Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

BeNnY 17 Sep 2005 22:31

Nu. Andrei Gang Bangu e not worthy. Decat de gen muie. Si atat.

Ambra Blu 17 Sep 2005 22:37

Nu ma intereseaza.
Gen e masura limbajului precur. Pardon, precar (unde 'car' e in tiganeste).

BeNnY 17 Sep 2005 22:43

Nu, comoditate si atat. Plus ca-mi place. De ce precar? Incepi sa suni ca ALS cu sin city.

Ambra Blu 17 Sep 2005 23:05

Originally Posted by BeNnY:

Nu, comoditate si atat. Plus ca-mi place. De ce precar? Incepi sa suni ca ALS cu sin city.

1. BeNnY, esti pusti, deci nu intelegi multe lucruri pe care le zic. Deci:
pre-car=pre-pula=puta. Deci limbaj precar, limbaj de putoi.

BeNnY 17 Sep 2005 23:15

Mananci ce n-ar trebui si you know it.

Ambra Blu 17 Sep 2005 23:46

k.

Alex Leo Serban 18 Sep 2005 08:47

chil, baietii, ca nu sinteti re:nume! ;)

in leg. cu review-urile la 'sin c.' - eu tot nu inteleg ce vrea sa spuna longshot... sint 2 (doua) reviews, una pe f. bun (ludu dumbrava), alta pe f. prost (a mea). parerea mea e ca amin2 exageram - dar numai atunci cind sint pareri atit de opuse are rost sa publici 2 cronici (meaning = controversa). altfel e grafomanie.

in leg. cu ce spune notorious - e bazaconie curata! nu am citat parerile din 'positif' inainte sa-mi fac o opinie dspr film, ci dupa. adica - in caz ca nu intelegi, draga notorious - m-am simtit Razbunat, Reconfortat & Reconfirmat in verdict... si nu m-am putut abtine sa impartasesc si cu altii ac. frumoasa descoperire :P ; ce e atit de greu de priceput!? (who says ca exista o singura formula de cronica?)

mie nu mi-au placut, in schimb, 'cronicile' lui alex telibasha la muzici... i mean, c'mon, alea kiar nu-s cronici: who the fuck cares cind l-a descoperit telib. pe billy idol?? ce relevanta are informatia aia? (as opposed to: 'sin city', cannes, cronici franceze, etc) mi se pare superficial & mistocar baiatu. not my cup of tea.

BeNnY 18 Sep 2005 10:46

Tipul stie enorm de multa muzica. Dar cand trebuie sa faca chestii gen billy idol si bug mafia ar fi oarecum ciudat sa se ia in serios, nu? Altfel, mi se pare ca a scos-o la capat cam foarte bine. Adica ala la Billy Idol e my favorite.

Marmorosblanc 19 Sep 2005 16:36

Draga Leo, bag seama ca esti un tip emotiv si nitel cam veninos. Nu stiu ce ai cu flacaul ala, telibasa. Omul si-a spus parerea, nu inteleg ce te face pe tine mai competent, iar review-urile tale mai destepte. Pai, ti-am citit cronica la 21 Grams si m-am tavalit de ras. Te tavaleai pe jos si ne povesteai despre placerile spasmodice pe care ti le-a daruit filmul ala (“ex-tra-or-di-nar!”). Ala e un film de 2 lei, plin de clisee nesimtite si de un sentimentalism purulent. Toata mizeria aia de film sta intr-un picior pe ipoteza ca inima ar fi depozitarul sufletului, al iubirii si al altor chestiuni de-astea de extractie serafica. Da’ ce te faceai tu daca prietenul tau Penn (un meserias pe vremuri, acum i-a trecut) primea de la ala nu inima, ci ficatul? Ce mai ramanea din filmul vietii tale, 21 grams?
Prin urmare, daca tu nu te sfiesti sa dai la popor din cugetarile tale alea adanci si sensibile, nu inteleg ce te freaca pe tine grija de ce si cum scrie
lumea prin Re-Publik?

notorious 19 Sep 2005 22:23

Originally Posted by BeNnY:

Dar cand trebuie sa faca chestii gen billy idol

you are not worth it, either, catalin moise.

p.s.: nu, my dear postandu-mi numele pe forum nu te dovedesti mai breaz / interesant / ironic, ci pur si simplu (mai) nesimtit.

notorious 19 Sep 2005 22:32

Originally Posted by Alex Leo Serban:

in leg. cu ce spune notorious - e bazaconie curata! nu am citat parerile din 'positif' inainte sa-mi fac o opinie dspr film, ci dupa. adica - in caz ca nu intelegi, draga notorious - m-am simtit Razbunat, Reconfortat & Reconfirmat in verdict... si nu m-am putut abtine sa impartasesc si cu altii ac. frumoasa descoperire ; ce e atit de greu de priceput!? (who says ca exista o singura formula de cronica?)

ce te ambalezi asa ?!? :huh: eu nu tin minte sa fi insinuat (sau macar n-am vrut sa insinuez) ca ai 'pliat' din snobism sau whatever pe verdictul lor. ideea era cu totul alta (ce e atat de greu de inteles ? ;)): probabil te-ai simtit "Razbunat, Reconfortat & Reconfirmat" si cand a fost vorba de LOTR, dar asta nu te-a oprit din a scrie unul dintre cele mai ample / consistente eseuri publicate de tine in ID. get it ?

Alex Leo Serban 20 Sep 2005 12:57

no, i still don't get it, na!

to each his own ;)

si nu tin nici sa raspund newcumerului 'marmorosblanc' (ce nick, jeeesus!). '21 grams' e un film minunat, analizat si laudat (pus pe coperta lui 'positif'), asa k parerea (proasta) a unora & altora nu face 2 bani (vechi!)...

i stand by critica franceza - asta e the bottomline.

marx 20 Sep 2005 13:50

Re:pulika asta seamana f mult cu rockitza multicolora, zglobie si fis-tikie a unei papushele Barbie. In dulcele stil bo(o)mbastic, fantastic, de plastic.

Alex Leo Serban 20 Sep 2005 14:12

asa, si?
care-i baiul?
we LUV barbie!! all of them :P

marx 20 Sep 2005 14:31

asa, si?
care-i baiul?

Baiul e ca paiul.... Subtzire si indoi/elnic.

Alex Leo Serban 20 Sep 2005 15:08

bla-bla-bla...
n-ai nimic interesant de spus?
nu?
atunci - noapte buna!
PS sintem oameni subtiri, ce paiul meu!?

marx 20 Sep 2005 15:26

bla-bla-bla...
n-ai nimic interesant de spus?
nu?
atunci - noapte buna!
PS sintem oameni subtiri, ce paiul meu!?

Subtiri si palizi...

Well, mi-am tot zis ca voi evita orice confruntare cu tine, si kiar o sa-mi mentin promisiunea. Cand revistutza ta va da semne ca a trecut de stadiul de imbobocire puerila, voi da si eu "interes" cuvintelor. Pana atunci, atentie la mucozitati.....

Mala Portugal 20 Sep 2005 16:29

Pai da, subtiri la obraz si palizi ..ca tot s-au vrut anii 2000 o intoarcere la lookul gotic.Doar e o revista de cultura urbana.
Asta n-o sa-i impiedice pe unii ofteaza dupa standardele traditionale de frumusete "grase si rumene in obraji"

marx 20 Sep 2005 16:57

Originally Posted by Mala Portugal:

Pai da, subtiri la obraz si palizi ..ca tot s-au vrut anii 2000 o intoarcere la lookul gotic.Doar e o revista de cultura urbana.

Ca periferie e delicioasa....

Quote:

Asta n-o sa-i impiedice pe unii ofteaza dupa standardele traditionale de frumusete "grase si rumene in obraji"

Deh, calitatea are si ea un standard...Oricum, subteranele omului recent sunt mai prafuite decat orice ulitza medievala.

BeNnY 20 Sep 2005 17:01

Originally Posted by notorious:

you are not worth it, either, catalin moise.

p.s.: nu, my dear postandu-mi numele pe forum nu te dovedesti mai breaz / interesant / ironic, ci pur si simplu (mai) nesimtit.

I'm not your dear. Nu, postandu-ti numele pe forum ma amuz. si-n anturaj andrei bangu e o insulta. Deci, la modul asta.

All times are GMT +2. The time now is 07:58.