![]() |
SEAN CONNERY
|
Sa apuc si eu sa scriu votul meu... :D oricit de prezentabil este Sean la virsta de (aproape) 74 de ani, Robin este preferatul meu (nici el nu mai e asa tinar) :P
|
Probabil ca acest penultim meci se va termina in weekendul acesta... Sa ne pregatim de optimi:
Cistigatorii de pina acum sunt: 1. Johnny Deep 2. Mel Gibson 3. Brad Pitt 4. Jude Law 5. Kevin Spacey 6. Edward Norton 7. Joaquin Phoenix 8. Nicholas Cage 9. Sean Penn (proaspatul cistigator al Oscarului) 10. John Cusack 11. Robert de Niro 12. Ralph Fiennes 13. Ethan Hawke 14. Ewan McGregor 15. (cistigatorul dintre Sean si Robin) 16. (cistigatorul dintre Tom si William) |
eu votez cu Sean ca de Robin nu mi-a placut niciodata....
|
Sean!
|
Robin Williams eu un actor bun, dar a avut ghinion de roluri proaste... Votez Sean...
|
Williams
|
amandoi ma cam enerveaza, dar fie un vot pt Williams (m-a amuzat cel mai mult in Deconstructing Harry, desi nu i se vedea faþa, cel mai dramatic rol jucat mi s-a parut cel din Death Poets Society)
|
sean
|
Sean : "Do you shee the beasht ?" :lol:
|
Vot
Sean, desigur !
|
RW-ul ... Si se contureaza ed norton ca winner pe aici? Fani ceva?
|
ed norton sau brad pitt. si johnny depp are ceva sanse
|
7-5 Sean vs. Robin.. daca am numarat corect voturile. :)
|
care e urmatorul meci??
|
Finala mea de vis(din ce a mai ramas ca pe frumosii frumosilor i-ati eliminat :evil: ): un threesome cu Kevin Spacey ,John Cusack & Ralph Fiennes
|
Ar fi nasol sa fie un threesome din nou ca la women.... Ceva mai original ar prinde bine :lol:
|
Meciul ramine deschis pina miine, 8 martie, ora 22:30. Mai puteti sa-i votati!
|
robin, c-a avut roluri mai bune, in filme mai bune, ca sean!
|
robin w
|
e egalitate, daca nu ma insel. 7-7. Ce faci daca pana maine la 22:30 ramane tot egal?
|
Pai il mai tine o zii... i guess ...dar om trai si om vedea, n-are rost sa ne punem astfel de intrebari
|
ia sa nu mai fie egalitate...
Robin Williams |
A luat conducerea Robin cu 8 - 7! Inca nu e cistigator... ii mai trebuie un vot sau asteptam pina diseara :roll:
|
Sean
|
Sean!. Am incheiat balciul! Trecetzi la alt nivel, ca nu-mi place nici mascariciul Williams nici scotzianul Sean. Nume de pluton...
|
sean, pt ca e mai ºarmant decat oricare altul...in pofida varstei 8)
|
Definatelly Sean!!!
|
Si ultimul meci inainte de optimi:
William Hurt vs. Tom Berenger Nu stiu pe cine a eliminat Berenger daca asta va intrebati... :) |
WH-ul! ;)
|
William Hurt
|
Hurt si de la mine
|
William Hurt
Cat e scorul? |
Berenger. Pentru "Plutonul"
|
William Hurt, bineinteles.
|
Aici se tine scorul???
|
Vot
Nu-mi place nici unul. Votez cu Berenger, ca sa va incurc meciul. :lol:
|
Multzumim :lol: :lol:
|
E 5-2 pentru WH
|
Merci Benny...GO WH
|
Tom
|
w.h.
|
Hurt
|
Si acum e 7 - 3 pentru W. Hurt ... scorul se afiseaza spre finalul meciului.
|
Will
|
...Fie "Hurtie"...
|
Ilila, nu mai pierde timpul tau shi al nostru. Anuntza finala De Niro versus Ralph Fiennes. Generatzia "de aur" versus generatzia "lupilor tineri".
|
si eu votez tot cu William...
|
Originally Posted by marcu:
Marcu, nu ar fi mai bine sa faci tu un topic separat cu meciul tau preferat si sa ne lasi pe noi sa ne pierdem timpul linistiti? |
cum au ajuns astia do aici? si pe cine au batut? anyway daca ar fi sa aleg, ar fi 9 locuri goale s al zecelea HURT.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:51. |