![]() |
Aham. Sint cam surmenat.(:| I got it... Nu mi-e rusine nici cu There Will Be Blood insa No Country e un pic mai sus...
|
1. The Wrestler
2. Slummdog Millionaire 3. Watchmen 4. Sherlock Holmes 5. Inglorious Basterds 6. Tropic Thunder 7. Kung-Fu Panda 8. The Duchess 9. The Hangover 10. In Bruges Romania: 1. Politist, adjectiv 2. Amintiri din Epoca de Aur 3. Pescuit Sportiv |
No country pentru mine a fost un film atat de sters, de lipsit de orice, ca singurul lucru pe care-l tin minte legat de el e confuzia. O imagine cu niste mexicani, Clint Eastwood cum priveste desertul, ceva cu "aqua", si, in rest, o confuzie generala.
|
Clint :-/
|
Eastwood?:-/
|
Lol, nici macar asta nu mai tin minte. Tommy Lee Jones, scuze. Confuzia e totala. Nu a fost un lapsus, chiar asa imi aminteam, ca era Clint.
|
Seamana un pic la riduri, se accepta confuzia...:D
|
Alegerile celor de la The Playlist - un blog de film aproape intodeauna pe sufletul meu
2009 si pe 2008, in care sunt incluse filme si din topurile noastre edit: si topul adjustat al lui Tarantino, tot via The Playlist
Quote:
|
Observe and what ??
Julie and what ?? Quentin, pull yourself together young man ! :-O |
Observe and Report e subversiv pana la Dumnezeu... dar Zombieland???!!!!
|
Topul meu ce-am văzut la cinema.
1. Un conte de Noel 2. Two Lovers 3. Cea mai fericită fată din lume 4. Poliţist, Adjectiv 5. Amintiri din Epoca de Aur partea 1 6. Le Concert 7. Le voyage du baloon rouge 8. Du levande 9. Duplicity 10. The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans Desigur că ar merita şi Fantastic Mr Fox sau Observe and Report (dar nu le-am văzut la cinema deci nu le pun) Up in The Air l-am văzut doar ieri aşa că va fi în top 2010. |
Originally Posted by Im.Kino:
|
|
Mi se pare mie sau chiar e ciudata absenta din intreg articolul a lui Frost/Nixon? Sa-l fi pus in topul de anul trecut, dar nu prea cred...
|
1-Avatar
2-2012 3-Transformers 4-Harry Potter and the Half Blood Prince 5-Public Enemies 6-Law Abiding Citizen 7-Surrogates 8-Angels & Demons 9-Knowing 10-Orphan parerea mea :) |
Originally Posted by Sile007:
|
asta-i buna! cat tupeu.....!
|
Originally Posted by R_Afc:
nu pot!;) |
Ah! Si eu care credeam, ca iti vei reconsidera topul.
|
Originally Posted by Sile007:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:59. |