![]() |
Originally Posted by FreakDoll:
Am vazut aseara pe Tvr 1 - Head in the Clouds(Cu capul in nori) - Foarte frumos si interesant 8\10 |
L'illusionniste 7/10
Un pic cam tragic pentru gustul meu, insa este un film extraordinar. |
Originally Posted by the_fairy:
Da, povestea e chiar frumoasa, regizorul s-a jucat bine cu luminile si culorile; singura scapare mi se pare scenariul. O asemenea iubire ar fi meritat replici si personaje mai profunde:-? |
Ichi the Killer (2001) :x
Cel mai mult m-a impresionat Kakihara, genul de om care mai gaseste o emotie doar in a provoca si a simti durere fizica, ar vrea sa poata plange.. In afara de el, mai sunt infatisate si alte tipologii umane situate subtil sau nu, la marginea prapastiei. Scenele de gore sunt un pic exagerate dar au si ele rostul lor. Nota 8. Ne-ar trebui si noua un Kakihara, sa-i rada pe toti! |
Originally Posted by jansic:
Nu stiu de ce dar am tot sarit peste filmul asta, dar daca si tu il recomanzi nu-l mai las:) |
J'ai tué ma mère si mi-a placut la nebunie:)
|
Originally Posted by chuckyfan:
Sa revii cu o impresie. |
Cube
N-am vazut de foarte multa vreme un film atat de genial..................mai exact de la The Truman Show care se aseamana intr-un fel cu asta. 9/10 |
You Stupid Man (2002)
|
Sacrifice (2011)
Un film foarte bun care merita vizionat, cu Cuba Jr care joaca foarte bine si care in ultimul timp vad ca face filme bune, reusite. |
Recomandari
O lista cu cele mai bune filme vazute de mine. Le recomand!!!
|
Originally Posted by jansic:
Ar fi putut fi fara probleme scurtat la, sa zicem, 30 de minute, cel mult. Frumoase imagini, muzica pe masura, dar cam atat. Fara substanta, previzibil. Am prevazut finalul inca din momentul in care tipul ia decizia sa se infesteze. Eroic, nu?! Sau stupid. Romantic? Mda. Apropo de final, nu vi s-a parut ca aduce cu deznodamantul din Romeo si Julieta? Un exercitiu stilistic reusit. |
primul film vazut pe mubi.com:
Sans toit ni loi (Vagabond) [1985] regia: Agnès Varda premii: Leul de Aur - Venetia Filmele lui Agnès Varda au o granita evanescenta intre fictiune si documentar. Aici e vorba despre o vagaboanda (nu bagaboanta) care a ales sa renunte la viata de birou pentru libertatea totala, cu toate efectele ei secundare (foame, frig, mizerie). Punctul de plecare al filmului e cadavrul ei inghetat intr-un sant si de acolo in flash-back-uri chipul ei nefericit capata contur in oglinda celor pe care i-a intalnit in permanentul ei drum. Conturul e insa blurat, pentru ca Mona are grija sa tina mereu o distanta apreciabila fata de tot ce ar fi putut sa o revendice, sa o faca sa se ataseze. Un personaj greu de iubit dar incredibil de fascinant. nota: 9 / 10 (foarte bun) |
127 hours - acţiune simplă, trăiri intense. Filmul prezintă o lecţie bună de supraviţuire. Unele faze par puţin exagerate.7/10
|
the virgin suicides '99
|
Originally Posted by Chambord:
Tot 9/10 i-am dat si eu dupa ce l-am vazut prin decembrie. ''Frica portarului inaintea loviturii de la 11 metri'' - 1971-un Wenders .mai slabut pe care am reusit in sfirsit sa-l vad .Dupa cartea lui Peter Handke care a fost si scenarist la acest film. Un fotbalist care s-a preumblat prin lume se intoarce acasa .Urmeza hoinareala fara sens ( marca inregistrata Wim Wenders ) a tinarului fotbalist care mai are timp si de o gagicuta sau de o strangulare . Actorul principal Arthur Brass seamana destul de bine cu Vladimir Putin.Sau o fi fost chiar el dar cu 20 cm mai inalt .Mai ales ca Putin a facut ceva spionaj prin Germania . In citeva cadre apare si Rüdiger Vogler ;) iar pe generic este trecut ca idiot 7/10 ![]() |
"Reteaua de socializare", mediocru 5/10
|
Enemy At The Gates 9\10
Superb!!! |
Devil 9/10 - am tot amanat si na, ca l-am vazut eventuellement. Beton, ce sa spun... Compact, la 1 ora si un sfert, low on gore, unitate de loc, timp si spatiu, plus personaje, inchegat, bine montat... Muzica, bestiala. Mi-a amintit de nota cosmaresca a lui Goldenthal pentru Alien 3. Abia astept partea a doua a Cronicilor noptii.
|
Season of the Witch 9/10
M-a impresionat filmul si cred ca este unul dintre cele mai reusite filme a lui Nicolas Cage, cel putin eu asa il vad. Merita vazut. |
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |