![]() |
Originally Posted by mihai_mt:
|
Dacä nu scrii «¿teS preferenceS cinématographiqueS?» în greacä (si cu majuscule la sfârsit si semnu-ntrebärii ci josunsus la sfârsit si cu susunjos la-nceput, ca spaniolii - vezi modelul!), eu aici nu mai postez.
|
.
. INCHIS |
Originally Posted by Liviu-:
Intr-adevãr îi ºi filmul meu preferat,dar îi ºi filmul cel mai bun pe care le-am vãzut,desigur n-am vãzut toate filmele din lume,ºi nici filme ale unor mari maeºtri europeni(Tatkovski,Bergman,Fellini etc.) |
Terminator...categoric :D
|
Originally Posted by Amidome_1one:
|
Terminator 1 sigur,cã aºa se numeºte primul,fãrã „1”.
|
Oops!
|
"Luptatorul cu sabia in mana" - Bestest moovy evar!
|
Top 5 filme
1.Gladiator
2.Saving Private Ryan 3.Braveheart 4.Troy |
Originally Posted by titip:
Right!
Originally Posted by silz.:
Totusi, o precizare: aici e vorba de cele mai bune filme începând de la numärul curent 1, nu 1000. (Adicä: filmele 1, 2, 3, 4, 5, nu 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 - cä nu suntem fiicele din flori ale Seherezadei.) |
Lasa ca e timp de corecturi. Bine ca a dat pe la noi ca poate ajunge pe la 501 macar.
|
nu prea pot face un top, mi-e aproape imposibil dar o sa enumar cateva din preferatelel mele:
1..Sichinin no samurai 2.Trainspotting 3.Usual suspects 4.The Fisherman King 5.It`s a wonderfull life 6.City lights 7.Green mile 8.Saving private ryan 9.La vita e bella 10.Seria `Alien` 11.Godfather 12.Forrest Gump 13.Glory 14..In slujba regelui Angliei doar cateva |
@ Pitbull & Liviu - de ce sunteţi răi?! dacă cineva are gusturi total diferite de-ale noastre asta nu le face în niviun caz mai bune pe-ale noastre. părerea mea. :(
aaa... şi topul ăla chiar mi se pare un snobism, deoarece nu ai cum realiza valoarea acelor filme dacă nu vezi şi ce este în afara topului, altminteri chiar nu ai cum şi cu ce compara, e ca şi cum ai bea şampanie pentru că aşa ţi-a zis nea Gigi că e trendy, fără să fi savurat vreodată un spumos. :P |
N-am vrut sa fiu rautacios :D Mai ales ca-mi aduce aminte de ce scriam si eu pe aici in urma cu vreo trei ani, dar atat timp cat exista pasiune pentru filme merge pe drumul cel bun, cel putin daca nu a trecut de o anumita varsta...
|
Dacä väd un om cä zace pe trotuar, si mä aplec sä-l stropesc cu apä rece, înseamnä cä sunt "räu", cä nu i-am respectat dreptul la lesin în stradä?
Dacä da - ok: sper sä fiu "räu" în sensul ästa toatä viata. |
eu ştiu că tu nu vezi pe nimeni când mergi pe stradă, mă rog, pe nimeni în afară de tine însuţi. :-?
|
Esti în urmä... De mult nu mai citesc pe stradä, mi-am distrus ochii asa... Dar e mai bine, acum am rägaz sä väd oameni, chipuri, tipologii, vestimentatie... resurse eterne pentru meseria mea - si nu numai; uneori, chiar si intervin. Zilele trecute, am pus la punct un politist, foarte sever, când a refuzat sä intervinä asupra unui derbedeu care cersea în metrou cu un copil de vreo patru ani. Stiu cä am fost "räu" si nu i-am respectat individului dreptul de a exploata copilul, dar asta e. O sä se mai întâmple.
|
1. Pedro Almodóvar
2. Kim ki-Duk 3. Akira Kurosawa 4. Federico Fellini 5. Alfred Hitchcock etc. |
Trebuie sa scrii filme, nu regizori :D
Daca tot m-am aflat in treaba si ti-am atras atentia, sa scriu si eu preferatele mele. Inainte de 1990: 8 1/2 2001: A Space Odyssey A Clockwork Orange All That Jazz Andrei Rubliov Blade Runner Dog Day Afternoon Ikiru La Dolce Vita Lawrence of Arabia Once upon a time in the West One Flew Over the Cuckoo's Nest Raiders of the Lost Ark Raging Bull Rashomon Seven Samurai Stalker Taxi Driver The Godfather The Godfather II Wild Strawberries Dupa 1990: American Beauty American History X Chungking Express Cidade de Deus Crouching Tiger, Hidden Dragon Der Utergang Fight Club Goodfellas Hero In the Mood for Love Into the Wild Kill Bill Leon Mulholland Drive Oldboy Pulp Fiction Requiem for a Dream Schindler's List |
All times are GMT +2. The time now is 15:34. |