Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Recunoasteti personajul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95237)

Chambord 28 May 2009 09:04

Originally Posted by corinka:

Lily Cole.

right, the model :x

poza pls

corinka 28 May 2009 17:43

1 Attachment(s)
Mie nu imi place Lily Cole, fata ei mi se are cam uratica. Ma rog, e o chestiune de gust.

Uitati-va la doamna de mai jos. Cine este?

Chambord 28 May 2009 20:03

Mie nu imi place Lily Cole, fata ei mi se are cam uratica. Ma rog, e o chestiune de gust.

uratica ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
offf, uite de cate ori m-ai facut sa tastez semnele alea X( :P

Catherine Keener. Nu-mi zi ca ea ti se pare frumoasa :-/

corinka 28 May 2009 20:16

Nu e cine stie ce nici Catherine Keener, dar are o fizionomie mai placuta decat Lily Cole. Nu-mi place fata lui Lily Cole si pace! Fata aia scurta cu forma naspa... Dar filmul cu ea vreau sa-l vad, pentru ca joaca si Steve Buscemi. :P

Chambord 28 May 2009 20:24

OK, are fata si gura mica dar tocmai asta e efectul. E luminata in intregime de ochisorii albastri. E un fel de asiatica alba (minus ochii oblici). Nu e "frumoasa" dupa standardele sec. XXI poate dar e dulce si gata. :P Filmul cu Buscemi e "Rage" si e nasol rau, cica. Vezi mai bine "The Imaginarium of Dr. Parnassus", joaca si acolo si bonus ii mai vezi si pe Heath, Jude Law si Colin Farell. Cred ca pt ei poti renunta la Buscemi lejer :))

Cathy Keener e chiar uratica, dar simpatica.

corinka 28 May 2009 20:28

Da, gura aia strica tot, cred eu. Si e stranie, parca e papusa de prtelan, din cauza machiajului si a gurii. In poza asta a iesit destul de bine.

Chambord 28 May 2009 20:30

Da, gura aia strica tot, cred eu. Si e stranie, parca e papusa de prtelan, din cauza machiajului si a gurii. In poza asta a iesit destul de bine.

mai corinka, da' exigenta mai esti :P Nu imi plac DELOC femeile cu gura mare (nici la propriu, nici la figurat), like Keener btw. Pai asta e, papusa, si asta o face speciala fata de alte tipuri de frumusete, printre modele. Mai sunt si altele.

corinka 28 May 2009 20:53

E o chestiune de gust, cum am mai spus.
Uite ce gusturi am eu:
Femei superbe [in opinia mea]: Caroline Corr (baterista din The Corrs) si Rachel Weisz.
Barbati superbi: Daniel Jones (chitaristul din Savage Garden, idealul meu masculin), Christian Bale

Chambord 28 May 2009 21:19

Femei superbe [in opinia mea]: Caroline Corr (baterista din The Corrs)

Deci nu se poate ! :x Pai eu eram indragostit LULEA, in facultate, de toate trei surorile Corrs !!! Cel mai mult imi placea de mezina (Andrea) :">
Si imi place si muzica lor (pe atunci eram char fan)

Aaaa, deci pun un Breathless de nu va vedeti ... sa caut...

Gata ... the irish beauties strike back :P

http://www.youtube.com/watch?v=2eBkXXSbwlE

corinka 28 May 2009 21:26

Si nu sunt mai frumoase decat Lily Cole?! Si tatalui meu ii placeau mult.
Andrea si Sharon seamana intre ele, dar mijlocia, Caroline, e mai deosebita. Imi place mult in videoclipul asta (cea cu palarie):
http://www.youtube.com/watch?v=6wTHjYcsdQ0

Mai multe imagini cu Caroline:
http://www.youtube.com/watch?v=8W-O8...eature=related

Breathless:
http://www.youtube.com/watch?v=1D9DI...eature=related

Chambord 28 May 2009 21:46

Si nu sunt mai frumoase decat Lily Cole?! Si tatalui meu ii placeau mult.
Andrea si Sharon seamana intre ele, dar mijlocia, Caroline, e mai deosebita. Imi place mult in videoclipul asta (cea cu palarie):
http://www.youtube.com/watch?v=6wTHjYcsdQ0

Mai multe imagini cu Caroline:
http://www.youtube.com/watch?v=8W-O8...eature=related

Breathless:
http://www.youtube.com/watch?v=1D9DI...eature=related

Cori, tatal tau zambeste acum de Sus, ca ti-ai adus aminte de poznashele astea de irlandeze ;)
Sunt frumoase, da, o comparatie nu pot sa fac pt ca sunt multiple tipuri de frumusete si asta face si farmecul genului (varietatea, inclasificabilitatea). De aceea nici nu am in minte idealuri de frumusete feminina. Sunt prea multe :)

Avem Breathless double-perspective acum: si video si live-on-Caroline ;) She's the prettiest drummer :-*

bre 29 May 2009 08:11

suntem doua, nici mie nu-mi place genul. dar, bine ca nu suntem noi barbati :D

Chambord 29 May 2009 09:36

aaa, pai daca tot nu sunteti voi barbati, bine ca sunt eu asa ca (pt ca e tot randul meu) ia mai luati d'acia alta don'shoara :P :

indic: rol principal anul asta in filmul unui castigator de Palma.

Chambord 30 May 2009 09:16

Hai ba dati-o-ncolo da treaba ! Nici fata asta nu va place ?!?!?!

buticut 30 May 2009 17:42

Sasha Grey din The Girlfriend Experience al lui Soderbergh.
Originally Posted by Chambord:

Vezi mai bine "The Imaginarium of Dr. Parnassus", joaca si acolo si bonus ii mai vezi si pe Heath, Jude Law si Colin Farell. Cred ca pt ei poti renunta la Buscemi lejer :))

Aren't you forgeting someone? :-w
C'mon,most women in Hollywood are ugly...dar nu la toate e asa evident. Macar la un barbat iti dai seama daca arata bine sau nu,dar la o femeie nu stii niciodata ce se ascunde sub make-up

corinka 31 May 2009 23:09

Heath, Jude Law si Colin Farell. Cred ca pt ei poti renunta la Buscemi lejer :))

Cathy Keener e chiar uratica, dar simpatica.

Hai ca nu e chiar uratica!

In ceea ce il priveste pe Colin Farell, no thanks! Nu imi place fata lui DELOC! Steve imi place ca e talentat, nu-i prea frumusel, dar, daca as avea de ales intre Colin Farell si Steve Buscemi, ca barbati, nu ca actori, pe cuvantul meu de onoare ca l-as prefera pe Steve!!!

Chambord 01 Jun 2009 08:06

@buticut: Ouch, asa e ... L-am uitat chiar pe Johnny (sorry, fara intentie :D ). Si ai mai inscris 2 puncte: ai dreptate la faza cu make-up-ul si ai ghicit-o si pe sasha. Poza ta pls.

@corinka: Buscemi pare (nu stiu de ce) tot timpul obosit. Dar obosit ca dupa o noapte de chef, nu ca dupa ce a venit de la serviciu :P

ugotbloodonmysuit 04 Jun 2009 11:53

cine sa fie?? :D

1 Attachment(s)
ce expresie!!!

corinka 04 Jun 2009 12:00

Ai dat singur raspunsul: Nicholson. Oricum era simplu. Mai baga una. Incearca ceva mai greu.

bre 04 Jun 2009 12:13

pun io in locul lui

halebardul 04 Jun 2009 12:33

Salvador Dali si Man Ray.

bre 04 Jun 2009 14:11

:) da. baga poza

halebardul 04 Jun 2009 15:28

regizor

miercuri 07 Jun 2009 01:18

Michael Moore mai tinerel?

halebardul 07 Jun 2009 07:23

Neeeeaah.
dar ai nimerit bine cu zona documentarului.

keepwalking 07 Jun 2009 10:37

florin iepan.

halebardul 07 Jun 2009 11:05

ie

keepwalking 08 Jun 2009 00:35

1 Attachment(s)
Attachment 77

nu foarte greu.

capodecina 22 Jun 2009 07:33

Hmm... cred ca a jucat in "The Night of the Generals". Era soferul generalului Tanz. Imi patineaza numele lui acum + nu am google la indemana sa stiu numele. Corect? :D

corinka 24 Jun 2009 01:45

Pana da keepy un raspuns am si eu o poza yummy:

Nu-i asa ce e buuuuuun? :x

PS Dati click si o vedeti mai bine, eu nu stiu mari pozele.

Sihaya 24 Jun 2009 08:20

@corinka acela este Joseph-Gordon Levitt. Mi.a placut in A treia planeta de la soare

corinka 24 Jun 2009 08:24

Corect! L-am vazut mai recent si in The Lookout, a mai crescut si mie mi se pare yummy... :-*

Sihaya 24 Jun 2009 10:48

Chambord 24 Jun 2009 10:57

Corect! L-am vazut mai recent si in The Lookout, a mai crescut si mie mi se pare yummy... :-*

Fetelor, vedeti Brick (2005) cu el, cat de repede puteti, o sa-mi multumiti toata viata ! :D pe bune. Ask Miercuri, she knows ;)

@sihaya: aa, febletea mea Em Beart :x Vedeti La Belle Noiseuse (1991) de Jaques Rivette, cu ea. E lung dar worthing every bit.

corinka 24 Jun 2009 11:14

Fetelor, vedeti Brick (2005) cu el, cat de repede puteti, o sa-mi multumiti toata viata ! :D pe bune. Ask Miercuri, she knows ;)

Multumesc anticipat, o sa il caut chiar azi. Daca "Miercuri stie", e clar, doar avem cam aceleasi gusturi! :P

halebardul 24 Jun 2009 11:28

emmanuelle beart.

a, deja ati ghicit.
:-<

Chambord 24 Jun 2009 12:09

cory, uite:

http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...&postcount=279

Chambord 24 Jun 2009 13:09

whoz the fellow ?

miercuri 24 Jun 2009 13:21

Multumesc anticipat, o sa il caut chiar azi. Daca "Miercuri stie", e clar, doar avem cam aceleasi gusturi! :P

dada, subscriu :D Brick is awesome!

corinka 24 Jun 2009 13:31

Originally Posted by miercuri:

dada, subscriu :D Brick is awesome!

Brick ca Brick, dar Joe? Cum ti se pare? Nu-i asa ca e frumusel foc?

PS Nu ti-am modificat mesajul, Miercuri, doar ca initial, in loc de quopte, tastasem din greseala edit. :">

Sihaya 24 Jun 2009 13:37

whoz the fellow ?

By any chance... Richard Harris?

Mi se sopteste, de catre cineva, k am gresit. NU e Richard harris, dar E Max Von Sydow. Asa k sunt obligata sa corectez greseala, dar nu.mi asum creditele.

Chambord 24 Jun 2009 14:20

iar cea care ti-a soptit a fost ... Pauline ? :D

Sihaya 24 Jun 2009 14:27

E ceva rau in asta?:">

Chambord 24 Jun 2009 14:45

Regina a grait k poporu sa recunoask urmatoarea poza. Cine nu va ghici unde-i va sta kapu ii vor sta picioarele X(

Cinemania 24 Jun 2009 15:15

Nosferatu, Dracula frate >:)

nu is sigur daca e ala lui Herzog

deci Kinski ?

Cinemania 24 Jun 2009 15:18

sau e Max Schreck ??

Cinemania 24 Jun 2009 15:20

da, e max din filmu lui Murnau :D

pe unde-mi sta capatzana ?

Cinemania 24 Jun 2009 17:11

Chambord, confirma ca e Willem Dafoe [Shadow of the Vampire] au ba si scapa-ma odata de stres!!!!!!!!! sa stiu si io ce fac cu capul

rushinica mare

Chambord 24 Jun 2009 17:17

am pus poza in locul lui Pauline iar daca ea zice ca e Dafoe then ... u're next ;)

Cinemania 24 Jun 2009 17:33

All times are GMT +2. The time now is 02:55.