![]() |
Pisca-l si tu pe el. :)
On: Linge afara. X( |
ca vecinii de sus petrec si cred ca in curand ma va lua durerea de capX(
|
pe vremurile cand aveam si eu vecini petrecareti (de parca jurai ca e la mine in casa) ii anihilam cu muzica mea si gata :D
|
bag chitara in amp si gata >:)
=)) |
there u go :D michael jackson stia ceva cu video-ul ala
|
Eu practic asta de ceva vreme - dau Sepultura la tot cartierul. :D
|
poate or prinde si ei o idee ;)
|
Originally Posted by hellsteed:
Emoticonul ăla se voia a fi cel şocat? Pentru că dacă e aşa... iar m-ai pierdut. :)) |
cei de la fan courierX(
|
Internetul si forumul in special. Dar nu ingrozitor, doar ma enerveaza.
|
Messengerul, ca toata lumea depinde de el, si facebook-ul ca nu mai e ce-a fost...
|
Reclama cu Party Suie Paparude de pe site-ul asta!!! Ii dau close si dupa 2 secunde apare din nou! X( X( X(
|
mami
|
Originally Posted by SoX:
Incepe sa ma terorizeze ~X( |
Ihi..Craciun fericit-:) nu mai vine Pastele,avem din nou Craciun...:-p
Ma enerveaza ingrozitor zapada din martieX( |
Ma enerveaza:
- Muzica house. Pentru mine, house = manele. - Reclama asta negru cu galben, care se intinde pe toata pagina la fiecare click. Fuck you, Skye, fuck you, Suie Paparude, fuck you, J&B, i only drink JW. Fuck you, cinemagia! - Lumea nervoasa si recalcitranta. Imi vine sa tip la ei, si sa-i iau la bataie. - Lumea care injura. Futu-va-n gura de tampiti, care mai injurati. - Lumea care crede ca e prea buna si delicata pentru a injura. You are so gay! - Lumea in general. Sper ca 2012 sa fie sfarsitul ei. Si sper ca apocalipsa sa fie una zombi. |
Pana constantă de curent.
P.S. marius_em, you made my day! :P |
Originally Posted by marius_em:
Marius_em legat de "lume", atitudinea ta este una reactiva, so you make no difference. P.S : Nu te supara . Poti sa dai dovada de atitudine pro-activa. II intelegi pe ceilalti si mergi mai departe. |
ma enerveaza cei care se enerveaza....what an endless loop :D
|
Lipsa timpului pe ziua de azi.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:28. |