![]() |
Pleasantville (1998) revazut
8/10 |
Rango...primul film vazut la cinema pe anul asta (da, stiu... cam tarziu)... si ma bucur ca am inceput cu el. :)
8/10 |
Boy A (2007)
Nota 8 |
Originally Posted by dragonfly_drk:
fix idem :)) cu mentiunea ca am terminat in forta anul trecut |
The Godfather 9/10 - recomand.
|
The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) slab .. previzibil 6/10
The Proposal (2009) revazut 7/10 The Way Back (2010) 8/10 |
The Collector 9/10
|
American beauty - 7/10
Great expectations (1946) - 9/10 Nosferatu (1922) - 8/10 |
Machete - Dupa ce am urmarit proaspatul Hobo with a Shotgun ( care a si intrat in lista mea de favorite ) trebuia sa-l vad si pe asta, dar....................nu a fost cum m-am asteptat. Din acelasi gen urmeaza Grindhouse cu Planet Terror al lui Rodriguez si Death Proof al lui Tarantino. - 8/10
Toilet 105 - Comedia horror din Indonezia cu.....................WC-uri bantuite:D . A fost "nici prea prea, nici foarte foarte. - 6/10 - PS: Nu o sa mai privesc WC-urile cu aceiasi ochi cu care le priveam pana cum ( The POO POO place ) Hercules in New York - In ciuda comentariilor proaste la adresa acestui film m-am hotarat sa-l vad....................si n-a fost chiar prost. Adica a fost prost, dar amuzant. - 5/10 Zombieland - Filmul era si mai bun daca exista gore ( la urma urmei pentru asta exista filmele cu zombie ). - 7/10 A fost o zi lunga cu multe filme, si acum urmeaza The Evil Dead si partea a - II - a din Rose Red al lui Stephen King |
The Truman Show (1998) revazut
Nota 10 |
Lolita (1962) din regia maestrului Kubrick. 8/10
|
I Am Number Four (2011) - 10/10
E fain filmul si il recomand tuturor! |
Cel mai recent vizionat film.
Goodfellas 10/10 este o capodopera.
|
Despicable Me - 7
|
Des Hommes Et Des Dieux(2010)-9.5/10-Foarte bine jucat si foarte bine scris.
The Girl Next Door(2004)-7.5/10-Jucat OK si mai amuzant decat filmele cu adolescenti din ziua de azi. A Guide To Recognizing Your Saints(2006)-9/10-Un film foarte interesant si foarte bine montat si filmat. |
12 Angry Men (1957)
Nota 10 .. fara discutie .. |
Bitter Moon,de Polanski,ma mira ca are o nota asa de mica pe imdb,si chiar si aici.E un film excelent.
|
Pentru ca multi dintre cei care l-au vazut au citit si cartea.
|
Ha,asta ar fi singura explicatie.Mi-ar fi placut si mie sa citesc cartea inainte sa vad filmul dar inca nu am pus mana pe ea.Prin librarii nu am vazut-o.
|
Scenes of the Crime (2001)
5/10 |
All times are GMT +2. The time now is 23:25. |