![]() |
I Am Number Four-Acceptabil 6/10
|
125 Hours - 8/10 - impresionant
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Sex Drive 8/10 ... comedie pe cinste
|
Sopranos - "Made in America"10/10. Agreed...America truly does the best cinema.
|
Am revazut aseara pe MGM, The Defiant Ones, aceasta minunata capodopera:D
10 / 10 |
Season of the witch 5/10.Filmul nu m - a impresionat cu nimic, nimic nou actorii joaca bunicel poveste mediocra...doar la efecte speciale sta mai bine.Pt un film care se presupune a fi si horror e chiar rusinos
|
Io sono l'amore-2009 - regizat de Luca Guadagnino...- estetism rafinat combinat cu un scenariu slabut sau cum sa te tavalesti cu barbosul in tufisuri.
Un mic spoiler :exista si barbati care se dau la Tilda Swinton :-O 7/10 |
Exista si barbati care nu...? :-O
|
cei care vor fiinte umane si nu creaturi cu trasaturi extraterestre :D
|
Fiinte umane my ass, nu te-ai plictisit de ele?
![]() Don't you wanna try something different, something like... ![]() Tocmai faptul ca nu se incadreaza in tiparele estetice actuale (sau dintotdeauna) o face speciala. Il are pe vino-ncoa si pe da-te-ncolo...le are pe toate... |
Not My Kind .Vreau sa pot sta noaptea cu lumina stinsa in casa fara sa-mi fie frica.:))
|
Am vazut pe torrenti un film nou The Sunset Limited facut dupa o piesa de Cormac McCarthy. Stie cineva cu ce se maninca ???
http://www.imdb.com/title/tt1510938/ |
daca a aparut direct la TV ...
|
Totul e doar dialog intre Jones si Jackson despre Dumnezeu, absenta sa, viata si alte chestii filosofice, astea dupa ce personajul lui Jones ar fi incercat sa se sinucida, iar Jackson incearca sa-l convinga ca nu-i o alegere buna. Nu-i de mirare ca a iesit direct la TV pentru nu s-ar fi putut vinde asa ceva in cinematografe. Nu-i un film extraordinar, dar e interesant de urmarit datorita rolurilor bune si a dialogului.
|
Hors la loi 7/10
Un film cu o poveste interesanta si bine jucat, insa are unele carente destul de mari. |
Inception:
9/10 (foarte bun spre exceptional) |
legolas maica sper ca nu esti tu reincarnat :-S
|
1 Attachment(s)
Parfume - The story of a Murderer [2006]
Interesant filmul...insa nu mi-a placut finalul...De fapt, nu mi-a placut de cand l-au prins pe Jean-Baptiste... Attachment 969 |
^ Cartea e o bijuterie. Total must read.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:17. |