? Ia-ti un caine." - "Seful meu" n.a. Din cartea "Sun Tzu era un biet mototol" recomandata de redmen si pe care o conspectez acum.:) |
Originally Posted by redmen:
Ce amai fenomenala intamplare cu broaste testoase a fost cand in liceu eu si colegii mei i-am cumparat cadoul lui Nellis, de ziua ei, 3 broscute testoase, din alea care tre sa stea intr-un recipient cu apa. Si cand peste 3 zile am intrebat-o pe Nellis ce-i mai fac broscutzele, ne-a marturisit, rusinata, ca a uitat vasul cu apa cu tot cu broaste tzestoase pe un calorifer foarte foarte incins si ca s-au fiert =)) |
Bäi, pe bune... Animale nu li se dau tuturor retardatilor iresponsabili...
Sper cä de-atunci a uitat si ibricul cu apä pe aragaz înainte de a se culca beatä. Doar o datä - da' cu noroc! |
Nu e cazul sa vbesti in termenii astia X(
|
OK, scuze: reformulez academic.
Draga mea, serios... Animale nu li se oferä tuturor persoanelor cu un grad de înapoiere suficient de accentuat pentru a le reduce nivelul esponsabilitätii sub limitele acceptabile pentru siguranta lumii din jur... Sper cä de-atunci a uitat si ibricul cu apä pe aragaz înainte de a se culca sub influenta alcoolului. Doar o datä ar fi de ajuns, cu conditia ca un concurs fericit de împrejuräri sä determine necesara purificare ecologicä. |
argumentele fiind care?
argumentul pt care respectiva este retardata??????????? hai ca presimt ca o sa ne certam. mare lucru, s-au fiert 2 broaste tzestoase, cati porci si vite nu se fierb atunci cand tu mananci sarmale? |
Nu vii.
(Pentru mine ESTE mare lucru.) |
pai inainte au fost vii.
|
E o diferentä între a muri asomat (sau, în cel mai räu caz, înjunghiat, dar cât de rapid si scurt posibil), si a arde sau fierbe de viu.
La fel ca în cazul dementilor älora care jupoaie nurcile de vii, ca sä fie pielea cu blana mai flexibilä. |
da' mai da' la intamplarea cu fiertul pe calorifer, omul ala n-a vrut...nu poti sa il acuzi aiurea...n-a vrut si gata, de ce sa ii urezi ce e mai rau? nu mai fi si tu asa habotnic...
daca era vorba de mama ta sau fratele tau care ar fi uitat pe calorifer doua tzestoase tot asta le urai? |
Sigur s-ar fi rupt ceva iremediabil între noi.
|
Nici eu nu sunt de acord cu imbecilii care agreseaza animalele... Cand oare vor fi pedepsiti legal pentru asemenea cruzimi ? Nu demult mi-a povestit vecina mea cum 4 pusti de generala au omorat un caine cu o bata de baseball doar pentru ca a latrat prea de dimineata si au fost treziti din somn :( ... Sunt foarte multi oameni lipsiti de suflet...
|
Originally Posted by Lili1982:
(Intr-un stat de drept, cei patru avortoni erau de mult la corectionalä! Mä rog, some good news also: se reduce vârsta räspunderii penale.) |
Pe acelaşi sistem eu nu sunt de acord cu folosirea animalelor sălbatice la circ.
|
Nici eu.
Locul lor e în naturä. (Cu unele dintre cele domestice - câini, cai, pisici, capre, oi, porci, vite - e altceva: ele sunt sociabile, iubesc omul, si sunt sincer fericite când îi pot îndeplini comenzile.) |
All times are GMT +2. The time now is 14:04. |