![]() |
ah, nu... nu ti-as face asa ceva... :">
|
Originally Posted by FreakDoll:
Bucuresti!:)) Din punctul asta de vedere stam destul de bine nu am ce spune, insa sunt si anumite rute private de aceasta optiune!!! Tocmai de aceea sunt atat de indignata! Nu stiu cum sta treaba in alte orase ale tarii, dar din pacate se pare ca destul de rau!:( |
da, din pacate la noi nu exista aer conditionat nici macar pe rutele principale
|
2 idioti care tot insista sa ma bage in lista lor de prieteni din clubul Cinemagia.
|
Vere, da-le accept la toti, nu te afecteaza cu nimic.
Pe mine ma enerveaza ingrozitor papagalii care se cred inteligenti daca se baga ascunsi pe forum. Cred ca am mai zis asta si tot la topicul asta. In caz ca nu sunteti ceva Spielbergi sau Nolani sau... ati inteles ideea, bagati-va, fratilor, la vedere! |
si eu le dau ignore si dp aia ma enervez pe ei, am incercat zilele trecute sa il fac si pe fenomenabil sa vada cat de varza e si se pare ca n-a prins ideea ... asa ca decat sa-mi mai stric vreun neuron crek mai bine le fac hataraul dar-ar dracii-n ei de prosti
|
userul love2000 este de toata "minunatia"...:-/
|
Originally Posted by rrs85:
La inceput m-a șocat. Am crezut ca e un mesaj trimis doar pentru mine, dar se pare ca nu ... Oare o fi lunga lista celor pe care ii simpatizeaza numitul user?:)) |
daca nu sunteti satanisti ca mine :p pe mine m-a lasat in pace >:)
|
si pe mine...>:)
|
Ne invadeaza nigerienii.Ne`am dat naibii.
|
Aplicarea buldozeristicä a preceptului:
"Calomniazä, calomniazä - tot rämâne ceva!" |
A murit mama lu` Basescu.Asa si ... ce era asa important pentru popor ca sa arate ore intregi la televizor chestia asta?
|
Au vrut sa sensibilizeze poporul si sa starneasca mila facand publica drama prin care trece Base.
|
In ultimii ani cam toate televiziunile au inceput sa se "otevizeze".Dezgustator.
|
Pai normal ca da.Din moment ce aia au facut rating si bani in felul asta, ei de ce sa nu urmeze exemplul??Acum se "bat" intre ei..Nu cumva sa dea concurenta o inmormantare inaintea lor:))
|
Apropo de asta.
Love the way you die :) :( |
cat de adevarat e... e trist de adevarat... parca e mai faina decat originalul, ca sa facem haz de necaz... chiar daca la faza cu Michael nu mi s-a parut corect sa il aduca in discutie... in fond, omul a muncit mult sa ajunga unde a ajuns... chiar daca e la doi metri sub pamant, dar macar se bucura de glorie si pe lumea ailalta... macar atata merita si el dupa toate scandalurile in care a fost implicat in ultima vreme... inainte de moarte :|
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
pai asta-i si problema. Inainte de moarte nu a fost apreciat de foarte multa lume. Dupa moarte, brusc a devenit un zeu pentru tot blogul. Mi se pare stupid si...superficial. |
geniile intotdeauna au fost apreciate abia dupa moarte
|
Nu degeaba am zis superifcial, am zis pen' ca se justifica. Cunosc destui oameni care exact dupa moartea lui, au refuzat sa gandeasca pentru ei si s-au adaptat spiritului de turma, ajungand sa-l "adore" intr-un timp foarte scurt, insa care acum nu l-ar baga deloc in playlist. Daca iubesti un geniu, 'apai il iubesti inca de cand e in viata, chiar si cu defectele lui.
|
problema cu geniile e ca nu pot fi iubite inca din timpul vietii... asta datorita problemelor de comportament... iar cum societatea e foarte afectata de viata personala a artistilor e normal sa renege talentul geniilor... abia dupa moarte isi dau seama de greseala... o gandire gresita dar s-a aplicat dintotdeauna si se aplica si acum din pacate.
|
Speak for yourself. I just looove crazy talented people! Am un exmeplu viu, chiar aici, in Bacau.
Tu ori n-ai citit tot ce-am scris, ori nu vrei sa "asculti" :)). |
am citit cu atentie si stiu ce ai vrut sa spui... eu vorbesc aici de majoritate, nu de tine sau de mine...
|
Majoritatea din ce perspectiva, a ta? Bun.
Originally Posted by Rapture:
Asta e majoritatea din perspectiva mea. Asta inseamna ca parerile noastre sunt total subiective. Si totusi, tu spuneai ca au o gandire proasta in legatura cu faptul ca incep sa aprecieze un geniu doar dupa ce moare. Nu zic ca nu sunt care continuie sa-l aprecieze, dar multi ajung sa-l uite repede, e o apreciere de moment, de suprafata, nu e profunda. ASTA numesc eu superficialitate. Partea asta mi s-a parut ca n-ai vrut s-o intelegi. Oricum, putem s-o tinem asa pana maine, dar eu nu mai vad rostul. Noapte buna :) ! |
mda..vreau sa imi exprim si eu frustrarea ..de luni in orasul unde locuiesc eu(miercurea ciuc) a inceput un festival de film documentar maghiaro-roman...tine pana duminica cica,eu afland repede am fugit sa urmaresc filmele..toate bune si frumoase am vazut programul....4 filme romanesti (lol) restul maghiare si netraduse in limba romana ci in engleza si nu toateX( ba sa nu ii bati pe astia?
|
Originally Posted by Rapture:
da, nu am inteles substratul vorbelor tale din cauza orei tarzii... dar acum am inteles si pot sa spun ca in mare parte ai dreptate.;) |
cand doua treburi la care tii fir-ar sa fie se exclud una pe alta ... nebunia vietii mele :-<
|
Traducerea in romaneste a titlului filmelor pe IMDB.:-&
|
Si noua fata a paginilor filmelor.~X(
|
Daca aveti un cont acolo, mereti la setari (adica dati click pe user) si intrati la 'Update your site preferences'. Acolo selectati optiunea 'Original' de la 'Title display country' si ar trebui sa se rezolve ambele probleme semnalate mai sus.
|
S-a rezolvat. Danke ! Problema devenise de-a dreptul spinoasa.
|
Cum, frate, sa'mi fure una pozele cu bijuteriile mele vandute si sa afirme ca's facute de ea???Doamneee!!!!Ce oameni nesimtiti!!Cat tupeu sa ai sa faci asa ceva?!:O:O:O
|
Deci, sa inteleg ca tu faci bijuterii?
|
De ce?Vrei si tu o pereche de cercei?
|
mi-i faci cadou?
|
La munca, danonino, nu la intins mana!! :))
|
vino si tu cu o oferta.
1 cercel gratis, al doilea cadou! M-ai uimit, nu sunt multe fete de 16 ani care sa se ocupe cu asta. |
:)) Adevarul e ca acum 5 ani nu ma ocupam cu asa ceva.
|
Te crede cineva cand spui ca ai 21?
|
(:| Danonino, tu nu te saturi sa te tot faci de ras pe aici?
Roaga'te sa'ti dea Dumnezeu minte!!Cam greu, dar nu e imposibil.Miracole mai exista. A, scuza'ma!!Acum am inteles.Nu'l mai ai drept model in viata pe House.Acum ai preluat prostia lui Cartman.Doooh! M'am razgandit.O sa'ti daruiesc, totusi, o pereche de cercei atasati unei papusi gonflabile.Sa'ti mai treaca din frustrarea asta, nu de alta. |
|
Whatever, danonino (:| .Noapte buna!!!
|
Danonino, maturizeaza-te! Papusa a spus ca ti se daruieste. Cu tot cu cercei. >:)
|
Pfff, iar s'a imputit forumul de bautura..Yacss!
|
Ma enerveaza ingrozitor faptul ca se schimba regulamentul pe acest site din ce in ce mai des si nu anunta nimeni. Oare trebuie citit acest regulament in fiecare zi ca sa nu pierdem noutatile?
|
profesorii de economie
|
Originally Posted by danonino:
De ce? Eu nu vad aproape nimic enervant la ei(sau vad?) |
Atitudinea lor e enervanta. Se comporta ca niste eminente in domeniu. Sunt acesti binecuvantati de gratie divina, doar ei sunt capabili de a intelege finantele mondiale. Se cred mama lu' tata lu' economia. Si traiesc dintr-un salariu amarat de profesor...
Mi se pare o gluma de prost gust. Sa te invete sa te descurci cu bani o persoana, care nu isi permite un covrig. |
si mai ales ca majoritatea nici nu sunt in stare sa explice niste chestii elementare. pui o intrebare si incep cu tot felul de filosofii, de la sfarsit, mai bine nu intrebai nimic. bine ca am scapat de economie. o urasc din cauza profesorilor ca cei descrisi de danonino. am impresia ca profesorii de economie nu au suflet. sunt obsedati sa isi faca treaba si sa plece. nu interactioneaza, nu sprijina. si daca nu ai inteles ceva, e jale mare ca ajungi sa fii considerat un prost. pacat. mi-e si mila de ei. ca au facut o facultate atat de grea, ca sa ajunga unde sunt acum. le inteleg frustrarea, dar de ce sa platim noi pentru prostia lor?
si cu toate astea, uite, la facultate am avut un profesor exceptional de economie. cu toate acestea, profilul ii permitea sa se joace si sa aiba imaginatie. cand vine vorba de economie pura... insa, majoritatea sunt jalnici. mai ales cei de liceu :-& |
All times are GMT +2. The time now is 11:36. |