Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Turneu - Idei / Discutii / Nelamuriri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98096)

marcusARCUS 15 Mar 2012 07:17

Zic asa.Stie cineva unde pot gasi In Vanda's Room(2000 regia: Pedro Costa)?

Liviu- 15 Mar 2012 10:48

Am observat ca se gaseste ceva mai greu. Daca nu gasiti singuri dati-mi un mesaj privat.

Si as vrea sa stiu, e ok sa incepem lunea urmatoare sau mai lasam inca o saptamana?

marcusARCUS 15 Mar 2012 20:16

E Ok saptamana asta din punctul meu de vedere.As for trivia,pe IMDb scrie ca In Vanda's Room(2000) follows Ossos(1997).Ossos e unul dintre filmele nominalizate ale lui Costa,right?

LE:M-am mai documentat putintel si am aflat ca este vorba de o trilogie,Trilogia Fontainhas.Ordinea e urmatoarea:

1).Ossos(1997)
2).In Vanda's Room(2000)
3).Colossal Youth(2006)

Liviu- 15 Mar 2012 20:42

Mersi, am sa le pun in ordinea asta.

loud.rocks 15 Mar 2012 20:54

Am vrut sa intreb daca e cumva trilogie (judecand ca pe IMDb au acelasi poster toate 3 filmele), dar din ce am cautat eu pe wiki si primele 2 link-uri de pe google n-am gasit nimic in acest sens... Mersi de precizare.

marcusARCUS 15 Mar 2012 21:03

Originally Posted by loud.rocks:

Am vrut sa intreb daca e cumva trilogie (judecand ca pe IMDb au acelasi poster toate 3 filmele), dar din ce am cautat eu pe wiki si primele 2 link-uri de pe google n-am gasit nimic in acest sens... Mersi de precizare.

Posterele de pe IMDb sunt coperta boxset-ului vandut de Criterion:

http://www.criterion.com/boxsets/704...by-pedro-costa

Liviu- 15 Mar 2012 21:11

M-am hotarat sa las data de 19 ca start pentru ca s-ar putea sa fie persoane care-si pierd timpul pe la B-EST (myself included).

marcusARCUS 15 Mar 2012 21:17

You betcha! Desi off-topic,care e cel mai asteptat film de voi de la B-EST?

Liviu- 15 Mar 2012 21:24

Probabil Shame. Pentru mine e de departe cel mai asteptat, mai ales ca e in lista de multe luni. In rest nu pot spune ca vreau neaparat sa vad ceva, dar foarte probabil o sa trec pe la mini-retrospectiva Kubrick ca sa vad pe ecran mare Barry Lyndon si A Clockwork Orange. We need to talk about Kevin trebuie neaparat revazut, dar e posibil sa las pe mai tarziu ca apare si in mall. Mai sunt niste titluri interesante pe care le-am cam ignorat pana acum si nu cred ca o sa am timp pentru ele nici de data asta.

aniela07 16 Mar 2012 06:56

Pe langa Shame, eu ma duc la Presume coupable, Martha Macy May Marlene, La source des femmes, 7 opere di misericordia si Burnt By The Sun. Nu cred ca reusesc sa vad A Clockwork Orange pe ecran mare, dar ma mai gandesc pana duminica. Poate imi fac suc de portocale cu palinca si ma mobilizez.

marcusARCUS 16 Mar 2012 10:13

La Ceylan exista si acolo o trilogie,neoficiala,dar e facuta din Kasaba,Clouds Of May si la sfarsit Uzak.

http://www.fipresci.org/undercurrent...ks_distant.htm

Liviu- 16 Mar 2012 14:36

Modific si la Ceylan atunci :P Mai poate fi cineva in situatia asta? Poate Ozu?

Windom 16 Mar 2012 15:03

No bine ca eu l-am vazut deja...

Liviu- 16 Mar 2012 15:19

La Ceylan erau bine puse The Town si Distant. Doar cel din etapa a 2a, Climates, a fost inlocuit cu Clouds of May.

White1 18 Mar 2012 14:52

" nu te jena sa scrii, nimeni nu-i nimeni expert pe aici (sper)"
Ahem.

Kriss_Kringle 18 Mar 2012 14:57

Originally Posted by White1:

Ahem.

My thoughts exactly.De aia nici nu-mi bat capul sa particip in vreun turneu deocamdata.

Liviu- 18 Mar 2012 15:10

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Ahem.

My thoughts exactly.De aia nici nu-mi bat capul sa particip in vreun turneu deocamdata.

Si cand s-a intamplat lucrul asta in turneul trecut? :-w

Kriss_Kringle 18 Mar 2012 15:12

Originally Posted by Liviu-:

Ce lucru?

Chambord 18 Mar 2012 15:15

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Ahem.

A fost. E cazul semnalat si de omudindulap printre cauzele neparticiparii lui. Si anumele arogantele unor Anaemona, SoricicaMov, Bremen ...

anaemona 18 Mar 2012 15:22

Originally Posted by Chambord:

A fost. E cazul semnalat si de omudindulap printre cauzele neparticiparii lui. Si anumele arogantele unor Anaemona, SoricicaMov, Bremen ...

Chamb, iar incepem? :))

Arrogance is a virtue. It brings good omen.
It’s often found in women and never in a man. ;)

Cred ca pot sa-l pun si la ghiceste animatia dupa replica.

All times are GMT +2. The time now is 04:51.