![]() |
Originally Posted by ricutza:
Btw, acum ceva vreme citeai The Kindly Ones, ai terminat-o? :D |
Viseaza androizii oi electrice ? (recitit)
Ptr.scoala:La tiganci,Maitreyi,Al.Lapusneanul,Chiritele & alte futeri inutile |
Eliade nu e chiar asa futere inutila cum ai fi tentat sa crezi. Nu e un prozator excelent, dar a scris cateva chestii nu tocmai de lepadat. Maitreyi nu e cel mai bun exemplu totusi.
|
Alextreme, ia mai gandeste-te putin, ca te simt capabil.
Nu raspunde acum, gandeste-te de ce e nevoie sa parcurgi anumite etape mai lejere la inceput. ;) Miercuri, Eliade is God!!! |
cineva ar zice ca Eliade e umbra lui Huxley ) .
am citit Kundera , am inceput cu Gluma , si termin cu Insuportabila usuratate a fiintei . |
Oameni buni,nu-mi dati in cap !
Nu sunt mare fan Eliade,doar La tiganci si Romanul adolescentului miop mi-au placut. Futeri inutile d'ale lui Eliade mi s-au parut Maitreyi(si am observat ca are anumite similaritati cu Enigma Otiliei) si Nunta in Cer (romanul pare foarte actual),dar mi se pare ceva greu de digerat. Dar la futerile inutile din postul meu anterior ma refeream la Chiritele,Al.Lapusneanul si nementionatul de atunci(Moara cu noroc) |
Nici nu credeam ca te referi la Eliade, desi vad ca vorbesti in termeni specifici culturii pop despre el, ceea ce denota cretinism in stare pura.
Asa ca nu te mai obosi degeaba, ne-ai convins. Doamne, din ce in ce mai des imi doresc sa fi intrat in invatamant sa dau de pamant cu astia la bac, cu riscul de a umple tara de Dorei. Poate ca ar fi fost chiar mai bine si n-am fi avut acum atatia spiruhareti. X( |
Originally Posted by Judex:
Adica sunt dobitoc doar ptr.faptul ca nu-mi place Eliade? :-? |
Originally Posted by miercuri:
yup yup...iti rapsunsesem si acolo dar probabil n-ai mai vazut. Deci da, am terminat-o. Ultimele doua capitole m-au cam dezamagit, si nu stiu daca e o carte pe care as recomanda-o, dar n-as fi surprinsa daca ar deveni o carte de referinta in cativa ani. Mi-a placut extrem de mult cum e redata perspectiva lui (chit ca atrocitatile din timpul razboiului sunt super socante), numai ca la un momentdat devine prea nebun ca sa-l mai cred. Dar daca te apuci sa o citesti, sa-mi povestesti cum ti se pare. |
Nu, Alex, problema ta cea mare este ca nu incerci sa intelegi lucrarile respective, sa le descifrezi singur, sa parcurgi toate etapele formarii tale ca individ. Si nu am zis ca esti dobitoc. ;)
|
Am perceput totul.Credeam ca va avea loc vreo polemica.;) |
Originally Posted by gropitse:
eu am inceput cu Insuportabila usuratate a fiintei si am de gand sa continui :P |
Originally Posted by alextreme93:
|
roger that. |
Am terminat nu de mult timp "Pretul sangelui" de Tanya Huff,o carte ce povesteste cazurile pe care trebuie sa le rezolve o fosta politista,actuala detectiv particular in legatura cu crimele unor vampiri.Iar de curand am inceput "La sud de granita,la vest de soare" de Haruki Murakami in care acesta ne povesteste viata angajatului unui bar in spatele carei se afla suferinta si iubire.
|
Octavian Paler-Drumuri prin memorie
|
Jeff Kinney - Diary of a wimpy kid (Jurnalul unui pusti)
|
Crimă și pedeapsă (1866) - Feodor Mihailovici Dostoievski
|
"Portretul lui Dorian Gray" şi "Bătrânul şi marea".
|
Kirschner ,, Arta de a fi egoist" :D
|
All times are GMT +2. The time now is 22:50. |