![]() |
...il am pe Basescu in lista de messenger. :D
|
... oamenii din cartierul meu il voteaza pe Crin Antonescu!
:-bd |
şters!
|
şters!
|
Sunt fericit pentru ca am primit cadou de la niste prieteni Calauza, Requiem for a dream si mai de umplutura Braveheart, dar merge si ala in colectie. Oricum era de ajuns doar Calauza :D Si mai sunt fericit ca-mi pot lua din partea parintilor Portocala mecanica si inca ceva, probabil Zbor deasupra unui cuib de cuci :D
|
...ma vad maine seara cu o bruneta superba!!! dar sa nu-i spuneti unguroaicei. :D
I'm the king of the world!!! |
Sunt fericit pentru cä Liviu a primit / va primi:
"Cäläuza", "Requiem For a Dream", "Portocala mecanicä" si "Zbor deasupra unui cuib de cuci" |
şters!
|
Nu numai saitul asta merge de porc, eu de vreo 2 zile expreimentez o incetineala incredibila pentru viteza cu care ma obisnuisem de la rds. Plus ca mi-a dat si Firefox cateva rateuri, iar asta chiar ca mi se parea ceva de neimaginat!!! Nici messengerul de la Yahoo nu s-a miscat tocmai kosher. Totusi, nu cred ca are vreo treaba Halebardul cu asta, insa cred ca aici e mana lui Basescu! :D
PS Drago, nici Daniel nu poate citi mesajele private. |
Mai sa fie...
|
Fericit pt. ca azi in sfarsit o sa ies si eu afara din casa, dupa 3 zile de stat la pat :D.
|
Omg, chiar a plecat? :(
On topic: m-am intalnit cu un vechi prieten si am reluat acele mici dileme care ne faceau fericiti! |
Facem un forummeeting sa ne imbatam de fericire?:))
|
Originally Posted by Disciple:
Sincer nu e nimic de sarbatorit. A fost foarte bine cat isi revenise, pacat ca si-a "rerevenit" ca sa zic asa. |
Da, chiar nu e nimic de sarbatorit , imi pare rau ca a plecat dar si-a facut-o cu mana ei, ea nu ne mai agreea pe majoritatea dintre noi, oricum eu cred ca e o decizie temporara...
|
nu va mai lungiti aiurea off-topic...viata merge inainte...si asta e un bun motiv de fericire
|
Io nu mi-s veteran aici ca sa cunosc indeajuns de bine utilizatorii dar sincer, aveam asteptari mai mari de la Dragomara. Din ce-am inteles eu citind printre randuri am dedus ca Dragomara a parasit acest forum, foarte iritata de astfel, din cauza masei de utilizatori cu varsta mai mica de 30 de ani. Am intels corect? Daca da, e trist. :(
Iar acum, cu toata sfiala din lume, imi cer scuze pentru acest offt. Si totusi, ca sa fiu on : Sunt fericita pentru ca o sa merg la expozitia aceea. :D |
... pentru ca mi-am luat din aeroportul din Munchen un backpack de reviste de film si muzica (Empire, Q, Mojo, Uncut) pe care la noi poti sa dai cu tunul si nu le gasesti nicaieri.
|
te urasc (si-s fericit pentru asta :P)
eu am fost in italia si n-am gasit fir de revista in engleza, de unde sa mai caut empire sau total film sau mai stiu eu ce :( |
:) Si eu mi-as fi dorit un "Sight & Sound" ca nu stiu ce, dar nu il aveau. Oricum sunt super-multumit si cu astea pe care le-am gasit :)
|
Sunt fericit Dragomariceste, on three accounts: :):):)
- cä s-a întors pe forum; - cä e bine-dispusä; - cä mi-a fost usor s-o iert pentru ultima parte a e-mail-ului. Welcome back, Drago! >:D< L.E. Am devenit nefericit, toujours pour trois raisons Dragomariciennes: :(:(:( - cä i-a trecut prea repede buna-dispozitie; - cä iar s-a dat în stambä si si-a tras un bann de trei zile; - cä iar mä-njurä-n sinea ei (si poate si-n e-mail-uri). Grow up, Drago! :(( |
Sunt fericit ca exista internetul de pe care pot lua orice film vreau si sa vad daca e bun sau nu, ca mai apoi sa ma duc sa-l vad la cinematograf .Sau acasa daca nu am bani sau chef de iesiri prin tara "mancati-va intre voi ca cainii".
|
Pentru ca castigai la pariuri ... :D
|
Sunt fericit pentru ca m-am lasat de fumat.:((
|
Pentru ca Ovidiu a votat cu Base. Cum am mai spus si o s-o mai spun: Am un mentor genial!
Desigur, nu puteam rata o discutie despre politica cu el. Profesoara ma fac! |
Ovidiu Naso?
|
Nu, n-are nicio treaba cu poezia :P. Eh, ca uneori e cam poetic e alta treaba .
|
Dadui ultima teza astazi si ca o sa intru in vacanta.
|
Pentru ca in sfarsit am gasit o revista care sa merite toti banii, poate chiar mai multi - Ateneu .
|
Pt. ca incepe vacanta :x
|
Originally Posted by Gospin:
|
Pai si azi si luni ar trebui sa ne ducem, teoretic! Practic nu!
Nu stii ca au profii concediu fara plata ma? :) si deaia ni s-o lungit vacanta. |
1. Azi dimineata, pe la 7 , am avut abilitatea de a ajunge inaintea tiranilor, astfel salvandu-mi munca :> .
2. Azi dimineata, pe la ore tot asa de matinale, cand soseaua era relativ libera, tata l-a vazut la timp pe Ovidiu, care, neasigurandu-se, putea sa pupe botu' masinii noastre. Din fericire Ovidiu a ajuns nevatamat la masina lui iar eu cu tata ne-am continuat drumul fericiti. Desigur, dupa sarbatori, elevul o sa-i dea o lectie profesorului :)) :D. 3. Privind Filiala UAP Bacau sperantele mele au crescut si mai mult, dorinta mea de a deveni un membru UAP a crescut si mai mult :). 4. Am convenit cu dragii mei colegi ca pe 24 decembrie sa colindam persoanele pe care eu, personal, le ador si cu care ma intelg de minune. Vorba vine, cine se aseamana se aduna ;) . 5. Luni o sa fac cunostiinta cu restul persoanelor din cercul de lb. japoneza organizat de o prietena :D. |
Konnichi wa, Rapture! :)
Tocmai era ingrijorat Gospin. ;) |
Konnichiwa, Judex! :) Din pacate, sunt o incepatoare. Sper ca pana la anu' sa mai acumulez cateva cunostiinte in ceea ce priveste lb. japoneza :D.
Hehe, am vazut. Sper sa vada si el ca am trecut pe aici :)). |
...pentru ca am primit un aparat foto profesional.Cand o sa invat sa il folosesc la intreaga lui capacitate o sa fiu si mai fericit.
|
Cool! Treci la topicul de foto si descrie-l.
|
Ce inseamna Konnichiwa? X_X
|
Da-i PM. ;)
|
înseamnă bună ziua
|
|
Pt. ca .... ninge de vreo 4-5 ore in continuu si zapada incepe sa se aseze :x
|
baaaaaaaaaaai datzi-ne si noua. in moldova nu ninge deloc :( |
Originally Posted by Chambord:
La noi, anu' trecut a fost seceta de zapada, pur si simplu o iarna uscata, o data a nins cred ca 2-3 ore si in rest nimic, sper sa fie mai bine anul asta. |
...mi-am luat masina de facut paine. :D
|
Nici in Arad nu ninge deloc,ci ploua :(. |
mda, din pacate si aici se opri de vreo ora, poate o sa mai ninga pe durata noptii :D
|
Ce va place asa mult la zapada? Sau in general, ce va place asa mult iarna?
|
Originally Posted by Judex:
electrică sau manuală? |
|
All times are GMT +2. The time now is 13:44. |