![]() |
Originally Posted by corinka:
right, the model :x poza pls |
1 Attachment(s)
Mie nu imi place Lily Cole, fata ei mi se are cam uratica. Ma rog, e o chestiune de gust.
Uitati-va la doamna de mai jos. Cine este? |
uratica ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? offf, uite de cate ori m-ai facut sa tastez semnele alea X( :P Catherine Keener. Nu-mi zi ca ea ti se pare frumoasa :-/ |
Nu e cine stie ce nici Catherine Keener, dar are o fizionomie mai placuta decat Lily Cole. Nu-mi place fata lui Lily Cole si pace! Fata aia scurta cu forma naspa... Dar filmul cu ea vreau sa-l vad, pentru ca joaca si Steve Buscemi. :P
|
OK, are fata si gura mica dar tocmai asta e efectul. E luminata in intregime de ochisorii albastri. E un fel de asiatica alba (minus ochii oblici). Nu e "frumoasa" dupa standardele sec. XXI poate dar e dulce si gata. :P Filmul cu Buscemi e "Rage" si e nasol rau, cica. Vezi mai bine "The Imaginarium of Dr. Parnassus", joaca si acolo si bonus ii mai vezi si pe Heath, Jude Law si Colin Farell. Cred ca pt ei poti renunta la Buscemi lejer :))
Cathy Keener e chiar uratica, dar simpatica. |
Da, gura aia strica tot, cred eu. Si e stranie, parca e papusa de prtelan, din cauza machiajului si a gurii. In poza asta a iesit destul de bine.
|
mai corinka, da' exigenta mai esti :P Nu imi plac DELOC femeile cu gura mare (nici la propriu, nici la figurat), like Keener btw. Pai asta e, papusa, si asta o face speciala fata de alte tipuri de frumusete, printre modele. Mai sunt si altele. |
E o chestiune de gust, cum am mai spus.
Uite ce gusturi am eu: Femei superbe [in opinia mea]: Caroline Corr (baterista din The Corrs) si Rachel Weisz. Barbati superbi: Daniel Jones (chitaristul din Savage Garden, idealul meu masculin), Christian Bale |
Deci nu se poate ! :x Pai eu eram indragostit LULEA, in facultate, de toate trei surorile Corrs !!! Cel mai mult imi placea de mezina (Andrea) :"> Si imi place si muzica lor (pe atunci eram char fan) Aaaa, deci pun un Breathless de nu va vedeti ... sa caut... Gata ... the irish beauties strike back :P http://www.youtube.com/watch?v=2eBkXXSbwlE |
Si nu sunt mai frumoase decat Lily Cole?! Si tatalui meu ii placeau mult.
Andrea si Sharon seamana intre ele, dar mijlocia, Caroline, e mai deosebita. Imi place mult in videoclipul asta (cea cu palarie): http://www.youtube.com/watch?v=6wTHjYcsdQ0 Mai multe imagini cu Caroline: http://www.youtube.com/watch?v=8W-O8...eature=related Breathless: http://www.youtube.com/watch?v=1D9DI...eature=related |
Cori, tatal tau zambeste acum de Sus, ca ti-ai adus aminte de poznashele astea de irlandeze ;) Sunt frumoase, da, o comparatie nu pot sa fac pt ca sunt multiple tipuri de frumusete si asta face si farmecul genului (varietatea, inclasificabilitatea). De aceea nici nu am in minte idealuri de frumusete feminina. Sunt prea multe :) Avem Breathless double-perspective acum: si video si live-on-Caroline ;) She's the prettiest drummer :-* |
suntem doua, nici mie nu-mi place genul. dar, bine ca nu suntem noi barbati :D |
aaa, pai daca tot nu sunteti voi barbati, bine ca sunt eu asa ca (pt ca e tot randul meu) ia mai luati d'acia alta don'shoara :P :
![]() indic: rol principal anul asta in filmul unui castigator de Palma. |
Hai ba dati-o-ncolo da treaba ! Nici fata asta nu va place ?!?!?!
|
Sasha Grey din The Girlfriend Experience al lui Soderbergh.
Originally Posted by Chambord:
Aren't you forgeting someone? :-w C'mon,most women in Hollywood are ugly...dar nu la toate e asa evident. Macar la un barbat iti dai seama daca arata bine sau nu,dar la o femeie nu stii niciodata ce se ascunde sub make-up |
Hai ca nu e chiar uratica! In ceea ce il priveste pe Colin Farell, no thanks! Nu imi place fata lui DELOC! Steve imi place ca e talentat, nu-i prea frumusel, dar, daca as avea de ales intre Colin Farell si Steve Buscemi, ca barbati, nu ca actori, pe cuvantul meu de onoare ca l-as prefera pe Steve!!! |
@buticut: Ouch, asa e ... L-am uitat chiar pe Johnny (sorry, fara intentie :D ). Si ai mai inscris 2 puncte: ai dreptate la faza cu make-up-ul si ai ghicit-o si pe sasha. Poza ta pls.
@corinka: Buscemi pare (nu stiu de ce) tot timpul obosit. Dar obosit ca dupa o noapte de chef, nu ca dupa ce a venit de la serviciu :P |
cine sa fie?? :D
1 Attachment(s)
ce expresie!!!
|
Ai dat singur raspunsul: Nicholson. Oricum era simplu. Mai baga una. Incearca ceva mai greu.
|
pun io in locul lui
![]() |
Salvador Dali si Man Ray.
|
:) da. baga poza
|
![]() regizor |
Michael Moore mai tinerel?
|
Neeeeaah.
dar ai nimerit bine cu zona documentarului. |
florin iepan.
|
ie
|
1 Attachment(s)
|
Hmm... cred ca a jucat in "The Night of the Generals". Era soferul generalului Tanz. Imi patineaza numele lui acum + nu am google la indemana sa stiu numele. Corect? :D
|
|
@corinka acela este Joseph-Gordon Levitt. Mi.a placut in A treia planeta de la soare
|
Corect! L-am vazut mai recent si in The Lookout, a mai crescut si mie mi se pare yummy... :-*
|
|
Fetelor, vedeti Brick (2005) cu el, cat de repede puteti, o sa-mi multumiti toata viata ! :D pe bune. Ask Miercuri, she knows ;) @sihaya: aa, febletea mea Em Beart :x Vedeti La Belle Noiseuse (1991) de Jaques Rivette, cu ea. E lung dar worthing every bit. |
Multumesc anticipat, o sa il caut chiar azi. Daca "Miercuri stie", e clar, doar avem cam aceleasi gusturi! :P |
emmanuelle beart.
a, deja ati ghicit. :-< |
|
![]() whoz the fellow ? |
|
Originally Posted by miercuri:
Brick ca Brick, dar Joe? Cum ti se pare? Nu-i asa ca e frumusel foc? PS Nu ti-am modificat mesajul, Miercuri, doar ca initial, in loc de quopte, tastasem din greseala edit. :"> |
By any chance... Richard Harris? Mi se sopteste, de catre cineva, k am gresit. NU e Richard harris, dar E Max Von Sydow. Asa k sunt obligata sa corectez greseala, dar nu.mi asum creditele. |
iar cea care ti-a soptit a fost ... Pauline ? :D
|
E ceva rau in asta?:">
|
Regina a grait k poporu sa recunoask urmatoarea poza. Cine nu va ghici unde-i va sta kapu ii vor sta picioarele X(
![]() |
Nosferatu, Dracula frate >:)
nu is sigur daca e ala lui Herzog deci Kinski ? |
sau e Max Schreck ??
|
da, e max din filmu lui Murnau :D
pe unde-mi sta capatzana ? |
Chambord, confirma ca e Willem Dafoe [Shadow of the Vampire] au ba si scapa-ma odata de stres!!!!!!!!! sa stiu si io ce fac cu capul
rushinica mare |
am pus poza in locul lui Pauline iar daca ea zice ca e Dafoe then ... u're next ;)
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 02:55. |