![]() |
Fiind doar un copil la acea vreme,inca ma mai bantuie amintirile acelui meci,sechelele ramanand evidente.
|
|
|
Quote:
Urs Meier in basca mea. |
Aha, inteleg ca-i un bulangiu. Da-l in basca mea.
Fatucii de mai sus i-a mai ramas Everestul, pe care o sa-l faca probabil in 2013. Ca in rest...nu prea mai are ce face. E din Rasnov. |
Crina Coco Popescu?
|
Corect.
off - Din cauza masinariilor "reverse search" topicurile de genul asta si-au cam pierdut farmecul. Dar puteti urca poza pe un editor online, sa zicem aici, si s-o zapaciti un pic: un flip, un crop, o desaturare etc. Dureaza maxim trei minute. |
![]() |
General care l-a asasinat pe infaptuitorul primei uniri ale celor 3 principate romane.
|
generalul Basta...
|
Corect.
|
|
cred ca e o mica problema cu imaginea ta. pana una-alta mi-am adus aminte de:
![]() |
Nea Charles poate ne lamuresti pe parcurs.Pana una alta,imi permit sa intru si eu cu o poza.
![]() |
Hint:Complotul Prafului de Pușcă.
|
Guy Fawkes.
Si ca sa citez putin din V for Vendetta:Remember, remember, the Fifth of November: the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot". |
Si eu stiam versurile alea ca pe o poezie :D.Hai cu poza sefule.
|
![]() |
Originally Posted by ghost90:
am uitat complet. personajul meu se numeste Dilbert, eroul bd-urilor cu acelasi nume. |
Hai sa dau un indiciu ca vad ca nimeni nu raspunde.E unul din cei mai buni scriitori de benzi desenate,daca nu cel mai bun.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:06. |