![]() |
Originally Posted by Vortex:
daca imi zici si numele poate voi putea sa iti raspund... @White, ai auzit de Zburatorul? |
Care din ei? Janne Ahonen sau Martin Schmitt? Astia-s singurii zburatori de care am auzit:)) (totusi din colturile intunecate ale memoriei se iteste amintirea unui mit, dar e prea vag)
|
da, ma refeream la mitul potrivit caruia, in perioada pubertatii, fetele erau "vizitate" in somn de un om rau care le lasa semne pe maini si pe picioare si profitau de el. iar ele se simteau bine.
nah, ca ti-am explicat ce inseamna vis umed...:)) |
@dragonfly unde stai in Cluj?:D
|
Hehe, stiam ce inseamna:P Si la Zburator ma gandeam eu ca e ceva de genul, dar nu am indraznit sa speculez pe marginea subiectului:D Dar tu ai auzit de sucubi?:))
|
Originally Posted by ghost90:
vrei sa imi invadezi visele la noapte, sau de ce ma intrebi?:)) White... nu, nu am auzit. explica, te rog...:)) |
[quote] vrei sa imi invadezi visele la noapte, sau de ce ma intrebi? [/url]
:> ....lasa geamul deschis >:) |
P.S have you seen the movie?:D[/quote]
daca imi zici si numele poate voi putea sa iti raspund... @White, ai auzit de Zburatorul?[/quote] Ala mai de care ti-am zis vineri!:D |
Succubus (plural succubi) este un spirit sau demon feminin suprasexualizat, ce apare în legendele medievale, un despre care se spune ca ar fi o apariție fantomatică trimisă pentru a stârni apetitul sexual al unui bărbat. [1]
Acest demon, care ia forma unei femei frumoase, seduce bărbații, în vise, în special călugări[2], spre a avea apoi relații sexuale cu ei, în somn. [3] Ce usor e cand ai Wikipedia, nu mai trebuie sa te straduiesti tu sa explici ceva ce poate nici nu intelegi:)) Si incubii sunt varianta masculina a sucubilor si veri drepti cu Zburatorul. Vortex: Mi-ai zis ceva VIneri? Daca da, ce?:P |
Da!Ca ai uitat sa-mi dai berea aia pe care ai promis-o.Chiar daca nu beau,dar gestul conteaza...Nu de alta dar te faceai cu o bere pe banii tai!:)
|
@Vortex, imi cer scuze. inca nu am reusit sa vad filmul. am o gramada in lista dar deocamdata sunt in plina sesiune si nu prea pot sa ma uit la filme
@ghost, eu iti dau si adresa completa de vrei... da si de nu vii la noapte, ce sa iti fac?;) @White, da-i mai omului berea aia... :)) sau si mai bine, Vortex, nu mi-o cedezi mie?:"> |
Wow. Am promis bere? Poti sa dai un quote la mesajul in care am facut asta?:)) Anyway, daCa Chiar am promis, am mintit.
|
L-a mancat un caine:))...Dar o cedez libelulei...:)
|
deci white, imi dai o bere? :">
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
daca esti cuminte nu trebuie sa imi dai niciuna... ;)
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
si ce obtii cu faze de genu' asta? |
Omul s-a deschis,incearca sa ne impartaseasca cateva ore din viata lui!:))
|
Originally Posted by klaudya_e:
@Dragon Sunt cuminte, gata. Dar tot iti dau zece beri. :P |
orice lucru pe care il faci tre sa aiba o logica, nu?
|
All times are GMT +2. The time now is 05:54. |