![]() |
Originally Posted by NightChild:
Un film foarte bun. |
My Super Psycho Sweet 16 - Baietii de la MTV au reusit sa transforme un show de cacat ( My super sweet 16 ) intr-un slasher foarte foarte amuzant.
Daca exista si gore devenea "one of my favorites", dar totusi este un film facut pentru TV si nu prea este permis ( asta nu se aplica si la prostia The Walking Dead ). 6/10 |
Network (1976)
9/10 |
Cel mai recent vizionat film.
Sharpay's Fabulous Adventure 5/10
Wonder Boys 7/10 |
Big Mommas: Like Father, Like Son
5/10 Limitless 7/10 |
“Never Let Me Go” - mi s-a parut de o mediocritate si un conformism exasperante. Cred ca as fi preferat o ineptie completa scandalizanta in locul acestei placiditati inerte. Ca si la “The Road”, un alt film recent bazat pe o carte recenta, aceeasi conventionalitate lipsita de indrazneala, aceeasi corectitudine stilistica forestiera . Despre ambele filme vorbesc prin prisma anterioritatii lecturii fata de vizionarea ecranizarii. Acest gen de experiente sunt pentru mine un fel de farse tragice. Daca mai adaug ca in cazul lui “Never Let Me Go” , filmul a picat la mai putin de 48 de ore de cand inchisesem pentru ultima oara romanul lui Ishiguro, se poate infera cu usurinta ineluctabilitatea dezastrului. Dezastru care a constat printre altele in: cosmarul previzibilitatii si al lipsei de mister (nu ma refer atat la cel de nivel macro-epic legat de “cum se termina povestea” sau de alte articulatii fundamentale, cat la cel micro din fiecare scena luata in sine - aici, privite prin perdeua relatarilor ample de pe hartie, firele in mod normal invizibile ale papusarului apar acum ca niste odgoane in toata regula); insirarea repezita a momentelor “semnificative” (pun ghilimele pentru ca episoadele povestii originale se impart in semnificative si nesemnificative doar in capul autorilor), schematizate intr-un mod de-a dreptul vulgar si care culmineza cu mutilarea si pervertirea cheii de bolta a romanului si a catorva corolare importante ale ei. Cele trei importante interventii ale motivului casetei in carte, din care prima si ultima alcatuiesc complementar o veritabila piatra unghiulara a edificiului, doua sunt extirpate de la radacina iar una – cea principala – e mutilata in mod grotesc.
|
nu.nu.nu.nu...............
|
maersi de recomandari , chiar nu puteam sa dorm
|
Cel mai recent vizionat film.
Pulp Fiction 10/10 -pot zice ca se claseaza in top 20 pentru mine dar nu top 5 cum este pe imdb,oricum merita vizionat nu doar o singura data.
As Good as It Gets 10/10 -printre cele mai bune comedi vazute de mine |
Source Code 8/10
Four Lions 7/10 Made In Dagenham 7/10 Milf 4/10 |
revazut pentru a mia oara:
Dragonfly(2002) filmul asta continua si continua si continua sa ma uimeasca pe zi ce trece tot mai mult. stiu, nu e nu stiu ce de capul lui... insa pentru mine inseamna foarte mult. l-am vazut pentru prima data intr-un moment de rascurce... si pot sa spun ca am privit putin dincolo de el. asa ca a ajuns usor, treptat intre primele 5... si de fiecare data cand ma simt ca nu stiu cine sunt, well, ma uit la filmul asta si imi aduc aminte... ca sunt: o libelula!!!:"> ii dau note 100/100 (se poate, nu?:-S ) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Am vazut si eu filmul asta acum ceva timp pe TVR 1, eram mai mic. Atunci m-a speriat, dar nu m-a impresionat foarte mult. O sa-l revad curand si apoi mai discutam. |
chucky, nu foarte multa lume ramane impresionata dupa filmul asta... deci nici tu nu cred ca ve fi... totul depinde de ce ai in spate. de amintiri, de educatie, de copilarie... de aceea nici nu am zis ca il recomand cuiva... pentru multi, filmul e doar o poveste putin prea exagerata... pentru mine, e ceva mai mult de atat... asa ca sa nu te miri daca vei fi dezamagit:)
|
The Maltese Falcon --- Humphrey Bogart rulzzz :D
|
Ce am vazut ieri si astazi:
In 3 Tagen bist du tot - Slasher austriac, mai bun de cat m-am asteptat, urmeaza sequelul. 7/10 Billy & Mandy's Big Boogey Adventure - Vazut azi dimineata pe Cartoon Network, ceva numa' bun pentru dimineata. Billy si Mandy mi-au placut de cand i-am vazut prima data acum multi ani. 8/10 Harley Davidson and the Marlboro Man - Exact cum imi place, actiune multa, poveste interesanta, no brain. 7/10 Respire - Un mix de horror, SF, mister care nu a reusit sa ma tina lipit de monitor ( am luat vreo 5 pauze pe durata lui ). 6/10 Urmeaza: Suay Laak Sai AKA Sick Nurses, Kisah nyata kereta setan manggarai si Los Marcados |
Edward Scissorhands (1990) revazut 9/10
Franklyn (2008) 6/10 Prince of Persia: The Sands of Time revazut 8/10 |
The Man from Nowhere (2010) 9/10
|
Polanski's Rosemary's baby 1968 - 9/10
|
Rubber 4/10
|
Incercati daca se poate sa lasati si un mic comentariu pe langa nota, ca asa e posibil sa se ia lumea dupa voi si sa piarda un film ca Rubber, spre exemplu. (care fie ca-ti place, fie ca nu-ti place, e totusi o experienta unica care merita vazuta de orice cinefil).
|
All times are GMT +2. The time now is 01:10. |