![]() |
Originally Posted by copila_satanista:
"It's so fluffy, I'm gonna die!" :)) |
Kiddo, e prea Hallmark momentul. Where is that badass chick that we all know and love?
|
:)) m-am camuflat, va seduc si apoi scot demonii afara ;)
|
Pentru copila: Lalele
|
![]() |
^Esti draguta. Fizic. Dar avatarul tau actual + ceea ce porti la gat = ipocrizie. De oricare parte a liniei te-ai situa. N-o lua ca pe o ofensa. Doar ca de la bacauan la bacauan ;)
|
Originally Posted by Chambord:
|
Pai parca te maritasei sau confund ?:-/ Sau ai si sot si prieten, da, e even better :)
|
ink nu. in iulie ma marit
|
@ MariaMona, exact :)
Camb cred ca ar putea fi si altfel calculul : poate e o persoana religioasa, dar constienta de modurile in care este folosita deseori religia ;) |
Originally Posted by copila_satanista:
|
App faina poza :)
|
![]() Azi dupa ora de sport...:D |
am o singura reactie la modul in care areti: :-?
(acuma tu intelegi ce vrei... :> ) |
cred ca o sa ghicesc ce fel de reactie ai tu...:))...cand parul din cap imi va fi carunt
|
Un coleg s-a gandit sa ne deseneze pe toti din clasa, cel incadrat cu rosu sunt eu. Cum spuneam in alt topic, nu-mi place sa-mi fac poze, si dupa sa le postez, asa ca nu cereti.
![]() |
dapoi toti aratati la fel... :))
in afara de cativa emo si punkeri... >:) da eu am o intrebare... ALBU' incepe sa cheleasca de are numai cateva fire de par in cap? pacat ca nu ne dai poza... as spune ceva rautacios. de fapt, am sa o spun si sper sa nu te superi pe mine... dar am impresia ca esti complexat si de aceea nu vrei sa pui. and no ofence. stiu ca suna dur dar nu e chiar asa.:"> |
nu-s complexat.
Sa zicem ca fac o exceptie:) Am facut poza acum vreo 3 saptamani pentru a testa ceva. Singura diferenta e ca mi-am ras mustacioara si m-am tuns. BTW, am gasit niste poze de cand eram mic, who wants to see them? ![]() |
no, asa mai chucky... felicitari pentru curaj. oricum, seamana portretul:P
ia, hai sa te vedem si micut... >:) |
ok:
Primii dinti cazuti, ultimul an de gradinita ( am ajuns sa fiu cel mai mic din clasa I pentru ca nu am vrut sa mai raman un an la gradi ) ![]() Mai mic decat in prima poza, cu un var de-al tatei ![]() The serious face, prima zi de Paste, clasa a - III - a ![]() Cu Barbosu' la gradinita ( eu sunt cel in negru ) ![]() Scuzati calitatea proasta, nu-mi merge imprimanta pentru a le scana, iar aparatul foto nu e de gasit, singura solutie fiind webcamul:( |
din toate pozele asta imi plac degetele tale...:))
glumeam... acum, sunt curioasa cum o sa areti peste cativa ani... >:) oricum, erai dragalas in copilarie. :P |
![]() Cu profu' de istorie si colegele...:D ![]() |
Poze foarte reusite princess_peach.Felicitari!
|
Originally Posted by Cristina_:
Agreed :D frumoasa colega, si colegele, si cladirea din spate. :)) |
numai bunaciuni.
sunteti frumoase toate. |
uaileo ce printesa faina esti :)
|
@ princess: Banchet, cumva? :-?
Oricum, ai iesit frumos. |
=))..
Mersiiiiii! :-* Petrecere...de sfarsit de an!:D |
|
Originally Posted by Rapture:
Cred ca imi voi face un pic de treaba prin Bacau. :-? |
Ce frumoos!:x
...Noi facem petreceri cu profii...si la majorate ii chemam...(ei bine, nu stau cat stam noi, dar vin...si pana pe la 12 asa...stau cu noi!:D...)...ma rog...profesorii cu care ne intelegem bine si care sunt de treaba!:D |
Originally Posted by SoX:
uh... you make me jealous... :)) @rapture... hmm... you look nice @princess... nu stiu de ce dar semeni cu cineva cunoscut...:-/ |
@ Rapture: Nu sunt toti foarte tineri....diriginta mea are cam 45 de ani, si este profa' de engleza, dar este fenomenala!...De 1 aprilie face planuri de "farse" cu noi, ne ajuta:))...ma rog, ideea era ca nu se comporta ca o femeie de varsta ei!....profu' de istorie este cam cel mai tanar cred...si profa' cu care facem prega la mate are 24 de ani...:D in rest...
@ dragonfly: cine stie cu cine seman...:-/ :"> ...de intalnit, slabe sanse sa ne fi intalnit... |
fetelor postati poze noi:P
|
Originally Posted by princess_peach:
|
|
Ce ochi frumosi aveti...! :D
|
Ca de obicei, rvn - o incantare. As pune si io cu mine, dar nu stiu, si oricum, am fizicul unui rugbist francez.... :|
|
Originally Posted by SoX:
p.s.daca tot ai fost curios sa ma vezi,anunta-l si pe judex ca sunt aici. |
te ajut eu sa pui SMC, dar sunt sigura ca maine o sa iti para rau ca ai pus... :))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
lasa ca bataia nevestei e rupta din rai! |
asta e rvn varianta sexi? ai vrut sa ne arati ca nu ai fata de ospatarita?:)) sau erai geloasa pe cristina si ai vrut sa ne arati ca esti blonda? sau ai vrut sa ne arati ca ai ochelari de soare? mie mi-a zis cineva ca am poza de poponar si am vrut sa vada lumea ca am ceas:))sigur asta e.ai vrut sa ne arati ochelarii
|
Originally Posted by indiferrent:
eu n-am fata de ospatarita.tu,in schimb, chiar ai fata de zidar.d-ala care lipeste caramizile cu scuipat. p.s.suntem chit:amandoi am vrut sa aratam cate ceva.parca spuneai ca nu suporti orele fixe. ceasul ala fitzos te contrazice! |
mi-ai luat poza. unde pot face reclamatie pentru asta?
|
Originally Posted by indiferrent:
|
te dau in judecata
|
eu nu am luat o poza in care erai tu
|
Originally Posted by rvn:
nu ma refeream la nevasta...;) |
Originally Posted by rvn:
e ceas luat din piata cu 10 lei. ochelarii tai cat au fost? |
[quote=indiferrent]