Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Cel Mai Nesuferit Actor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96466)

copila_satanista 22 Sep 2011 09:09

Originally Posted by aura_iolanda:

eu nu il suport pe john travolta....nu stiu de ce ca a jucat destul de bine in pulp fiction

Incearca si "From Paris with Love"

PetSound 27 Sep 2011 19:57

Sean Penn, tipul se crede mare artist, imi place cum joaca dar nu imi place atunci cand se proclama messia filmului

Liviu- 25 Oct 2011 20:07

Huh? Are doar 2 filme pe 2011, dintre care unul inca nu a aparut si ma indoiesc ca ai dat de el pe undeva daca nu era vorba de vreun festival de film. In 2010 a jucat tot in doar 2 filme...

Oh yea, la Drive nici nu apare pe afis. Si asta a fost cu afisele de pe 2011...

margott 04 Nov 2011 14:32

Ellen Page mi s-a parut antipatica in toate filmele in care am vazut-o.

Cristina_ 13 Nov 2011 22:50

Adam Sandler

NightChild 17 Nov 2011 22:17

Woody Allen - vorbeste mult si fara rost...

aura_iolanda 18 Nov 2011 18:25

steven seagal pt ca nu are nici o treaba cu actoria si pt ca in toata cariera lui nu a primit nici macar o palma. pe ecran pare a fi omul perfect iar in realitate este un pedofil si pe deasupra mai e si arogant

Kriss_Kringle 18 Nov 2011 18:49

steven seagal pt ca nu are nici o treaba cu actoria si pt ca in toata cariera lui nu a primit nici macar o palma. pe ecran pare a fi omul perfect iar in realitate este un pedofil si pe deasupra mai e si arogant

http://www.flickr.com/photos/skyflas...4061/lightbox/

rvn 18 Nov 2011 20:54

Originally Posted by NightChild:

Woody Allen - vorbeste mult si fara rost...

vorbeste mult si cu tilc. acuma, depinde cine ii gusta umorul....

Gebeleizis 19 Nov 2011 10:16

Steven Seagal pedofil ?????? Poate tu esti.....

aura_iolanda 19 Nov 2011 17:33

mda ... ce sa zic... daca iti place atat de mult fa un fan club dar cred ca o sa fii singurul membru. eu asta am citit intr-un articol,daca e sau nu adevarat nu imi pasa,oricum nu l-am suportat niciodata

milanezoo 19 Nov 2011 23:50

Aura nu e minora aia de 16 ani cu care a intretinut relatii sexuale al tau idol Steven Seagal bai fatalaule! Nu te mai baga in seama cu japca ca si asa esti degeaba la fel ca eroul tau!

NightChild 20 Nov 2011 10:50

Originally Posted by milanezoo:

Aura nu e minora aia de 16 ani cu care a intretinut relatii sexuale al tau idol Steven Seagal bai fatalaule! Nu te mai baga in seama cu japca ca si asa esti degeaba la fel ca eroul tau!

Cred ca e interzis in State asa ceva... Si pe viitor te rog incearca sa vorbesti ca oameni civilizati sa intelegem si noi ce vrei sa zici.

Cristina_ 20 Nov 2011 11:13

Cred ca se poate utiliza un ton mai adecvat.Fara injurii direct la persoana.Omul si-a dat cu parerea si cred ca trebuie sa ii fie respectata.

aura_iolanda 21 Nov 2011 20:27

sean penn, alt actor ''simpatic''... ca sa trecem peste subiectul seagal

c0nt 21 Nov 2011 21:01

Deci Steven Seagal e fix pedofil pentru ca a facut zug-zug cu o pustoaica de 16 ani.
Tara de biciclisti...

aura_iolanda 21 Nov 2011 22:07

zug-zug ? dezvolta
cam multi fani seagal....

c0nt 23 Nov 2011 08:45

Zug-zug e ceea ce faceau Anouk si Lana :">

Ontopic, nu-l sufar pe Adrien Brody, ma da jos din picioare de la 200 de yarzi cu fizionomia aia de ipocrit, ar face rolul vietii lui ca Iuda, Uriah Heep sau orice alt rol de tarfa.

Superbul 23 Nov 2011 15:31

Miley Cyrus-pentru ca e prea fitoasa >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:)

aura_iolanda 23 Nov 2011 19:26

eu sincer nici nu o numesc actrita

All times are GMT +2. The time now is 18:37.