![]() |
Terminator 2 - Judgement Day exagerat de multe ori
|
The Number 23 de vreo 3 ori si Spartacus (2004) de 4 ori.
|
eu zic ca American Pie... sau... Mr. Bean !!
|
Daca se pun si serialele.... Seinfeld de 3 ori cap-coada . Iar la filme Meet Joe Black , The devil wears Prada :"> , Cruel Intentions de ... multe ori si Vicky Christina Barcelona .
|
Rocky 1,2,3,4,5,6,7,8,9 - le-am vazut de cateva zeci de ori...
|
"The Thorn Birds" (1983) - de vreo 6 ori
”Gone with the Wind” (1939) - de 4-5 ori ”Anna and the King” (1999) - de 3 ori ”Untamed Heart” (1993) - de 3 ori |
Dintre filmele romanesti: BD-urile - nu mai stiu de cate ori (foarte multe).
|
The Mask (1994) - de vreo 5 ori
Asterix si Obelix impotriva lui Cezar (1999) - de vreo 7 ori Home alone 1, 2 - de vreo 6 ori Nea Marin Miliardar (1979) - de vreo 8 ori Dumb and Dumber (1994) - de vreo 6 ori The Mummy (1999) - de vreo 4 ori |
eu revad in general astea ce le mai da pe la tv
Home alone 1, 2 LOTR trilogia Dumb & Dumber astea cu Iisus de Pasti etc. |
Dirty dancing - de peste 25 de ori desi am caseta, DVD,muzica pe 2 casete....
Singur acasa 3 - de cate ori se difuzeaza Taxi - 1, 2, 3 -- de cate ori se difuzeaza Barbati in izmene - secvente de cate ori se difuzeaza seerialul Dadaca - de cate ori se reia Tom si Jerry Meet Joe Black - secvente NU ma pot abtine sa nu revad iar si iar Con Air (1997), Barbati in negru 1, Mr & Mrs Smith, Independence day, Masca lui Zorro, Eroul (cu Jet Li) si mai sunt...:)) Pare o salata tutti frutti-- comedii, actiune, romantice, dar prefer sa revad acest gen de filme; dacat drame sau filme exceptionale de altfel, pe care nu le poti vedea decat o singura data si-ti ajunge ptr. toata viata.:"> |
au fost atatea "rocky"????? Stalone a imbatranit in rolul asta? n-am stiut!
inteleg ca 9 filme vazute de cateva zeci de ori inseamna o "pasiune nebuna", ori pentru acest gen de filme, ori pentru actor. oricum...mare performanta ai reusit... |
De fapt au fost 6... Probabil unele au parut diferite la a doua vizionare si de asta au iesit 3 in plus :P
|
liviu, cred ca esti indulgent.
baiatu', stie sa numere doar pana la 10, de-aia s-a oprit..altfel era posibil sa asistam la cateva sute de episoade cu Rocky vizionate, sau chiar mai mult. |
claudiu-daniel lugoj
Nu ma-si satura sa-l vad niciodata pe Terminator 2.Acest film la-si urmari de multe ori.
|
Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:
Mesaju' asta ar trebui postat pe topicul de perle. |
The Mask -5x
|
@rvn
Ai ceva cu mine? Recunosc,am gresit dar tu cam bagi mana cu ironiile. Ia-o mai usor,bine? |
The Green Mile
L-am vazut de 6 ori si cred ca-l voi mai viziona |
Eu am vizionat de vreo 6 ori primele trei părţi din American Pie, de vreo cinci ori Die Hard 2 ( cu Bruce Willis si Samuel.L. Jackson - mi-a plăcut mult filmul:) ). Mai adaog The Lord of the Rings - l-am văzut ori de câte ori s-a dat la televizor+ de vreo 3 ori pe calculator. Şi să nu uit de serialul Beastmaster...l-am văzut de fiecare dată când a fost dat pe AXN. :D
|
gladiatorul si city of angels si bineinteles stapanul inelelor cred ca de vre-o 15 ori le-am vazut cel putin:) ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:02. |