![]() |
Zic asa.Stie cineva unde pot gasi In Vanda's Room(2000 regia: Pedro Costa)?
|
Am observat ca se gaseste ceva mai greu. Daca nu gasiti singuri dati-mi un mesaj privat.
Si as vrea sa stiu, e ok sa incepem lunea urmatoare sau mai lasam inca o saptamana? |
E Ok saptamana asta din punctul meu de vedere.As for trivia,pe IMDb scrie ca In Vanda's Room(2000) follows Ossos(1997).Ossos e unul dintre filmele nominalizate ale lui Costa,right?
LE:M-am mai documentat putintel si am aflat ca este vorba de o trilogie,Trilogia Fontainhas.Ordinea e urmatoarea: 1).Ossos(1997) 2).In Vanda's Room(2000) 3).Colossal Youth(2006) |
Mersi, am sa le pun in ordinea asta.
|
Am vrut sa intreb daca e cumva trilogie (judecand ca pe IMDb au acelasi poster toate 3 filmele), dar din ce am cautat eu pe wiki si primele 2 link-uri de pe google n-am gasit nimic in acest sens... Mersi de precizare.
|
Originally Posted by loud.rocks:
Posterele de pe IMDb sunt coperta boxset-ului vandut de Criterion: http://www.criterion.com/boxsets/704...by-pedro-costa |
M-am hotarat sa las data de 19 ca start pentru ca s-ar putea sa fie persoane care-si pierd timpul pe la B-EST (myself included).
|
You betcha! Desi off-topic,care e cel mai asteptat film de voi de la B-EST?
|
Probabil Shame. Pentru mine e de departe cel mai asteptat, mai ales ca e in lista de multe luni. In rest nu pot spune ca vreau neaparat sa vad ceva, dar foarte probabil o sa trec pe la mini-retrospectiva Kubrick ca sa vad pe ecran mare Barry Lyndon si A Clockwork Orange. We need to talk about Kevin trebuie neaparat revazut, dar e posibil sa las pe mai tarziu ca apare si in mall. Mai sunt niste titluri interesante pe care le-am cam ignorat pana acum si nu cred ca o sa am timp pentru ele nici de data asta.
|
Pe langa Shame, eu ma duc la Presume coupable, Martha Macy May Marlene, La source des femmes, 7 opere di misericordia si Burnt By The Sun. Nu cred ca reusesc sa vad A Clockwork Orange pe ecran mare, dar ma mai gandesc pana duminica. Poate imi fac suc de portocale cu palinca si ma mobilizez.
|
La Ceylan exista si acolo o trilogie,neoficiala,dar e facuta din Kasaba,Clouds Of May si la sfarsit Uzak.
http://www.fipresci.org/undercurrent...ks_distant.htm |
Modific si la Ceylan atunci :P Mai poate fi cineva in situatia asta? Poate Ozu?
|
No bine ca eu l-am vazut deja...
|
La Ceylan erau bine puse The Town si Distant. Doar cel din etapa a 2a, Climates, a fost inlocuit cu Clouds of May.
|
" nu te jena sa scrii, nimeni nu-i nimeni expert pe aici (sper)"
Ahem. |
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Si cand s-a intamplat lucrul asta in turneul trecut? :-w |
Originally Posted by Liviu-:
Ce lucru? |
Originally Posted by Liviu-:
A fost. E cazul semnalat si de omudindulap printre cauzele neparticiparii lui. Si anumele arogantele unor Anaemona, SoricicaMov, Bremen ... |
Originally Posted by Chambord:
Chamb, iar incepem? :)) Arrogance is a virtue. It brings good omen. It’s often found in women and never in a man. ;) Cred ca pot sa-l pun si la ghiceste animatia dupa replica. |
All times are GMT +2. The time now is 04:51. |